- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.921
Benim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurumKızlar bu ay reglim yedi gün geçti bende altıncı gün su kaset gebelik testi denedim negatif çıktı ne kadar güvenilir onlar acaba :/ çünkü benim en fazla iki gün falan oynar bir hafta geciktiğini çok hatırlamam ve adet sancısı çekiyorum iki üç gündür sökemiyor muyum anlayamadim da havalar bir anda çok soğudu belki o geçiş döngümü bozmustur.Umarım gebe değilimdir kafamda huniyle gezerim
Bizde aynıydık gerçekten her diş döneminde de oluyor. Bugünlerde de sık sık ağlayarak uyanıyor uzun süre ayakta kalmasada. Ama geçtiğimiz hafta 1’de uyanıp 4-5’de geri uyuyodu dediğin gibi 7’de uyanıyodu bideBilmiyorum inanki 5 gibi uyuyip 7 de geri kalkmak nedir ya 2 saatlik uykuyla geziniyorim
Evet ya galiba şu sıra düzensizlik çoğu kişi de var bende tirsttim biraz iki üç güne olurum umarimBenim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurum
Umarim gecicidir bizim de yoksa dayanilacak gibi degilBizde aynıydık gerçekten her diş döneminde de oluyor. Bugünlerde de sık sık ağlayarak uyanıyor uzun süre ayakta kalmasada. Ama geçtiğimiz hafta 1’de uyanıp 4-5’de geri uyuyodu dediğin gibi 7’de uyanıyodu bidebugün baktım 6. Dişi bembeyaz 1-2 güne uç verecek
Yeğenim hiç emeklemedi. Popı üstü ayaklarıyla ite ite gezdi sonra kalktı yürğdü. Her bebek farklı. Arkadaşım doktora götürmüştü emeklemiyor diye, tembel bu çocuk dedi doktor, kaslarında sıkıntı yok dedi. Yürüyünce de 2 dakka totosunun üzerine otursun dicez gibi geliyor
Emzirince düzen şaşıyormuş diyorlar. Ben de emziriyorum ve çok düzensiz ama nedense bende sürekli peçeteye gelecek şekilde bir kanama var. Mevsimsel dedim. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pcosum ondan olabilir. 4-5 gün sonra tekrar test yap bakalım.
Evet kaset test güvenilir yazılmış ben bebeğimi erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama kaset testle net sonuç alanlar olmuş büyük ihtimal olurum birkaç güne o zaman diye düşünüyorum. Kadın olmak zor cidden ya kanaman kesik kesik gelse tedirginsin gelmese ayrı tedirginYeğenim hiç emeklemedi. Popı üstü ayaklarıyla ite ite gezdi sonra kalktı yürğdü. Her bebek farklı. Arkadaşım doktora götürmüştü emeklemiyor diye, tembel bu çocuk dedi doktor, kaslarında sıkıntı yok dedi. Yürüyünce de 2 dakka totosunun üzerine otursun dicez gibi geliyor
Emzirince düzen şaşıyormuş diyorlar. Ben de emziriyorum ve çok düzensiz ama nedense bende sürekli peçeteye gelecek şekilde bir kanama var. Mevsimsel dedim. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pcosum ondan olabilir. 4-5 gün sonra tekrar test yap bakalım.
Anlamiyorum.bir hareketli görmen lazim.bir de.durduramiyorum defalarca koltugu bastan sona dolasiyorUyusana güzel kızım derdin ne. Bizimki de geçen gün sadece 2 kere kalktı emip yattı, hah dedim düzeldi. Şimdi ağlamalı uyanıyor. 4te anakucağına aldım uyuttum oturup kafamızın dibinde ağlayınca.
