- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 18
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.641
Temizlikciler suan gercekten karaborsadaMaşallah
Bende çok razıyım hiç ev işi yapamıyorum başlarda iyiydim yapıyordum ama son 2 haftadır ne yemek ne ev işi. Hepsi onda. Birtek bugün artık kıyamadım o evi süpürdü ben vileda attım. Ama şimdi yatıyorum hemen de nasıl yoruldum anlamadım. Bu ev işi meselesi beni geriyor ya. İstediğim temizliği yapamıyorum normalde gerilmem ama nedense bu 2-3 gündür canım sıkılıyor. Birisini tutayım diye düşündüm oda 670 tl olmuşbakalım sonumuz hayrolsun
Temizlikciler suan gercekten karaborsada
Hiç sorma herkes pusudaYa bu e bebek indirimlerinde daha indiirm başlamadan tükendi yazıyor sinir oluyorum online Stok yol resmen ne yapalım yakınımızda mağaza yok
Yok ben çok yormaya kıyamıyorum. Sağ omzum çıkıyor diye cam silemiyorum ondan alıyorum ayda bir kadın.ay kahkaha attım gerçekten öyle
Yok emeğinin karşılığı odur hiç lafım yok ona birşey demek istemem bu hayat pahalılığında ne diyeyim ama cidden karaborsada
Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim ben böyle işin canını çıkartsın istiyorum gelen kişi hele de o parayı verince kocamın temizliğinin aynısını yapacaksa ne gerek varama oda olmuyor işte peşinden gezdikten sonra o parayı veresim gelmiyor
Yok canım saat 20.00 de başlıyor indirimler daha başlamadan tükendi yazıyor online Stok koymuyorlar bazı ürünlerdeHiç sorma herkes pusudasepetine at canım önceden 00.00 da yapıştır başka türlü zor kart mart hepsini hazır et kaydet oralara en hızlı şekilde olacak şekilde maratona hazırlan
Cuma benim de ağrıdı sızlama şeklinde bacaklarıma vurdu hatta soda filan içtim yatıştı biraz magnezyum almak lazımkizlar bildgnz son 1 2 saattir regl agrisi cekiyorum. bacaklarimada vurdu agrisi. insallah bebis buyudugu icindir agrilar. gecen 2 hafta once bu agrim oldudgnda kanamam olmustu korkuyorumkasik degil karnim.agriyor
canim uyumusum yeni gordum msji. gec kaldim cevaplamakta. o krem hakkinda bilgim yok ama belimize surdgmz seyler bebege etki edermi bilemedm. biyerde sey okumustm kortizonlu kremler surulmesi genelde zarar verirmis diye. bi tek onu biliyorumGirecem kuzum aklımda.Ananem de hep sıcak tut der. Gece de sarayım olmazsa bir şalla falan.Acaba at kestanesi kremi ile ovsam bebeğe bir zararı olur mu ki bilemedim ? Sabah da varya çocukların okulu açılıyor benim maraton başlıyor nasıl gözümde büyüyor anlatamam
Hasta da olabilir bu ara soğuk usutuyorlar, benimkiler de hasta olunca pek yanasmaz kendi köşesine cekilirKızlar kedim sanki depresyona girdigünlerdir yanımıza gelmiyo, normalde hep bizimle yatar yorganın altına girer. Gün boyu da yanımızdan ayrılmaz biz hangi odaya gidersek gelir. Ama bi kaç gündür hep salonda tek başına yatıyo, gece yanımıza gelmiyo, üzgün üzgün bakıyo sanki 1 şubatta bebek arabası almıştık, eve gelince ondan biraz korkmuştu sonra zaten kaldırdık paketleyip. O günden beri böyle. Sonra da anne yanı beşik getirdik ona da biraz baktı kokladı onu da kaldırdık çantasında duruyo. Acaba hissetti mi ondan mı böyle yapıyo yoksa değişiklikler yüzünden mi? Çok üzülüyorum
Hasta değil ev sıcaklığı çok iyi, iştahı da iyi hastalık belirtisi hiç yok. Sadece bizden uzaklaştıHasta da olabilir bu ara soğuk usutuyorlar, benimkiler de hasta olunca pek yanasmaz kendi köşesine cekilir
Ay geçmiş olsun hiç gerek yok siz tabiki alın. Bende muhtemelen bir süre sonra alıcam çünkü yazık onunda doğumdan sonra işleri olcak şimdiden yormak iyi değilYok ben çok yormaya kıyamıyorum. Sağ omzum çıkıyor diye cam silemiyorum ondan alıyorum ayda bir kadın.
