- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.321
Cok iyimiş deneyince soylersen super olur alayım ben de ona goreeEveet
Ben şöyle bir şey almıştım e bebekten aylar aylar önce. Evdeki bardaklara falan ne varsa artık gecirebiliyormussun rahatlıkla içebiliyormuş. İnstagramda karşıma çıkmıştı bir videoda. Almıştım. Ne diye geçiyor bu bilmiyorum. Daha kullanmadım da açıkçası unutmustum dün gece yıkamıştım bugun kullanacağım. İstersen deneyince haber vereyim böyle bir şey de kullanışlı olabilir gibi. Alışırlarsa dışarıda, misafirliklerde falan da at çantaya kullan olur. İçecek için fazladan biberon vs taşımaktansa daha az yer kaplar diye düşünüyorum
Kuzum denedim. Akıtma yapmadı ama benim bebik sevmedi. Sonradan sever mii bilmiyorum ama şimdilik pek sevdiği söylenemezCok iyimiş deneyince soylersen super olur alayım ben de ona goree
Hadi ya tüh benimki suluklar dahil her şeye karşı. Munchkin miracle deneyeceğim bakalımKuzum denedim. Akıtma yapmadı ama benim bebik sevmedi. Sonradan sever mii bilmiyorum ama şimdilik pek sevdiği söylenemez
Bizimki chicconun alıştırma suluğuyla içiyor hala. 6+ olanını da aldım ondan çok gelmesine alışamadı boğazına kaçıyor. Munchkin pipetli de var onun çalışma tarzını çözemedi bebem. Çözer herhalde anaokuluna başlamadanHadi ya tüh benimki suluklar dahil her şeye karşı. Munchkin miracle deneyeceğim bakalım
Kuzum denedim. Akıtma yapmadı ama benim bebik sevmedi. Sonradan sever mii bilmiyorum ama şimdilik pek sevdiği söylenemez
Sen retroda mı evlendin?Iki tane serum yedim.bugün.simdi de mide.agrisindan duramiyorum.bunun üstüne retroda evlenip de bosanan ünlüler postu cikti niyw yani niye
Öyleymis hic dikkat etmemistim o zmanSen retroda mı evlendin?
Sağol kuzum
YOutubde anlatan bir videosu da var. Evde rahat ettim elimin elaltindac42 derece su daima varSağol kuzum
Çok geçmiş olsunIki tane serum yedim.bugün.simdi de mide.agrisindan duramiyorum.bunun üstüne retroda evlenip de bosanan ünlüler postu cikti niyw yani niye
Ben enjektöre 2.5 ml çekip çay kaşığı ile veriyorum, takriben 3 çay kaşığı oluyor ama şu an adını unuttuğum bir ilaç hariç ne calpol ne dolven hiçbiri benimkine uyku yapmadı. Çok isterdim uyku yapsınCalpol uyku yapar mi? Üç çay kaşığı calpol verdim uyumayan kız yarim saattir uyuyor.nazar degmesin bi masallah yapindogru doz mu verdim onu da bilmiyorum
O yönden iyiymiş de bana cay makinesi seklinde olanı lazım. İnceleyemedim de markayı. Eltimin oğlu hastanede yatıyor. Ona koşturdum bugun hepYOutubde anlatan bir videosu da var. Evde rahat ettim elimin elaltindac42 derece su daima var
Benim kizim ilk defa uyuyor büyük şok yasiyorum o yüzden 1.5 saat uyuduBen enjektöre 2.5 ml çekip çay kaşığı ile veriyorum, takriben 3 çay kaşığı oluyor ama şu an adını unuttuğum bir ilaç hariç ne calpol ne dolven hiçbiri benimkine uyku yapmadı. Çok isterdim uyku yapsın
Eşim de sürekli dyson süpürge bakıyor. O kendi süpürmüyor, biliyorsun değil mi diyorum. Kalkıp süpüreceksen al diyorumBenim kizim ilk defa uyuyor büyük şok yasiyorum o yüzden 1.5 saat uyudutekrar uyuttum.o kadar büyük bir nimetmis ki oturabilmek aksam,uyuyunca anliyorsun bunu.oturdum dyson süpürge bakiyorim alayim diye hb kmpanya yapmis saolasin midem de bir agriyor uyumasi iyi oldu,birazdan yine uyanirsa bana yatak yolu görünüyor
Sen o ilaci hatirla bir de ondan vereyim.ya yok mu hic uyku yapan doktor tavsiyesi takviye.bizim doktor vermiyor,medet umuyorsun benden ama yapacagim.bir sey yok diyor hepBen enjektöre 2.5 ml çekip çay kaşığı ile veriyorum, takriben 3 çay kaşığı oluyor ama şu an adını unuttuğum bir ilaç hariç ne calpol ne dolven hiçbiri benimkine uyku yapmadı. Çok isterdim uyku yapsın
Ben de manyak bir titizlik var.robot süpürgenin arkasindan bir de ben süpürüyorum evi,begenmiyorum onun süpürdügünü.hee vakit bol da mi yapiyorum yook iste temiz ev seviyorum,ev de her gün evimi temizleyen yardimcim olsa keskeEşim de sürekli dyson süpürge bakıyor. O kendi süpürmüyor, biliyorsun değil mi diyorum. Kalkıp süpüreceksen al diyorumbenim en iyi arkadaşım robot süpürge
Ekimde ağır grip atlattık biz, o zaman verdiği bir suruptu griple ilgili. Yarım saatte bir uyudu sürekli gün içinde, gece de iki saat uyuttu. Muhteşemdi o gecelerSen o ilaci hatirla bir de ondan vereyim.ya yok mu hic uyku yapan doktor tavsiyesi takviye.bizim doktor vermiyor,medet umuyorsun benden ama yapacagim.bir sey yok diyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?