- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
- #83.761
Bunlar çok normal değil mi? İki çocuğum da böyle olduğu için yapmayanlar garip geliyor bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar çok normal değil mi? İki çocuğum da böyle olduğu için yapmayanlar garip geliyor bana![]()
Bnım kız da yapuyor , canım yanıp ses çıkarınca da pis pis gülüyor , oyun oynadığını sanıyorYa benimki sadece hareketli olsa yine iyi
Isırma saç çekme cikcikleme huy edinmiş nerden ne şekilde edindi hiç bir fikrim yok
Gelene geçene yapıyor
Bende sinir oluyorum bu duruma
Eşya fırlatma huyu var
Sulugunu benim telefonu alıp alip fırlatıyor sağa sola
Merhaba çok zaman geçmiş eski haline gelir miAlüminyum içerir genelde beyazlatıcılar siveno da yoksa bizde kullanalım benim koltuk altından ziyade genital bölgede kararma oldu birde beyaz tenliyim çok komik görünüyor birde gebelik sonrası eski rengine gelmeme durumu varmış![]()
Yok balım yaBunlar çok normal değil mi? İki çocuğum da böyle olduğu için yapmayanlar garip geliyor bana![]()
İyiyiz canım. Yorgunluk işte.Kızlar kimseden ses seda çıkmamış bu ara. Herkes iyi mi, bebişler ne durumda?
İyiyiz şükür canım, sız nasılsınız, 2 gün sonra 20 aylık olcak benım cadıKızlar kimseden ses seda çıkmamış bu ara. Herkes iyi mi, bebişler ne durumda?
İyiyiz canım. Yorgunluk işte.![]()
Biz de iyiyiz. Dun aşı yaptırdım ateşi var ama keyfi yerinde gene çok şükür… büyüdüler bile bebişler iki yaşında olacaklar yakında. Zaman aktı gitti geneİyiyiz şükür canım, sız nasılsınız, 2 gün sonra 20 aylık olcak benım cadı![]()
Hamile misin canımmmEvet yokum 3 tane bebeyle uğraşmak daha zor canım iyiyim sen nasılsın
Benimkide öyleee kukla gibi ne derse yapıyoruzKızlar ya bizimkiler balta girmemiş ormanda yaşayan amozondaki yerliler gibi hayır da öğretemedim hayır diyorlar ama kelime olarak gözümün içine baka baka yaramazlıklara devam beş dakika yorulmaları yok evde durmak istemiyorlar siz otorite kurabildiniz mi birde benimkiler eylülde kreşe gidecekler belki orda eğitilirler bende mi sıkıntı anlamadım ne uyku eğitimi verebildim ne yemek özgürlüklerini ilan ettiler yaşıyorlar
İyiyiz çok şükür sen nasılsın canımKızlar kimseden ses seda çıkmamış bu ara. Herkes iyi mi, bebişler ne durumda?
Acaba bu kendını yere atma olayı ne zaman bıter , hıcbıryere gıtmek ıstemıyorum, perişan oluyoruz yaBizde sokaktan eve sokamıyoruz evdem nefret ediyor misafirim vardı gene onlarla dışarda oynadı biriki gün şimdide girmiyor yatmaya bile sokamıyoruz
Konuşmuyor diyordum bende biranda dili açıldı 2 kelimeli cümlelere geçti ama sokak çocuğu olmasının faydası oldu sanırım arkadaşlarıyla konuşuyor hep
Her geçen gün zorlaşıyor sanki bu bebiler
Kendini yere atıp ağlıyor istediği olmazsa valla küçük bebek kolik ama gene de bundan kolay geliyor o