- 8 Mart 2022
- 451
- 488
- 27
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.101
He bebek için mi sordun canım?Ferrum ve tera d3 d vitamini kullanan varmı yada içeriğinden haberdar olan eczacılara güvenmiyorum
Ferrumda Yardımcı maddeler
iki çeşit metil paraben ve propil paraben var
Şeker var
Sodyum hidroksit varmış hepsi birbirinden zararlı
Sizin demir ilaçlarıda böyle mi
Bakalim takipteyiz kontrole daha varKalca çıkığı icin demi , son durum ne ?
Sidefer bizim demir damla. Ocean 400 de d vitami doktorumuzun verdigi.Ferrum ve tera d3 d vitamini kullanan varmı yada içeriğinden haberdar olan eczacılara güvenmiyorum
Şeker var
Mama oldugu icin mi erken baslatiyor ek gidaya neden mamanin etkisi ne imis4. Ayda 600 gr almışız. Doktor iyi buldu.
Aile hekiminin verdiği demir damlası yerine başka vereceğim, onu kullanın dedi. Mama destekli gittiğimiz için mamanın içinde demir varmış. 5. Ay başlıycaz dedi. Ek gıdaya da mama destekli gittiği için 5 ayda başlayacakmışız.
Kızımda da oğlumda da bestiron kullanıyoruz içerği temiz bakmanızı tavsiye ederim.Ferrum ve tera d3 d vitamini kullanan varmı yada içeriğinden haberdar olan eczacılara güvenmiyorum
Şeker var
Bilmem sormadım. Önceki kontrolde de mama aldığı için 5. Ayda başlayacağız demişti. Ben zaten başlamak istiyorum, işime geldi.Mama oldugu icin mi erken baslatiyor ek gidaya neden mamanin etkisi ne imis
Sideferbtabletı hamileligimde kendım ıcın kullanıyordum.Sidefer bizim demir damla. Ocean 400 de d vitami doktorumuzun verdigi.
Benim kızım da sürekli kafayı kaldırıyor ortopedi doktoruna sordum hocam kafasını hiç yatırmıyor hep havada tutayım kafayı dik tutuyo yatarken hafif oturuşta boynu ağrır mı yorulur mı dedim doktor bana ne dediiMantıklıAnakucağında çok doğruluyor benim bebek sürekli kendini öne atıp kafasını kaldırıyor yorulur mu acaba diyorum yoksa kasları mı güçleniyor? Kafamda deli sorular.
Sizde de mi kalça çıkıklığı varKalca çıkığı icin demi , son durum ne ?
Yok yazdığım arkadaşın bebeginde vardıSizde de mi kalça çıkıklığı var
Evet biliyorum ben bian sizde de var sandım aynı durum bizde de var daYok yazdığım arkadaşın bebeginde vardı
Hangi doktorBiz ek gıdaya başlıyoruz arkadaşlar. Benim kızım alerjik, bugün çok iyi bir doktora gittik hem kızımın bundan sonraki aşamalarını planladı, tek tek anlattı. Hem de benim diyetimi düzenledi. Gazamız mübarek olsun.
Bestiron kaç damla kiloya göre mi kullanıyoruz. Bugün bende sağlık ocağına gitmiştim 4. Ay aşıları icin onun verdiğini almadım bestiron kullanacaz dedimSaglık ocagı mı verdı? Bızım doktor saglık ocagının verdıgıni kullanma ıcınde katkı maddeleri var demıstı.
Bestiron kullanıyoruz bız
Sabah aksam kullanıyoruz 6x2,kılosu 6bınlerde oldugu ıcın..Bestiron kaç damla kiloya göre mi kullanıyoruz. Bugün bende sağlık ocağına gitmiştim 4. Ay aşıları icin onun verdiğini almadım bestiron kullanacaz dedim