- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.021
Evet evet kışın da hamileyken sanırım 36.7-36.8 civarıydı 37 olmamıştımdemekki herkesin vucut ateşi farklı oluyor benimde adet öncesi 36.50 36.60 larda oluyor kışın havalardan dolayı ateş farkı olur canım tşk ederim merakımı giderdin ateşe cok takılmamak gerekiyormuş
Bat pazar, salı vermeyi düşünüyorum canımCanım çok şükür bayağı koyu artık ne zaman kan vereceksin
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBat pazar, salı vermeyi düşünüyorum canımÇarşamba tatil olunca karışmasın sali-persembe vereyim dedim
Yaa sende de freely varsa yarın çıkabilir belkiKızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum
Uçan kuşta belirti ararken benneyse bunlar belirti sayılmaz hayırlısı diyelim.
Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo @fnd_50melisaa93 @melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
insallah bebislerimiz bizimledirlerAynı gün olmuşuz aşılamayıben haftaya pazar test yapmayı düşünüyorum
İnşallah canıminsallah bebislerimiz bizimledirlerbenimde doktorum ayin 5inden önce test yapma demisdi nasil dayancam bende bilmiyorum ama muhtemelen pazar bende yaparim
Oy maşallah kuzumBiz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük
canim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öyleİnşallah canımbende dayanamam gibi geliyo daha önce yapmazsam iyi . Peki sende ağrı sızı var mı bende hiç yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum
Kuzum çok güzel koyulaşmışBat pazar, salı vermeyi düşünüyorum canımÇarşamba tatil olunca karışmasın sali-persembe vereyim dedim
Bugün de yapabilirsincanim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öylebi kac gün sonra yinede bi test yapip ignenin etkisi gectimi diye baksammi diye düsünüyorum
Var tabi canım benim en yakın arkadaşımda oldu. O bildiğin regl gibi kanama yaşadı pıhtılıydı hatta. Çocuğu gayet sağlıklı doğdu bir yaşını bile geçtiBöyle olan var demi ya, çok korkuttu sıpa
Bende aynı fitil kullanıyorum onun bi süre sonra fazlası geliyo.bakalım belki ağrı olmaması iyidircanim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öylebi kac gün sonra yinede bi test yapip ignenin etkisi gectimi diye baksammi diye düsünüyorum
İnşallah kuzumYaainşallah böyle devam eder
Aft çıkması bence çok iyiKızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum
Uçan kuşta belirti ararken benneyse bunlar belirti sayılmaz hayırlısı diyelim.
Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo @fnd_50melisaa93 @melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
İnşAllah tutar bakalımBenim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada
İyi hadi bir test yap o zaman merak ettimRandevum hazır bile pazartesi 9 a aldım ben çoktan yoksa mümkün değil bulmak 15 gün öncesinden aldım hemde
Bunu dediğin iyi olduİnşallah kuzumben doktora gidince kimyasal dış endişe ettiğimi söyleyince progesteron bakalım demişti basınca da kimyasal olma ihtimali yok şimdi bundan sonra dış mı diye bekleyeceğiz demişti kuzum bilgin olsun yani aslında isteyince hepsine bakabiliyorlar
Ah bu sıpalar ço k korkutuyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bizlere kavuştursun aminnnVar tabi canım benim en yakın arkadaşımda oldu. O bildiğin regl gibi kanama yaşadı pıhtılıydı hatta. Çocuğu gayet sağlıklı doğdu bir yaşını bile geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?