Kaset test güvenilir o vakit yanıltıcı sonuç alan olmamış anlaşılan bakalım birkaç gün daha bekleyeyim büyük ihtimalle olurum o zamanBen de hep dogru sonuc verdi kaset test.her ay umutla yapar sonra da aglardim negatif diye.transferden sonra ilk kez cift cizgiyi gördüm unutamiyorum o anlari sakladim testimi
Benim ki hala arada Uyandi uzun süre uyumuyor ama sonunda uyuyo, senin bebisin gibi saatlerce degil Canim..Bu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Sağlıklı, huzurlu ve musmutlu yıllarınız olsun inşallahBugun bizim doğum günümüzzaman ne çabuk geçti inanamıyorum yarın aksam aile arasında en yakınlarımızla kutlayacagız bugun derin bi temizlik yapıyorum evde yarın da bikaç pasta börek
Ben de aynı korkuları yaşadım bu ayKızlar bu ay reglim yedi gün geçti bende altıncı gün su kaset gebelik testi denedim negatif çıktı ne kadar güvenilir onlar acaba :/ çünkü benim en fazla iki gün falan oynar bir hafta geciktiğini çok hatırlamam ve adet sancısı çekiyorum iki üç gündür sökemiyor muyum anlayamadim da havalar bir anda çok soğudu belki o geçiş döngümü bozmustur.Umarım gebe değilimdir kafamda huniyle gezerim
Uzun uzun, musmutlu yılları olsun insallah küçümeniin. Doğum gunu kutlu olsunBugun bizim doğum günümüzzaman ne çabuk geçti inanamıyorum yarın aksam aile arasında en yakınlarımızla kutlayacagız bugun derin bi temizlik yapıyorum evde yarın da bikaç pasta börek
Yaramazlık için enerji depoluyorlar. Benimki sabah 7 gibi uyandıktan sonra 8 gibi kestiriyor. Bi kaç gündür sabah uykusunu daha iyi uyusun diye uyutmadım ama çok huysuzAnlamiyorum.bir hareketli görmen lazim.bir de.durduramiyorum defalarca koltugu bastan sona dolasiyorbu enerji nerden geliyor diyorum.geceyle gündüzü mü karistirdi diye düsünmeye basladim artik
Yaaa, aglayasim geliyor benim bir sene oldu akıl alır gibi değilBugun bizim doğum günümüzzaman ne çabuk geçti inanamıyorum yarın aksam aile arasında en yakınlarımızla kutlayacagız bugun derin bi temizlik yapıyorum evde yarın da bikaç pasta börek
Teşekkür ederimSağlıklı, huzurlu ve musmutlu yıllarınız olsun inşallah
Amin aminn çok teşekkürlerYaaa, aglayasim geliyor benim bir sene oldu akıl alır gibi değilAllah'ım hepimize sağlıkla yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin inşallah, ayaklarına taş değmesin, hep iyi insanlarla karsilassinlar
çok teşekkür ederim senin bebişinin de doğum günü kutlu olsun şimdidenUzun uzun, musmutlu yılları olsun insallah küçümeniin. Doğum gunu kutlu olsun
Benim kızın da pazar gunu normalde. Ama cumartesi gunu Yalova da kutlayacağız. Bugun yola çıkıyoruz. Heyecan dorukta. Bakalıım
Benimki 3 saat sonra yatiyor.10 gibi uyuttum.10.40 da uyandi.simdi ikinci uykusunu uyutmaya calisiyorum kangurudaYaramazlık için enerji depoluyorlar. Benimki sabah 7 gibi uyandıktan sonra 8 gibi kestiriyor. Bi kaç gündür sabah uykusunu daha iyi uyusun diye uyutmadım ama çok huysuz
Bence ventolin verebilirsin. Geçen ay benim oğlumda oldu balgam vs yoktu çok hafif öksürük vardı ama ciğerleri sıkışık dedi doktor günde 3 kere 1.5 cc ventolin 2.5 cc izotonik su karıştırıp verin dedi. kiloya göre veriliyor ventolin kaç kg bilmiyorum ama o ay benim oğlan 10.200’dü. 1.5 cc ventolin dedi.Buhar makinası sipariş ettik biranda kaba bir öksürük ve hırıltı başladı balgamda var çıkarırken her seferinde kusuyor
Doktora gitmeden evde ilaçlı buhar versek birşey olur mu baktığım videolarda hep buhardan bahsedilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?