• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    258
Ay benim de ilerlediğimizi düşünüp son aşamaya geçirdi ama ben daha mayıştırıp koymakta bile başarısızım. Gerçi biliyor musunuz geçen gece ilk kez mayıştırıp bırsktım gözleri kapalıydı önce biraz pat pat pışpış yaptım sonra çektim kendimi sadece sesle destek verdim ve kendi kendine uyudu. Ama bi daha da olmadı ckfkdk
Of ben de ChatGPT yle bir daha mı başlasam diyorum. Baya halletmiştik ama bu ara yine isyanlardayız 😂 gündüz uykuları iyi, gece de uykuya geçince 3-4 saat kesintisiz uyuyor. Ama sonra bir uyanıyor of 🙄 mesela oturuyor ama kafasını tutamıyor bana yaslıyor. Yatırıyorum ağlıyor ama nasıl çığlık kıyamet 😂 kaldırıyorum uyumak istiyor. Perişan olduk son zamanlarda yine ya ne oldu anlamadım 🫣

Eklentiler

• IMG_7551.webp
    IMG_7551.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 27
Bazen böyle işte uyuturken ağlıyor falan ya
O an kendimi öyle berbat hissediyorum kş size anlatamam
Ya bebek kucakta annesinin koynunda en güvendiği yerde uyumak istiyor niye ondan bunu mahrum bırakıyorum diye inanılmaz vicdan yapıyorum😢😢
Uykularının güzel olması için böyle olması şart mı yani ya. Çok git geldeyim eğitimi bırakabilirim her an

İyi ki uyuyor dedim. Demez olaydım🥲 gecemiz böyle geçti
düzeni oturmamış uyanmları normal rutinleri bozma bizde öyleydik.eylül ilk haftasında başladım nerdeyse ay sonu geldi bir kaç gündür rahatladım illa fire vericez kücükler.gece 1 kere uyansınlar hadii 2 olsun kabulüzz saat başı uyanmasınlar da😅

Bizim rutin İlk gece uyku saati gelmeden bolbol emziriyorum sonra Uyku belirtileri tam başlayınca saati gelmiş oluyo 10 bucuk 11 yatağa gidiyoruz mamasını içiyo 125ml veriyorum.(Gün içinde mama kullanmıyorum yattığı zaman içiriyorum).emziriyorum hemen uyuyo memede. ilk gece uyanması genelde 2 gibi değişiyo bazen tabi. beşiğinden almadan su içip popoya patpat pışpış ıııııı ıı uyuyo eğer ıı sesi devam ediyosa tekrar su içip dalıyo 2.uyanma 5den sonra sabah ilk emzirmemiz başlıyo şuan geldiğimiz uyku süreçimiz bu durumda sonrası ya herro ya merro😁önceden sıksık uyanma sallamalar ağlamalar uyumamalar vs.oldu arada emzirdiğimde oldu su vermeyip.10 11 aylık bebek cocuk bunlar uyancak tabiki deliksiz uyuması için cırpınmıyorum.sadece sık uyanma memeye alışkanlığını azaltmak benim için hepimiz içinde öyledir eminim 😌

Kızlar sadece mama ile beslenen bebeğinize günde kaç sefer genelde ne zamanlar mama veriyorsunuz ve kaç ml genelde? Ben öğlen uykusuna ve ikindi uykusuna yatmadan veriyordum bi de akşam yatmadan ve bir de gece uyanınca yani toplam 4 sefer. Şimdi bu ara tek uyku yapıyor ve ben de bi öğlen uykudan önce bir de akşam uykudan önce vermeye başladım. Gece uyanınca da 1 kere veriyorum toplam 3 sefer oluyor sizce az mı?

Kızlar sadece mama ile beslenen bebeğinize günde kaç sefer genelde ne zamanlar mama veriyorsunuz ve kaç ml genelde? Ben öğlen uykusuna ve ikindi uykusuna yatmadan veriyordum bi de akşam yatmadan ve bir de gece uyanınca yani toplam 4 sefer. Şimdi bu ara tek uyku yapıyor ve ben de bi öğlen uykudan önce bir de akşam uykudan önce vermeye başladım. Gece uyanınca da 1 kere veriyorum toplam 3 sefer oluyor sizce az mı?
Mama vermiyorum ama emzirme olarak bakarsak günde 6 7 kere emziriyorum

Mama vermiyorum ama emzirme olarak bakarsak günde 6 7 kere emziriyorum
Emzirirken ben de öyle belli bir düzenimiz de yoktu defalarca emzirirdim anne sütü daha kolay sindirilebilen daha hafif bir besin olduğu için sanırım ama mama baya midesine oturuyor gibi fazla da vermek istemem ama az da vermek istemem

Sabah uyanınca, öğlen uykusundan önce ve akşam uykundan önce. Gece beslenmesini kestim o yüzden sabah 6 gibi çok aç uyanıyor ve hemen mama istiyor. Kahvaltıyı ilk uykudan sonra saat 10 gibi yapıyoruz.

Emzirirken ben de öyle belli bir düzenimiz de yoktu defalarca emzirirdim anne sütü daha kolay sindirilebilen daha hafif bir besin olduğu için sanırım ama mama baya midesine oturuyor gibi fazla da vermek istemem ama az da vermek istemem
Benimki mamaya çok düşkün ya. Günde üç defa veriyorum ama çok zorlanıyorum da. Bazen kahvaltıdan yarım saat sonra yine mama istiyor. Teselli olsun diye az bir şey, 90-120 ml arası, yapıp veriyorum. Kilo aldırmamam lazım, bizim o problemimiz var. O yüzden sınırlı tutmaya çalışıyorum mamayı.

Sizinkinin kilosu fazla mı. Benimki 180i içtikten sonra hala olsa içer bitince ağlıyor emzik falan verip susturuyorum. 210 ml mi yapsam diyordum ama fazla verip midesini yormak da istemem
Benim bebeğim serebral palsili hala desteksiz oturamıyor. Doktoru kilo istemiyoruz dedi. Şu an 10.200 kilosu, 76 cm boya göre tombik bir bebek. Benimki de bitirince ağlıyor oyalıyorum. Versem 240 içer ama.

Benim bebeğim serebral palsili hala desteksiz oturamıyor. Doktoru kilo istemiyoruz dedi. Şu an 10.200 kilosu, 76 cm boya göre tombik bir bebek. Benimki de bitirince ağlıyor oyalıyorum. Versem 240 içer ama.
Evet kilosu iyiymiş maşallah. Geçmiş olsun canım Allah'tan kolaylık diliyorum sizin için🥰🥰

Back
X