2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok şükür gözün aydın çok sevindim

Kimin sağına göre acaba ultrasonda doğru taraf mi ayna etkisi mi var merak ettim şimdi
Bende bu yüzden karıştırıyorum birde vajinal ultrason da ayrı bir durum
İnşallah dediğiniz gibi olur ama ben elimde olmadan kaybettim gibi hissedip perişan oldum
Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bol
Çok şükür gözün aydın çok sevindim
Çok şükür canım

Bende bu yüzden karıştırıyorum birde vajinal ultrason da ayrı bir durum

Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bol

Çok şükür canım
Karından solda olunca erkek sağda olunca kız, vakinalden solda olunca kız sağda olunca erkekmiş senin vajinaldi di mi o zaman erkek oluyor

Ay çok şükür canım valla doktorda beklerken karnima bi ağrı girdi heyecandan ilk çocuğumda değil ama her hamilelik ayrı heyecan
Aynen öyle kuzum can taşıyoruz içimizde kolay değil hep iyi mi düşüncesi oluyor rabbimin bize en güzel verdiği duygular bunlar

Bozulmuştur kimbilir biz bozduk zaten esim o kadar çok kiz istedi ki anlatamam hep agzinda kiz vardi allah verdi sukur
Ayy elhamdülillah inşallah bizimde öyle olmuştur bizde kız düşmüyor herkes ama herkes kız olsun diye de dua ediyor

Tabi mutlaka degisiyodur hastaneden hastaneye. Hadi inşallah duyarsın kalp atışını.

Bi doktora daha görünün hemen karalar bağlamayın lütfen

Kızlar kalp atışından sonra kontrol ne zaman çağrıldı 9 haftalık olunca bakalım yine dedi benim doktor sonra 11-12 hafta test işin çağrır herhalde sizleri ne zaman çağırdı
Beni de 1 ay sonra çağırdı 9 haftalık oluyor

Bence 1 Doktora daha kesin görünün

Allah korkusun kötü bir şey olsa alınacak dense bile en az 2 doktora git bana ilk bebeğim için doktor kürtaj olacaksın dedi öyle haftaya bile demedi ben yine de 3 farklı doktora gittim 3 de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum yoksa ileri de acaba doktor yanıldı mi bilmem ne vicdan muhasebesi yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…