- Konu Sahibi sunshine__
-
- #2.461
Çok şükür gözün aydın çok sevindimMerhaba kızlar doktordan geldim
İlk beni çok korkuttu kalbime inme inecekti o derece heyecanlandım
Karindan baktı çok karışık göremedim falan dedi kese nerde derken kanama alanından dolayı sanırım dedi
neyse bende alt ultrason istedim sanırım bos keseden şüphe etti
Başka doktorun vajinal ultrason kısmına geçtik (devlet hastanesi olduğu için)
Orada kese gördük uygulamaya göre 6.hafta ama ultrasona göre 5.haftalarda bu kapatır ilerde fazla önemsemiyoruz dedi
Yolk gözükünce kalp atışınida duyduk daha yeni yeni yavaş dedi çok erken ama iyi dedi yani 5.haftalarda duymuş oldum
Kontrol için bir ay sonra dedi çok uzun değil mi ya
kanama alanım devam ama pedi dolduracak kadar olursa hemen gel dedi
Ben de tam anlamıyorum ama kız derdim sanırım sağda olduğu içinVajinal ultrason dan baktı bana o nAsil oluyor
Bozulmuştur kimbilir biz bozduk zaten esim o kadar çok kiz istedi ki anlatamam hep agzinda kiz vardi allah verdi sukurYa bende şuan kesin erkek olacak diyorum çünkü öncekilerin hepsi erkekinşallah sıra bozulmuştur
Bende bu yüzden karıştırıyorumKimin sağına göre acaba ultrasonda doğru taraf mi ayna etkisi mi var merak ettim şimdi
Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bolİnşallah dediğiniz gibi olur ama ben elimde olmadan kaybettim gibi hissedip perişan oldum
Çok şükür canımÇok şükür gözün aydın çok sevindim
Karından solda olunca erkek sağda olunca kız, vakinalden solda olunca kız sağda olunca erkekmişBende bu yüzden karıştırıyorumbirde vajinal ultrason da ayrı bir durum
Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bol
Çok şükür canım
Aynen öyle kuzum can taşıyoruz içimizde kolay değil hep iyi mi düşüncesi oluyor rabbimin bize en güzel verdiği duygular bunlarAy çok şükür canım valla doktorda beklerken karnima bi ağrı girdi heyecandan ilk çocuğumda değil ama her hamilelik ayrı heyecan
Karından ultrasonda sağdaysa kız soldaysa erkek, vajinal ultrasonda sağdaysa erkek soldaysa kızmışKimin sağına göre acaba ultrasonda doğru taraf mi ayna etkisi mi var merak ettim şimdi
Ayy elhamdülillahBozulmuştur kimbilir biz bozduk zaten esim o kadar çok kiz istedi ki anlatamam hep agzinda kiz vardi allah verdi sukur
Evet hep erkek çıktı benim bu da öyle çıkıyor o zamanKarından solda olunca erkek sağda olunca kız, vakinalden solda olunca kız sağda olunca erkekmişsenin vajinaldi di mi o zaman erkek oluyor
Allahim insallah kiz evladı da tattirir kuzumAyy elhamdülillahinşallah bizimde öyle olmuştur bizde kız düşmüyor herkes ama herkes kız olsun diye de dua ediyor
Amin inşallahh benimde erkek çıkıyor hepsinde hayırlısı inşallah hepimiz içinEvet hep erkek çıktı benim bu da öyle çıkıyor o zamansağlıkla gelsinler insallah
Tabi mutlaka degisiyodur hastaneden hastaneye. Hadi inşallah duyarsın kalp atışını.Ben suan devlet hastanesine gidiyorum ama hastaneden hastaneye de değişiyor bu bence
Benim gittiğim iki hastanede yeni cihaz net resimleri verdi elime belki eski hastane olduğu için veya cihaz eski olduğu için olabilir
Yarın kalp atışı için çağırdı ama bana göre erken haftaya gitmem gerekiyor kanamam olduğu için kontrole çağırdı aslında beni korkutmamak için
İnsallah canımAmin inşallahh benimde erkek çıkıyor hepsinde hayırlısı inşallah hepimiz için
Evet çok şükür 5.haftalardayiz bugün öğrendik şükürTabi mutlaka degisiyodur hastaneden hastaneye. Hadi inşallah duyarsın kalp atışını.
Yeni gordum mesajını çok şükür duyduk kalp atışını en erken ben duydum galiba 5.haftalardayiz ama alt muayeneden gördük yeni çünküGüzel haberler getirdin mi.
Çok şükür kanama alanın geçmiş miYeni gordum mesajını çok şükür duyduk kalp atışını en erken ben duydum galiba 5.haftalardayiz ama alt muayeneden gördük yeni çünkü
Bi doktora daha görünün hemen karalar bağlamayın lütfenKızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Beni de 1 ay sonra çağırdı 9 haftalık oluyorKızlar kalp atışından sonra kontrol ne zaman çağrıldı 9 haftalık olunca bakalım yine dedi benim doktor sonra 11-12 hafta test işin çağrır herhalde sizleri ne zaman çağırdı
Bence 1 Doktora daha kesin görününKızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Allah korkusun kötü bir şey olsa alınacak dense bile en az 2 doktora git bana ilk bebeğim için doktor kürtaj olacaksın dedi öyle haftaya bile demedi ben yine de 3 farklı doktora gittim 3 de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum yoksa ileri de acaba doktor yanıldı mi bilmem ne vicdan muhasebesi yapmadimKızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?