- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.507
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.921
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzelKadınlar kulübü ile uyuyup uyanıyorum ben de gerçekten burası olmasaydi kafamdaki sorularla korkularla hatta bazen içimde tutamadigim sevindirici haberlerle ne halde olurdum bilmiyorum

her hamilelik farklıdır derler inşallah hep böyle güzel geçirirsin
 her hamilelik farklıdır derler inşallah hep böyle güzel geçirirsin 
 akıntımda az gibi sadece beyaz akıntım birazcık pütürlü parçacıklar var gibi sizde nasıl
 akıntımda az gibi sadece beyaz akıntım birazcık pütürlü parçacıklar var gibi sizde nasıl biraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım
 biraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım  göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm
 göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm 
 çamaşırım da su gibi ıslanıyo ama akıntı gibi değil arada da hafifçe parlak şeffaf bir akıntı geliyor içinde partiküller var peeling gibi tarif edebilirim.
 çamaşırım da su gibi ıslanıyo ama akıntı gibi değil arada da hafifçe parlak şeffaf bir akıntı geliyor içinde partiküller var peeling gibi tarif edebilirim.
 evet okuduğum bütün kitaplar öyle diyor ben de çok hassastım salam sosis konusunda geçen gün pizza üstünden ayıklarken etrafımdakiler abarttığımı söyleyince kendimden şüphelendim de
 evet okuduğum bütün kitaplar öyle diyor ben de çok hassastım salam sosis konusunda geçen gün pizza üstünden ayıklarken etrafımdakiler abarttığımı söyleyince kendimden şüphelendim de  

çok değişik ilginç aniden giren karın ağrılarım hafifledi, meme ağrısına da alıştım sanırım.
 çok değişik ilginç aniden giren karın ağrılarım hafifledi, meme ağrısına da alıştım sanırım.