- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.321
Arkadaşımın gözü de 1 yıldır ağrıyordu kitle bası yapıyormuş ondanmış Allah korusun tabi basit bir mr çekinmek en iyisi.Benim eşiminde gözü kan dolup başının ön kısmı ağrıyor o strese bağlıyo botoks yaptırdı az geçti ama yine arada ağrıyor içime kurt düştü şimdi söyleyince
Bugün mutlaka yapacağım canım sağolasınPekmez tereyağı ısıtıp veriyorum ben şiddetliyde tarçın karabiber de atıyorum azıcık öksürüğe daha etkilisini görmedim
Ben mama verdim hep ama hep emdi ve şuan sürekli emmek istiyor ve 2yasinda bıraktırmayı düşünüyorum.Kızlar günaydın.emzirmeyi bırakan ya da bırakmayı düşünen var mı aranızda ?
Geceleri memede uyumak istiyor yatırdıgım an aglıyor önümüzdeki hafta bıraktırıcam ben dayanamıyorum artık sürekli emdiği için yemek de yemiyor umarım kolay atlatırızB
Ben mama verdim hep ama hep emdi ve şuan sürekli emmek istiyor ve 2yasinda bıraktırmayı düşünüyorum.
Buraya yazdığım arkadaşım mecbur bıraktırmak zorunlu kaldı. Meme isteyeceği anlar görünmedi 3 gün sonra zaten hastaneye gitti.Geceleri memede uyumak istiyor yatırdıgım an aglıyor önümüzdeki hafta bıraktırıcam ben dayanamıyorum artık sürekli emdiği için yemek de yemiyor umarım kolay atlatırız
Ben de geceleri bırakmak istiyorum o da ben de çok kalitesiz geceler geçiriyoruz. Dişten dolayı gündüz de sürekli istiyor bir süredir ama gece kesebilirsem öpüp başıma koyucamGeceleri memede uyumak istiyor yatırdıgım an aglıyor önümüzdeki hafta bıraktırıcam ben dayanamıyorum artık sürekli emdiği için yemek de yemiyor umarım kolay atlatırız
Sadece gece kesmem imkansız gibi komple kesmem lazım önümüzdeki haftayı bile bekleyemiycem felaket bir gece geçirdim bugun başlıyorum bakalım inşallah kolay olur hazır abisi de evdeyken belki oyalar onu birazBen de geceleri bırakmak istiyorum o da ben de çok kalitesiz geceler geçiriyoruz. Dişten dolayı gündüz de sürekli istiyor bir süredir ama gece kesebilirsem öpüp başıma koyucam
Gece acıkmıyorlarmış canım. Alışkanlıktan kalkıyorlarmış.Süt sevmiyor mama sevmiyor gece acıkırsa ne vericem bilmiyorum
Benimki sabaha karşı 5ngibi mama yemeden asla uyumuyor en son akşam 9.5 gibi yediğini düşün. Acikiyor mu bu arada acabaGece acıkmıyorlarmış canım. Alışkanlıktan kalkıyorlarmış.
Evet öyleymiş de benim oğlan pek iştahsız gündüz dogru düzgün bişey yemiyor o yüzden acıkır diye düşünüyorumGece acıkmıyorlarmış canım. Alışkanlıktan kalkıyorlarmış.
Ben de kalkınca mama veriyorum. Vermezsem uyumuyor. Doktorlar öyle söylüyor diye dedim. 1 yaşında kes dedi de kim uyutcak çocuğuBenimki sabaha karşı 5ngibi mama yemeden asla uyumuyor en son akşam 9.5 gibi yediğini düşün. Acikiyor mu bu arada acaba
Benimki sabaha karşı 5ngibi mama yemeden asla uyumuyor en son akşam 9.5 gibi yediğini düşün. Acikiyor mu bu arada acaba
Bencede alışkanlıktan içiyorlar benimkide sabaha kadar süt içiyor bittiği an çıldırıyor uyumuyorBen de kalkınca mama veriyorum. Vermezsem uyumuyor. Doktorlar öyle söylüyor diye dedim. 1 yaşında kes dedi de kim uyutcak çocuğu
Diş dönemi gercekten yemiyorlar o yüzden o nasıl istiyorsa öyle yiyor halıda ekran izleyerek sonra kesiyorum inisiyatifleri tabiBencede alışkanlıktan içiyorlar benimkide sabaha kadar süt içiyor bittiği an çıldırıyor uyumuyor
Çişi taşıyor her seferinde
Ay kızlar benim oğlan hiçbir şey yemiyor artık arada kusuyor midesi boş olduğundan bişyde kusamuyor dişini gösteriyor sürekli dün gecede sabaha kadar ağladı dişlerini gösterip
Mama sandalyesi harici başka yerde genellikle yemek yedirmiyorum. Bizimle sofraya oturuyor bizimle kalkıyor. Oyun alanında sadece meyve, ayran falan veriyorum. Bizim doktor buna özellikle dikkat etmemizi söylemişti. Küçükten beri öyle yapıyoruz. Ara ara yerde pankek yediğide olduKızlar akşam bebisler sizle masada mama sandalyesinde birlikte yemek yiyor mu ve ikinci sorum gün içinde yer içerken mama sandalyesine oturuyor mu yoksa direniyor mu
Oturuyor canım bizimle. Ama sürekli kalkıp sofradan bişeyler istiyor gibi yapıyor yemeyeceği halde, mızırdanıyor.Kızlar akşam bebisler sizle masada mama sandalyesinde birlikte yemek yiyor mu ve ikinci sorum gün içinde yer içerken mama sandalyesine oturuyor mu yoksa direniyor mu
Çok oturmuyor. Masaya çıkmak istiyor. Dağıtmak istiyor.Kızlar akşam bebisler sizle masada mama sandalyesinde birlikte yemek yiyor mu ve ikinci sorum gün içinde yer içerken mama sandalyesine oturuyor mu yoksa direniyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?