• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
[/QUOTE
Maşallah cidden hiç kimse bilmiyor mu iyi anlamıyorlar arkadaşımın eşi bni asansörde gördü renksiz soluk bir şekilde eşine sormuş hamilemi halsiz duruyordu diye bn bir tek ikiz olduğunu söylemiyorum mecbur çok rapor alınca iş yerinde bile ogrendiler

Kızlaar cinsiyet haberi ile geldimmm 🥳 12 haftalık perinatolog randevumuzda doktora kağıda yazdırdık cinsiyeti süprizle öğrenecektik ama dayanamadık çıkınca açtık baktık 🥹😂🤭 bizim bir kızımız oluyorr 🐣🐣 %90 dedi doktor ama bakalım değişecek mi? Bu noktadan sonra değişen olmuş muydu? Hazırlıklı olalım mı? 😂 aile ve arkadaş arasında minik cinsiyet partileri yaptık bu arada sanki kesinmiş gibi 😂

Kızlaar cinsiyet haberi ile geldimmm 🥳 12 haftalık perinatolog randevumuzda doktora kağıda yazdırdık cinsiyeti süprizle öğrenecektik ama dayanamadık çıkınca açtık baktık 🥹😂🤭 bizim bir kızımız oluyorr 🐣🐣 %90 dedi doktor ama bakalım değişecek mi? Bu noktadan sonra değişen olmuş muydu? Hazırlıklı olalım mı? 😂 aile ve arkadaş arasında minik cinsiyet partileri yaptık bu arada sanki kesinmiş gibi 😂
Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacak😂

Parol geçirmezse direk serum takınmaya gidiyorum, dayanılmıyor çünkü
Bugün öğlen güneş altında durduk güneş mi çarptı normalde bir kere filan oldu aşırı değildi şimdi midem de bulanıyor en iyisi uyuyayım ben. Hastane bize çok uzak keşke uzak olmasa

Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacak😂

Ayy belki de görür senin deee 😍😍 sağlıklı olsunlar da yine de gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur. 👶🏼 bizim ilk bebiş diye her ikisi de güzel olurdu ama gönlümde kız varmış onu farkettim 🤗

Ayy belki de görür senin deee 😍😍 sağlıklı olsunlar da yine de gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur. 👶🏼 bizim ilk bebiş diye her ikisi de güzel olurdu ama gönlümde kız varmış onu farkettim 🤗
Sagol canim benim benim ilki kiz bende sen gibiydim ama hep erkek dedikleri için erkek diye kendimi inandirmisim kiz diyince doktor inanamadım %100 kiz demesine rağmen 😂 ama kızım olduğu icin cok mutluyum simdi gönlümden geçen yine kiz ama erkek hissediyorum saglikli olsun da sonucta her türlü kizim abla olacak hemde çok iyi abla olacak eminim😍

Sagol canim benim benim ilki kiz bende sen gibiydim ama hep erkek dedikleri için erkek diye kendimi inandirmisim kiz diyince doktor inanamadım %100 kiz demesine rağmen 😂 ama kızım olduğu icin cok mutluyum simdi gönlümden geçen yine kiz ama erkek hissediyorum saglikli olsun da sonucta her türlü kizim abla olacak hemde çok iyi abla olacak eminim😍
İki kız da inanılmaz güzel ömür boyu birbirlerine destekçi ama erkek olursa da her iki türlüsünü de görmüş olacaksınız. Her türlü çok güzel 🥰🥰

Kizlar 9+5 haftalık cinsiyet tahmininiz nedir

Eklentiler

• IMG_20230609_171631.webp
    IMG_20230609_171631.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 49
Back
X