- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.181
İnşallah kuzumO kadar anlıyorum ki benim köy zamanıma denk gelmişti 6+1 de görmüştüm kalp atışıyla 10 haftalıkken gittim bir daha net görmüştüm bu sefer en güzel dönemler Rabbim sana bağışlasın yavrularını
Vajinadan baktı kuzumŞuanki hamileliğimde de 6+0 da kalp atışını cok mınık şekilde duyduk mesela ve erken dollenme ıkı uc gun
Yani evet keselerden biri sağlıksız olabilir ama diğerinde olumsuz konuşmasını gerektirecek bu haftada hele ne var anlamadım cok normal değil mi 5+5 te duyulmaması yada bebek görülmemesi , vaj mı baktı karından mı
Amin kuzum inşallahCanım inşallahsenin haberini alalim hele, keyfimiz yerine gelsin
Bu yol zorlu bebeğim İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksın. Epilepsisi olupta hamile kalan doğum yapan çoooook kadın var sen de takip edilirsin kontrol altında tutulursun. Yeter ki ikinizde iyi olunKızlar bu aralar yazamıyorum günün sonunda okumaya çalışıyorum amamalesef gebeliğim şimdilik rahat gecmiyor resmen bitmiş haldeyim geceleri uyuyamıyorum mide bulantıları mide yanması var ve + cocukluktan bende epilepsi var son seneler hiç nöbetim yoktu hamile kalınca son haftadı çok ufak nöbetlerim başlamış korktuk İstanbul'da olan doktorumla 3000 bin ödedik görüntülü konuştuk bana dedi hamilelik olunca öyle oluyormuş seni takip edicem dedi bazı değişiklikler etdi ve kan testi vericen her ay dedi..durumlar böyle Ne kadar zorluklarla hamile kalsam bile ama malesef hiç sevinemedik yinede bu günümüze şükür
Amin canım Amin.Ben sandım daha ireli aylarda takipte olucam bu kadar erken beklemiyordum.Doktorda öyle dedi.İn şa Allah sağ salim kucağımıza alırız kuzumBu yol zorlu bebeğim İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksın. Epilepsisi olupta hamile kalan doğum yapan çoooook kadın var sen de takip edilirsin kontrol altında tutulursun. Yeter ki ikinizde iyi olun
Çok şükür canımKızlar bu aralar yazamıyorum günün sonunda okumaya çalışıyorum amamalesef gebeliğim şimdilik rahat gecmiyor resmen bitmiş haldeyim geceleri uyuyamıyorum mide bulantıları mide yanması var ve + cocukluktan bende epilepsi var son seneler hiç nöbetim yoktu hamile kalınca son haftadı çok ufak nöbetlerim başlamış korktuk İstanbul'da olan doktorumla 3000 bin ödedik görüntülü konuştuk bana dedi hamilelik olunca öyle oluyormuş seni takip edicem dedi bazı değişiklikler etdi ve kan testi vericen her ay dedi..durumlar böyle Ne kadar zorluklarla hamile kalsam bile ama malesef hiç sevinemedik yinede bu günümüze şükür
Baştan sıkı takibe girdiğin daha iyi olmuş benceAmin canım Amin.Ben sandım daha ireli aylarda takipte olucam bu kadar erken beklemiyordum.Doktorda öyle dedi.İn şa Allah sağ salim kucağımıza alırız kuzum
İnşAllah sağlıkla kucaöına alırsın, kendini rahatlatmağa çalış hep. 9 ayın tadını çıkar. Bol bol yürü. Kendine odaklanKızlar bu aralar yazamıyorum günün sonunda okumaya çalışıyorum amamalesef gebeliğim şimdilik rahat gecmiyor resmen bitmiş haldeyim geceleri uyuyamıyorum mide bulantıları mide yanması var ve + cocukluktan bende epilepsi var son seneler hiç nöbetim yoktu hamile kalınca son haftadı çok ufak nöbetlerim başlamış korktuk İstanbul'da olan doktorumla 3000 bin ödedik görüntülü konuştuk bana dedi hamilelik olunca öyle oluyormuş seni takip edicem dedi bazı değişiklikler etdi ve kan testi vericen her ay dedi..durumlar böyle Ne kadar zorluklarla hamile kalsam bile ama malesef hiç sevinemedik yinede bu günümüze şükür
