- Konu Sahibi sunshine__
- #1.861
VAlla ben dayanamadım birinci derece aile üyelerine minik sürprizlerle müjde verdik anı olarak kayıtta aldık 3 ay dan sonra da diğer sevdiklerimize müjde vericezKızlar günaydınAileniz ile paylaştınız mı
Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum

bir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi.
 bir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi. 
 rabbim mahcup etmesin. Bu güzel duyguyu almasın bizden
 rabbim mahcup etmesin. Bu güzel duyguyu almasın bizden diyetisyene googledan baktım şimdi öyle güzel yorumlar varki ve cevapsız değiller bayıldım kadına.. