- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.361
İnşAllah bebeğimAh o su gibi akıntıyı ben de bekliyorum valla o da olursa bu iş tamam
brova valla nasıl başardın abur cubur yemeği bence büyük başarıHayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudunedahandro duydun muuuuu
Yaaa o zaman bir test patlatta gözümüz gönlümüz açılsınBenden bugün sabah geldi iç çamaşırımı hafif ıslattımelisaa93
Umarım öyle olur kayıplara karışmayızİnşAllah bebeğim
Kankiler kendimizi gebeliğe hazırlıyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden diğer ayda aynı enerjiyle devam ediyoruz dimimelegim can edahandro Merve3553
Ben de tam aksine ne kadar zararlı şey varsa hepsini yiyorumHayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudunedahandro duydun muuuuu
Evet canım. Kesinliği yok tabi. Bu da bi eğlence işte bizeAslan erkek mi oluyor benimde aslanda diyor pik ile çatlama
Bizde iki tane var dayıEki Görüntüle 3290388 kızlar sizede öneri olsun istedim belki erkek kardeşimiz vardırEki Görüntüle 3290388
Ahahahaha ben ve cips ayrılmaz ikiliydikHayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudunedahandro duydun muuuuu
Muhteşem bir mesaj, aynen öyle. aynı motivasyonla bir sonraki ay devam.İnşAllah bebeğim
Kankiler kendimizi gebeliğe hazırlıyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden diğer ayda aynı enerjiyle devam ediyoruz dimimelegim can edahandro Merve3553
Evet bak karnımı sevdim şimdi. Herkes bebişini sevsin ve ona hoşgeldin anneciiimm desinnnİnşAllah bebeğim
10+ da yapılmaz mı yani11 ve 12. Haftada yapılıyor ikili tarama kuzum ikili taramada bi sorun çıkmazsa 3 lü teste gerek kalmıyor
Evet kuzum dogru hatırlıyorsun iki kızım var allahım iki meyveyide tattırsın istiyorum birde oglum olursa çok sevinirim. Ama takibi veren allah o herşeyin en güzelini biliyordur. Ama ben temmuzu atmışım sana kız agustos olacak tekear attım erkek demişşin zAten. Eger hamile kalırsam çok yaramaz bir bebek olacagı belli zaten pikde çatlamada çok acı çektim kızlarım böyle acı çektirmemişti şimdiden başladı deseneErkek istiyorsun diye hatırlıyorum ama kız istesen de aynı şey benceyani o gün tüm dollenmelerin aynı cinsiyet olması lazım ben de iki cinsiyeti tatmak isterim ama bı kızım olsaydı arkadaş gibi olurduk durumunu hayal ederim, bana da kız çıktı ay takvimine göre ama kendim için de aynısını diyorum fala inanma falsiz da kalma diye oğlum olursa da çok sevcem kızım olursa da sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
Bende bilmiyorum ki arkadaşların anlattığı kadar baktımKızlar ay takvimine bakan kimdimelisaa93 benimki 15 agustos pikti büyük ihtimal 16 agustosda çatlamıştı. 15 ile 17 arası yengeç diyor ay
Onu bilmiyorum balım 9 sene oldu dogum yapalı unuttum valla yeni yaptıranlar bilgilendirir kuzum şimdi seni10+ da yapılmaz mı yanimemlekette yaptırayım diyordum gitmeden. 11.haftada görev yerimde olcam da
Evet öyleymiş kuzum piktede aslan çatlamadada erkek çıkıyor yaniBende bilmiyorum ki arkadaşların anlattığı kadar baktımÇatlama tarihine bakacakmışın canım o da Aslan oluyor ateş grubundaymış. Galiba erkek oluyor ateş grubundaki bakıp dönücem
Ay takvimine göre catlamaya bakiyormussun canım eril burclarda erkek dişil burclarda da kızBu ay takvimi olayı nedir kaçırdım
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin de sağlıklı bir oğlusun olsun inşallahEvet kuzum dogru hatırlıyorsun iki kızım var allahım iki meyveyide tattırsın istiyorum birde oglum olursa çok sevinirim. Ama takibi veren allah o herşeyin en güzelini biliyordur. Ama ben temmuzu atmışım sana kız agustos olacak tekear attım erkek demişşin zAten. Eger hamile kalırsam çok yaramaz bir bebek olacagı belli zaten pikde çatlamada çok acı çektim kızlarım böyle acı çektirmemişti şimdiden başladı desene
Tamam o zaman tam senin istediğin gibi erkek geliyor inşallahEvet kuzum dogru hatırlıyorsun iki kızım var allahım iki meyveyide tattırsın istiyorum birde oglum olursa çok sevinirim. Ama takibi veren allah o herşeyin en güzelini biliyordur. Ama ben temmuzu atmışım sana kız agustos olacak tekear attım erkek demişşin zAten. Eger hamile kalırsam çok yaramaz bir bebek olacagı belli zaten pikde çatlamada çok acı çektim kızlarım böyle acı çektirmemişti şimdiden başladı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?