- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.201
Aşko yarın 4 gün kalmış oluyor yarın sabah test yapacağım benSelam kızlar, yavaş yavaş Bat tarihleriniz geliyor. Aranızda regl olanlar var mı? Ya da test yapan ya da yapacak olanların da sonuçlarını bekliyoruz
gunaygul D Deniz_61 catloverk fnd_50 imagination forever cesursavasci zuzu3838 meryemcck_ sev9 S simurgggg
Bunlar gebelik testi eminsin dimiEki Görüntüle 3279125
Canım sağdaki bugun sabah yaptığım.1 haftadır yumurta akı akıntım olması garip geldi normalde en fazla 3 gün sürerdi.simdi azar azar hergün geliyo. Gebelik de olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım
Gelecek aya kaldı bizim hayallerSen ne zaman istesen yaz durmadan yazsan bile hiç sıkılmamaz kaldı geliyorsun yanıma Çok istiyorum burdakı kızlar hamiş olsunlar Allah biliyor ya
Çıksbilirde çıkmayabilirde canım test yapınca göreceğizYarın çatlatma iğnesi in vurulduğu günle beraber 13. Gün acaba testte çıkar mi
Bendede var bacım akıntım da başladı adet olur gibi akıntım geliyor belki bir ihtimal yerleşiyor diyorum 7de geri sayıyorum her gün test yapıyorum bakalım ne olacak göğsümde şişti sanırsın süt var karnımda aynı ayıptır söylemesi ishalde oldum idrara da sık çıkar oldum bakalım ne olacakKızlar ya birşey sorucam regl 11 gün var sol kasığımda sızı var sizce yumurta mı catlıyordur yoksa yerleşme midir
4 gün kaldı bataSelam kızlar, yavaş yavaş Bat tarihleriniz geliyor. Aranızda regl olanlar var mı? Ya da test yapan ya da yapacak olanların da sonuçlarını bekliyoruz
gunaygul D Deniz_61 catloverk fnd_50 imagination forever cesursavasci zuzu3838 meryemcck_ sev9 S simurgggg
Yumurta catlamasidirKızlar ya birşey sorucam regl 11 gün var sol kasığımda sızı var sizce yumurta mı catlıyordur yoksa yerleşme midir
Ben geçen gün de demiştim adet biter bitmez yumurtlama akıntısı gördüm 7.gun, hatta inofolic yaptı galiba diye düşünmeye başladım. 7-8-10.gunleri değerlendirdik.Kızlar sizler ne alemdesiniz? Sat ve bat ımız aynı. Yumurtalama yaşayan ya da yumurtlama akıntısı gelen var mı? Bende yok daha hiç bişi.
destinesiaa Gul220
Bencede kavızlık var canımBendede var bacım akıntım da başladı adet olur gibi akıntım geliyor belki bir ihtimal yerleşiyor diyorum 7de geri sayıyorum her gün test yapıyorum bakalım ne olacak göğsümde şişti sanırsın süt var karnımda aynı ayıptır söylemesi ishalde oldum idrara da sık çıkar oldum bakalım ne olacak
Canım aslında çıkar ama çıksa iğnenin etkisi mi gebelik mi bilemezsin tam olarak. Yap istersen eğer çizgi görürsen sonraki gün koyuluk takibi yaparsinKızlar yarın çatlatma iğnesi in 13. Günü acaba testte çıkar mi
Gördüm canım test yapmışsın üzülme diye yazmadım..gelecek ay olsun ama olsunGelecek aya kaldı bizim hayaller
Canım ama senin günün daha var. Hemen umutsuz olma, burada herkesin sıkıntısına ilaç olmaya çalışan sen, kendine gelince niye umutsuz oluyon heeeeeGelecek aya kaldı bizim hayaller
Test yap en azından aklında kalmasın emin olmak için veya bekle belki adet olmuşsundurhanımlar benim bat 2 ağustostu ama birkaç gün önce adet sancısı başladı o yüzden ben adet olcam diye bekliyordum bu sabah kanlı akıntı geldi. Ben de adet oldum sandım ama adetlerim de düzenlidir 4 gün önce olmazdım normalde. Şimdi akıntı normal gelmiş kan yok yani. Acaba yerleşme kanaması mı dicem ama adet sancım da var baya birkaç gündür. O sancı olur mu yerleşme olsa bildiğimiz adet sancısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?