Valla ben de kadın alayım diyorum hep vazgeçiyorumMaşallah
Bende çok razıyım hiç ev işi yapamıyorum başlarda iyiydim yapıyordum ama son 2 haftadır ne yemek ne ev işi. Hepsi onda. Birtek bugün artık kıyamadım o evi süpürdü ben vileda attım. Ama şimdi yatıyorum hemen de nasıl yoruldum anlamadım. Bu ev işi meselesi beni geriyor ya. İstediğim temizliği yapamıyorum normalde gerilmem ama nedense bu 2-3 gündür canım sıkılıyor. Birisini tutayım diye düşündüm oda 670 tl olmuşbakalım sonumuz hayrolsun
Güle güle kullanınKızlar selam e bebek indiriminden bugün bebek arabasını aldık hem pustle kullanılıyo araba hemde normal. Fikir olsun diye resim bırakıyorum. Fiyat da normalde 8100 dü indirimle 5800 e geldi.
Joie nin bende oto koltuğu var çok memnunum taş gibi 3 çocuk büyüdü 4. Yü de büyütecekKızlar selam e bebek indiriminden bugün bebek arabasını aldık hem pustle kullanılıyo araba hemde normal. Fikir olsun diye resim bırakıyorum. Fiyat da normalde 8100 dü indirimle 5800 e geldi.
Bende hep niyetindeyim de işteValla ben de kadın alayım diyorum hep vazgeçiyorumyavaş yavaş yapıyorum kendim yapıyorum. Sonlara doğru cam kapı koltuk silmeye alırım dedim gerisi bir şekilde halloluyor. Temizliğime laf edecek gelsin yardım etsin di mi ama hiç umrum değil haftasonu da iyice cozuttum bu arada ne bulsam yedim kesin bu hafta 1 kg almisimdir artık onu da sallamiyorum, 2 gün belim ağrıdı dünya gözümde değil vallahi.
Bende hep niyetindeyim de iştebende doğum öncesi bir dip köşe hallettirmeyi planlıyorum o kesin ama öncesinde dayanamazsam alıcam. Ay kız sefan olsun ya kilo dediğin nedir ödemdir o ödem
Ay kıyamam yavrum. Benim büyük oğlum küçük kızım eve gelince bu dediğin gibi oldu. Gece gelmez oldu minik bebeğim. Daha yeni yeni geliyor. Kıskanç bir kedi midir? Sahiplenici özelliği fazla mıdır? O çoktan biliyordur ama ya hissetmiştir kardeşini. Neden şimdi tepki versin ki. Dönemsel keyfi kaçmıştır bence. Sen nasılsın kediler sahiplerini aynalıyor senin keyfin yerinde miKızlar kedim sanki depresyona girdigünlerdir yanımıza gelmiyo, normalde hep bizimle yatar yorganın altına girer. Gün boyu da yanımızdan ayrılmaz biz hangi odaya gidersek gelir. Ama bi kaç gündür hep salonda tek başına yatıyo, gece yanımıza gelmiyo, üzgün üzgün bakıyo sanki 1 şubatta bebek arabası almıştık, eve gelince ondan biraz korkmuştu sonra zaten kaldırdık paketleyip. O günden beri böyle. Sonra da anne yanı beşik getirdik ona da biraz baktı kokladı onu da kaldırdık çantasında duruyo. Acaba hissetti mi ondan mı böyle yapıyo yoksa değişiklikler yüzünden mi? Çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?