2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Temizlikciler suan gercekten karaborsada

Temizlikciler suan gercekten karaborsada
ay kahkaha attım gerçekten öyle

Yok emeğinin karşılığı odur hiç lafım yok ona birşey demek istemem bu hayat pahalılığında ne diyeyim ama cidden karaborsada

Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim ben böyle işin canını çıkartsın istiyorum gelen kişi hele de o parayı verince kocamın temizliğinin aynısını yapacaksa ne gerek var ama oda olmuyor işte peşinden gezdikten sonra o parayı veresim gelmiyor

Ya bu e bebek indirimlerinde daha indiirm başlamadan tükendi yazıyor sinir oluyorum online Stok yol resmen ne yapalım yakınımızda mağaza yok
Hiç sorma herkes pusuda sepetine at canım önceden 00.00 da yapıştır başka türlü zor kart mart hepsini hazır et kaydet oralara en hızlı şekilde olacak şekilde maratona hazırlan

Yok ben çok yormaya kıyamıyorum. Sağ omzum çıkıyor diye cam silemiyorum ondan alıyorum ayda bir kadın.

Hiç sorma herkes pusuda sepetine at canım önceden 00.00 da yapıştır başka türlü zor kart mart hepsini hazır et kaydet oralara en hızlı şekilde olacak şekilde maratona hazırlan
Yok canım saat 20.00 de başlıyor indirimler daha başlamadan tükendi yazıyor online Stok koymuyorlar bazı ürünlerde

Kızlar kedim sanki depresyona girdi günlerdir yanımıza gelmiyo, normalde hep bizimle yatar yorganın altına girer. Gün boyu da yanımızdan ayrılmaz biz hangi odaya gidersek gelir. Ama bi kaç gündür hep salonda tek başına yatıyo, gece yanımıza gelmiyo, üzgün üzgün bakıyo sanki 1 şubatta bebek arabası almıştık, eve gelince ondan biraz korkmuştu sonra zaten kaldırdık paketleyip. O günden beri böyle. Sonra da anne yanı beşik getirdik ona da biraz baktı kokladı onu da kaldırdık çantasında duruyo. Acaba hissetti mi ondan mı böyle yapıyo yoksa değişiklikler yüzünden mi? Çok üzülüyorum

kizlar bildgnz son 1 2 saattir regl agrisi cekiyorum. bacaklarimada vurdu agrisi. insallah bebis buyudugu icindir agrilar. gecen 2 hafta once bu agrim oldudgnda kanamam olmustu korkuyorum kasik degil karnim.agriyor
Cuma benim de ağrıdı sızlama şeklinde bacaklarıma vurdu hatta soda filan içtim yatıştı biraz magnezyum almak lazım

canim uyumusum yeni gordum msji. gec kaldim cevaplamakta. o krem hakkinda bilgim yok ama belimize surdgmz seyler bebege etki edermi bilemedm. biyerde sey okumustm kortizonlu kremler surulmesi genelde zarar verirmis diye. bi tek onu biliyorum

Hasta da olabilir bu ara soğuk usutuyorlar, benimkiler de hasta olunca pek yanasmaz kendi köşesine cekilir

Kızlar selam e bebek indiriminden bugün bebek arabasını aldık hem pustle kullanılıyo araba hemde normal. Fikir olsun diye resim bırakıyorum. Fiyat da normalde 8100 dü indirimle 5800 e geldi.

Eklentiler

• 7419C7EC-F9F4-44D9-8F58-B52D1BA9D415.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 99C53C9D-43DA-41E2-BC20-D900C3142D3F.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
Yok ben çok yormaya kıyamıyorum. Sağ omzum çıkıyor diye cam silemiyorum ondan alıyorum ayda bir kadın.
Ay geçmiş olsun hiç gerek yok siz tabiki alın. Bende muhtemelen bir süre sonra alıcam çünkü yazık onunda doğumdan sonra işleri olcak şimdiden yormak iyi değil Cam için ben aparatlardan aldım bebek topiğinde buna değinmek istemezdim ama yeri gelmişken söyleyeyim müthiş birşeymiş büyük dertten kurtardı eşim bile siliyor tertemiz

Valla ben de kadın alayım diyorum hep vazgeçiyorum yavaş yavaş yapıyorum kendim yapıyorum. Sonlara doğru cam kapı koltuk silmeye alırım dedim gerisi bir şekilde halloluyor. Temizliğime laf edecek gelsin yardım etsin di mi ama hiç umrum değil haftasonu da iyice cozuttum bu arada ne bulsam yedim kesin bu hafta 1 kg almisimdir artık onu da sallamiyorum, 2 gün belim ağrıdı dünya gözümde değil vallahi.

Kızlar selam e bebek indiriminden bugün bebek arabasını aldık hem pustle kullanılıyo araba hemde normal. Fikir olsun diye resim bırakıyorum. Fiyat da normalde 8100 dü indirimle 5800 e geldi.
Joie nin bende oto koltuğu var çok memnunum taş gibi 3 çocuk büyüdü 4. Yü de büyütecek

Bende hep niyetindeyim de işte bende doğum öncesi bir dip köşe hallettirmeyi planlıyorum o kesin ama öncesinde dayanamazsam alıcam. Ay kız sefan olsun ya kilo dediğin nedir ödemdir o ödem

Bilerek kilo alıyorum bunlar sonra süt olacak bu yağlar
Bende hep niyetindeyim de işte bende doğum öncesi bir dip köşe hallettirmeyi planlıyorum o kesin ama öncesinde dayanamazsam alıcam. Ay kız sefan olsun ya kilo dediğin nedir ödemdir o ödem

Ay kıyamam yavrum. Benim büyük oğlum küçük kızım eve gelince bu dediğin gibi oldu. Gece gelmez oldu minik bebeğim. Daha yeni yeni geliyor. Kıskanç bir kedi midir? Sahiplenici özelliği fazla mıdır? O çoktan biliyordur ama ya hissetmiştir kardeşini. Neden şimdi tepki versin ki. Dönemsel keyfi kaçmıştır bence. Sen nasılsın kediler sahiplerini aynalıyor senin keyfin yerinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…