- 5 Temmuz 2022
- 2.155
- 3.185
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.101
Aşılamayı da yaparsa gonalf ile deneyecek sanırım. Muhtemelen femara kullandirmaz çok denedim onu.Bence bir şans daha ver femarayaaklında kalmaz
Hayatım oncelıkle kotu düşünceleri kafandan hemen at bence doktorunu sevmedım hıc oğluma hamıleyken geç döllenme olduğunu biliyordum 6+2 de kese ve yolk gördük sadece o zaman bana doktor demıstıkı bu guzel bısey artık bos gebelık ıhtımalı ortadan kalkıyor yolk bebegın ılk olusan kısmı demıstı ve 8 haftalıkken çağırmıştı kalp atışını dınlemiştikSat a göre 5+6 bugün. Ama bence geç döllenme benim. Çünkü zaten çok az ilişki oldu demiştim ya size de. 6 Temmuz da hamile kaldığımı düşünüyorum ben
T tweeetyyy bence tecrübe eden arkadaşları dinleyip içini ferahlat. Ben inanıyorum ikisi olmasa bile bir tanesi sana tutunacakHayatım oncelıkle kotu düşünceleri kafandan hemen at bence doktorunu sevmedım hıc oğluma hamıleyken geç döllenme olduğunu biliyordum 6+2 de kese ve yolk gördük sadece o zaman bana doktor demıstıkı bu guzel bısey artık bos gebelık ıhtımalı ortadan kalkıyor yolk bebegın ılk olusan kısmı demıstı ve 8 haftalıkken çağırmıştı kalp atışını dınlemiştik
Böyle konusması tuhafıma gıttı sen şimdilik kotu dusuncelerden uzak dur bence ve sabret
Kuzum duygularini ve ne demek istedigini cok iyi anladım. Ama yine de en sağlıklı olani arzula ve onu gecir aklindan. Dusunce bazında bile olsa. 4 kimyasal ve 1 düşük yaptim ama sonuca ulastirmadiktan sonra onun da üzüntüsü ayri oluyor. Rabbim sana en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsinBen gebe kalan yada çocuğu olan arkadaşlar adına çok seviniyorum yanlış anlamaz iseniz eğer bazı arkadaşlar kimyasal geçiriyor ya onların yerinde olmak bile isterdim
Belki diceksiniz ki keşke o anı hiç yaşamasak falan ama ben 1 sefer bile pozitif göremedim 2 buçuk yıldır, tüm tedaviler de olumsuz oldu aşılama dahil. En azından gebe kalabiliyorum diyip böyle teselli ederdim kendimi.
Bilmiyorum belki bencilce gelebilir size ama pozitif gören arkadaslar çok şanslısınız
Bende senin gibiyim 3 senedir hamile kalamadım canım döllenme oluyor mu diye tüp bebek denedim dölleniyor ama negatif oldu benimde ..Ben gebe kalan yada çocuğu olan arkadaşlar adına çok seviniyorum yanlış anlamaz iseniz eğer bazı arkadaşlar kimyasal geçiriyor ya onların yerinde olmak bile isterdim
Belki diceksiniz ki keşke o anı hiç yaşamasak falan ama ben 1 sefer bile pozitif göremedim 2 buçuk yıldır, tüm tedaviler de olumsuz oldu aşılama dahil. En azından gebe kalabiliyorum diyip böyle teselli ederdim kendimi.
Bilmiyorum belki bencilce gelebilir size ama pozitif gören arkadaslar çok şanslısınız
Canım benim ben orada asla sizleri kırmak ve incitmek istemedim ama beni anlamana çok sevindimKuzum duygularini ve ne demek istedigini cok iyi anladım. Ama yine de en sağlıklı olani arzula ve onu gecir aklindan. Dusunce bazında bile olsa. 4 kimyasal ve 1 düşük yaptim ama sonuca ulastirmadiktan sonra onun da üzüntüsü ayri oluyor. Rabbim sana en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin
Elbet bir sebebi vardır ya da hiç yoktur Allah'tandir diyoruz.. İnşallah sen de daha çok bekleyenler arasında olmazsin canim Allah nasip etsin en yakın zamanda sağlıklaBende senin gibiyim 3 senedir hamile kalamadım canım döllenme oluyor mu diye tüp bebek denedim dölleniyor ama negatif oldu benimde ..
Amin canım sağlıkla inşallahElbet bir sebebi vardır ya da hiç yoktur Allah'tandir diyoruz.. İnşallah sen de daha çok bekleyenler arasında olmazsin canim Allah nasip etsin en yakın zamanda sağlıkla
Uzulme sakın canım sana gelecegı gunu beklıyorOnları ameliyat olmadan denemiştik ama uzun süredir olmadığı için ben sanmıyorum Dr. bidaha denemez. Zaten bi doktor ameliyattan sonra direkt tüp bebek demişti. Uzun süredir hiç kalamadigim için
Bende bende , hiç beklemediğim zamanlar çok oldu ama yine adetHani genelde hiç beklemediğin anda geliyor diyorlar ya. Her an kendimi buralardan sıvışacak gibi hissediyorum
Gerçi bi kere de böyle forumlara falan bakmayı bırakmıştım o ay da adet oldum
Allah razı olsun, senin de o güzel gönlüne göre versin RabbimUzulme sakın canım sana gelecegı gunu beklıyortup bebek yaparsan ıyı bır merkezde yaparsın o vesıle olacaktır belkıde ınsallah Allah kalbıne gore versın
Canım yok cok naif yazmissin. Kırılacak bir sey olamaz zaten.. okur okumaz yurekten istedim inan sağlıklı bir gebelik nasip olmasini sana bize burda isteyen hepimize insallah da olurCanım benim ben orada asla sizleri kırmak ve incitmek istemedim ama beni anlamana çok sevindiminşallah sen de sağlıklı gebelik geçirir bebişini alırsın kucağına
Cooook teşekkür ederimCanım yok cok naif yazmissin. Kırılacak bir sey olamaz zaten.. okur okumaz yurekten istedim inan sağlıklı bir gebelik nasip olmasini sana bize burda isteyen hepimize insallah da olur
Kız yarıcam yarın sabah p tesi sabahı testleri boşuna mı aldıkKan verip napıcan ay test yap bak
Nasıl yapayım cnm adet söktürücümü kullansam acabaTestler negatifse yakında regl olursun canım genelde öyle olduAma moral bozmak yok eğer hamilelik yoksa hemen regl olup yeni aya başlamak çok daha iyi böyle stresle beklemekten
Valla bizim 2 gün kala da da tık yokUltra erken gebelik testleri falan fasa fiso kuzum ya inanma genelde yanıltıcı oluyor 4 gün kala yapmak en ideali
En erken 9-10 gibi çıktığını gördüm canımKizlar yumurtlamadan sonra en erken kacinci gunde gebelik tespitine sahit oldunuz. En erken kesin 10.gunden itibaren mi çıkıyor?
Bazılarına da öylesi nasip oluyor canım. Çocuklar hep bebek kalmıyorlar büyüyüp yetişkin olacaklar bakalım nasıl zorlayacaklar ailelerini. Bizim kavuşmamız sınavlı olduğu için yetişkinliklerinde rahat oluruz İnşAllahAşılamayı da yaparsa gonalf ile deneyecek sanırım. Muhtemelen femara kullandirmaz çok denedim onu.
Ah bilmiyorum canım, bazen gözlerim doluyor asla isyan değil ama geçen de 3.cocuk bekleyen bi yakınımda konusuyordum hiç beklemiyorduk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?