- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.461
Kac aylik ayina gore kac cm kisa 70 cm iyi aslinda benim kizda 48 cm dogdu doktor minyon bebek olacak dedi 73du bilmiyorum saglikli olsunlar da ve bu cagda insani yonleri olsun edepli ahlakli olsun Allahini bilsin insallah boy pos gosterisli olmasa da olur daha da uzasin bebisler saglikla.Tulumlarının boyu çok büyük ya. Alt üst takımlarında kol, paça kıvırıp oluyor da tulum sıkıntı. Bizim kız da minnak 70 cm olmuş kuzum.
Yuzde 20 indirim var ben alt ust slmayi dusunuyorum kucuk alayimHm kaliplari büyük oluyor.aldigim tulum 9-12 aydi o 80 cm ama cok uzun geldi gözüme.
Aminn doğru söylüyorsun. En büyük temennim iyi karakterli, ahlaklı olsunKac aylik ayina gore kac cm kisa 70 cm iyi aslinda benim kizda 48 cm dogdu doktor minyon bebek olacak dedi 73du bilmiyorum saglikli olsunlar da ve bu cagda insani yonleri olsun edepli ahlakli olsun Allahini bilsin insallah boy pos gosterisli olmasa da olur daha da uzasin bebisler saglikla.
Sonra giydirmez misin? Artık eskisi kadar çabuk büyümiycekler. Yaza olan şey kışa da olacak gibi düşünHm kaliplari büyük oluyor.aldigim tulum 9-12 aydi o 80 cm ama cok uzun geldi gözüme.
Beni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.Aminn doğru söylüyorsun. En büyük temennim iyi karakterli, ahlaklı olsun48 cm doğdu bizimki de 37+5’te. Dün grip aşısı için gitmiştik ozaman ölçtü 11. Ayı yarın dolduruyoruz. Hep 10persentilde gidiyor doğduğundan beri. Ergenlikte yaşıtlarını yakalar dedi doktor.
Eskisi kadar hızlı büyümeyecekler mi ben hala büyük büyük almaya çalışıyordumSonra giydirmez misin? Artık eskisi kadar çabuk büyümiycekler. Yaza olan şey kışa da olacak gibi düşün
Bende çok küçük doğmuşum 40 haftalık ama premature bebek gibi 2 kiloBeni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.
Şimdi de uzun değilim ama herkesten bir kafa kısa değilim artık.
Benim eşim de tam tersine. Hep tombikmiş eşim. 1 aylıkken 6 kiloymuş taşıyamıyorduk bile diyorlar. Ama gel gör kii şimdi tam tersine aşırı zayıf. Kızım da çok zayıf 7.5 kiloBende çok küçük doğmuşum 40 haftalık ama premature bebek gibi 2 kilo
İlkokulda 14 kilo idim üçüncü sınıftı sanırım en zayıf en cılız hep bendm
Hala düzelmedim arkadaşlar
Düzelmeyen düzelmiyor belkide
Aynı şekilde eşim de öyle minnacık doğmuş kv çok iri yapılı bunun için sezaryen olmaya utanmadın mı demişler ozamanlar sezwryen yaygın değil neden yapıldığıda pek bilinmiyor heraldeşimdi sadece boyu uzamış hala kilo sıkıntısı var ondada
Ben aceleci davrandim hepsini indirimsiz aldimYuzde 20 indirim var ben alt ust slmayi dusunuyorum kucuk alayim
Ne bileyim ya giyemezse? Nexten aldigim tulumlari hic giyemedi o kadar üzüldüm ki onlaraSonra giydirmez misin? Artık eskisi kadar çabuk büyümiycekler. Yaza olan şey kışa da olacak gibi düşün
Benim bebegim de 37+5 te 47 cm dogdu.boyu 70 cm su an.boyu az uzuyor ben de takiyorum kafaya.Aminn doğru söylüyorsun. En büyük temennim iyi karakterli, ahlaklı olsun48 cm doğdu bizimki de 37+5’te. Dün grip aşısı için gitmiştik ozaman ölçtü 11. Ayı yarın dolduruyoruz. Hep 10persentilde gidiyor doğduğundan beri. Ergenlikte yaşıtlarını yakalar dedi doktor.
17 kilo muBeni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.
Şimdi de uzun değilim ama herkesten bir kafa kısa değilim artık.
Satsana onlari kesin alici bulursun.Su vergi duzenlemeleri vs sonrasi Nextten vs alisveris epey maliyetli oluyor artikNe bileyim ya giyemezse? Nexten aldigim tulumlari hic giyemedi o kadar üzüldüm ki onlar
14 kilo muBende çok küçük doğmuşum 40 haftalık ama premature bebek gibi 2 kilo
İlkokulda 14 kilo idim üçüncü sınıftı sanırım en zayıf en cılız hep bendm
Hala düzelmedim arkadaşlar
Düzelmeyen düzelmiyor belkide
Aynı şekilde eşim de öyle minnacık doğmuş kv çok iri yapılı bunun için sezaryen olmaya utanmadın mı demişler ozamanlar sezwryen yaygın değil neden yapıldığıda pek bilinmiyor heraldeşimdi sadece boyu uzamış hala kilo sıkıntısı var ondada
Bu carsamba goturecegim ne asisi ki bu1.yas asisini yaptiran oldu mu aranizda?
Biz de carsamba gidiyoruz.Bu carsamba goturecegim ne asisi ki bu
Bizim de ateş 40a vuruyo ben indiriyorum sabahlar olmasınBu gece primada iki kere çiş çıktı. Pahalı beze gerek yokmuş, deneyerek öğrenmiş olduk.
Şu an ikisi de uyanık, oturuyoruz. Yemin ediyorum salak bu çocuklargece 12’de yatarlar, sabah 7’de kalkarlar, bi de gece kalkıp otururlar…
Satmaya kıyamiyorum17 kilo mu
Satsana onlari kesin alici bulursun.Su vergi duzenlemeleri vs sonrasi Nextten vs alisveris epey maliyetli oluyor artik
14 kilo mu
Ben cok ama cok tontik bi bebekmisim.Oglum da hic oyle degil minyon.Yani benim 6 aylik bebeklik fotolarimla onun 1.yasi ayni gibi
ilk aldığımız kıyafetler maksimum bir ay, sonrakiler üç ay üç ay ya, artık 6 aya çıktı. Tulumu giydirirsin illa. Çok mu kalın ki? Antalya olunca bilemedim, sezonu az olabilir ama ben kızıma 9-12 ay aldığım h&m body ve tulumları iki yaşına kadar giydirmiştim. Sen bilirsin ama iade de edebilirsin tabi. Burda kargocularda hep sıra oluyor bana çok zor geliyorSatmaya kıyamiyorum
Ben ya 9.ayda ya da 10.ayda yaptırdım. 1 yasta tekrar getir pekiştirme dozunu yapalım dedi. Yasında 2.dozunu olacak yani1.yas asisini yaptiran oldu mu aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?