- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #32.521
Aynen bende o kafadayım kuzum 20 dakika çok geç olmazsa onunda fotosu böyle kuzumKıy gitsin kız zaten birdaha lazım olmucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende o kafadayım kuzum 20 dakika çok geç olmazsa onunda fotosu böyle kuzumKıy gitsin kız zaten birdaha lazım olmucak
Evet kuzum 8 dpo da belli olmuştuSenin son gebelikte de bugünlerde silik çıkmaya başlamıştı dimi![]()
Ben pik olunca bırakmamı söylemişti A AfratafracKızlar çakşır suyunu pik olunca da içiyor muyuz , 3 gün içebildim
20 dakika sonraki hali de bu kuzum acaba çok mu geç 20 dakikaGöremedim yok demi henüz? Benim de dpo 8. Günümmbir gün var aramızda
![]()
Bunda çizgi var ama kuruma kuzum sanki. Çok heveslenmemek lazım. Ama şu gerçeği unutmayalım ki; zaaten haamiiileesiiiiin20 dakika sonraki hali de bu kuzum acaba çok mu geç 20 dakika
teşekkür ederim canım :) ay bugün 4. günüm haftaya teste başlayabilirim :):)
Sağol canımBen pik olunca bırakmamı söylemişti A Afratafrac
Burda belli kuzum tabiAynen bende o kafadayım kuzum 20 dakika çok geç olmazsa onunda fotosu böyle kuzum
Gördüm ben dee7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac @fnd_50
melegim can
golden-snitch
melisaa93
Pkolu_anneadayi
Benim de iğneler batıyor gibiydi belirtimmYok bebeğim ben yapıcam diye aldım 20 testi zatenben görüyorum çıplak gözlede gördüm ama pek yakalayamadım fotoğrafta belli belirsiz bi gölge 10 ve 15 dakika arası çektim bugün de inanılmaz altıma iğneler batıyor annemle hastanedeydim hep ayaktaydım ondan da olmuş olabilir tabi
Bisey söyleyeyim fazla rutinleştirme yani sırf bebek için zorunlu devamlı ilişki. Özen bezen. Yeninseyıer yap heycanlı olsjmBen 2 gün üst üste yoruluyorum bu sefer çatlayınca da devam etçem bide pik uzun sürerseverin bana herkes versin
![]()
Çok silikte olsa bir çizgi gördüm sanki7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac @fnd_50
melegim can
golden-snitch
melisaa93
Pkolu_anneadayi
3. Günde daha vücudunun tam haberi yok canımKızlar herkes iyidir umarım, hamişler ve minik mercimeklerde iyidir inşallah
Şimdi sizlere bir şey soracağım ama biraz saçma olabilir, özellikle hamişler
Çatlamadan sonra 3.günü itibariyle aşırı iştah açılması yaşayan var mı![]()
Ama 2 günde bir 2 katı olması gerekmiyor muNormal canım
Kız sen kimdin hamileyim diye degiştirdin ya 2 gündür kimdi kimdi diye düşünüyorumNormal canım
Ama arada 8 gün varAma 2 günde bir 2 katı olması gerekmiyor mu
Kız ben geçen aydan beri hamileyimmmmKız sen kimdin hamileyim diye degiştirdin ya 2 gündür kimdi kimdi diye düşünüyorum![]()