Ay İn şa Allah kuzum.Valla yaşayamadık mesela diyordum hamile kalınca bunu yapıcam şunu yapıcam şimdi diyorum amaaan yeterki sağ salim kucağıma alayım ve birde kesinlikle 20 yaşlarda daha hafif geçiriyorsun bu dönemleriÇok şükür canıminşallah rahat atlatırsın zorluk çekmeden. Sevincimizi bile dolu dolu yaşayamıyoruz malesef ama buna şükür. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah canım
Evet zaten benim hayatımda ne oluyorsa olsun bence bu her keste öyle hayırlısı oluyor ondan eşimin desteğiyle atlatıcaz İn şa AllahBaştan sıkı takibe girdiğin daha iyi olmuş benceEn azından tüh daha erken bilseydik diyeceğin bir durum olmaz her türlü önlemi almış olursunuz
Amin canım.Kuzum bende düşük riski olduğu için Allah nasip ederse 16 haftaya kadar sadece yatıyorumİnşAllah sağlıkla kucaöına alırsın, kendini rahatlatmağa çalış hep. 9 ayın tadını çıkar. Bol bol yürü. Kendine odaklanYa sen neredesin suan? Ben de istanbuldan bi doktor istiyorum kendime takib için online.
İnşAllah bebeğimEvet zaten benim hayatımda ne oluyorsa olsun bence bu her keste öyle hayırlısı oluyor ondan eşimin desteğiyle atlatıcaz İn şa Allah
Kız normaldede çok duyğusal biriyim şimdi çok abartmışımİnşAllah bebeğimgüzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum
Sen bir toparlan sürekli darlarım seniKız normaldede çok duyğusal biriyim şimdi çok abartmışımAllah senin pamuk kalbine göre versin aklımdasın yazmıyorum diye sanma unutdum
Canim ben sabah gittim, kan verdim, EKG cekildi. Sonra hastaneye yatış yapıldı, yanir bir oda verdiler. Odada üzerimi degistirdim biraz bekledim, o zamana kadar kan sonuclari çıktı sanırım. Sonra ameliyathaneye götürdüler. Orda anestezi doktoru uyuttu, sonra uyandığımda odama gelmiştim.ya nasıl geçti nasıl süreç ilerliyor hsg de acaba bende haftaya cumartesi izne çıkıyorum o gün çekitireceğim korkuyorum biraz anestezili nasıl uyutuyolar
Sen ne zaman istesen yaz durmadan yazsan bile hiç sıkılmamSen bir toparlan sürekli darlarım senişimdi müsait değilsin diye çok yazamıyorum
Atsana testini
Ah ahhhh bir tane elle tutulur belirtimiz olsa keşkeValla bizim 2 gün kala da da tık yok
Bat 3 Ağustos aşkım yarın 4 gün kalmış oluyor lütfen ufakta olsa silik çıksın ama yaAskım daha batına var yarın cıkmazsa sakın moralını bozma bak.hangı gun catladıgını tam bılemedıgımız ıcın.senın batını bılıyorum cunku benımkıyle aynıama benm luteal 11 gun surdugunden ben salı yapcam testı.abıı kocaya küstük ılıskı yapmadık gene test yapıyorum buraya gırınce ınsanın test manyagı olası gelıyor hahaha
Yarın beklebeni burada iki tane yan çizgiyi atacağım inşallahDaha cok gencız bebısm çıtırız dur bıde onu cıkarmayarın sabah dort gozle beklıycemm testını
İnşallah kuzum inşallah valla yaYaa çok tatlı olmuşİnşAllah İnşAllah böyle bir test görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?