- Konu Sahibi sunshine__
- #1.801
Benimki de 5 haftalık iki hafta sonra kontrole çağırdı doktorMerhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?

5+6 haftalık hamileyim. Artık bende  Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da
 5+6 haftalık hamileyim. Artık bende  Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da  sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba
 sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba  

bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var.  Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
 bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var.  Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?

doktor herşeyin güzel dedi tahlillerimde baktığımda da referans aralığında hepsi
 doktor herşeyin güzel dedi tahlillerimde baktığımda da referans aralığında hepsi 

Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
 Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?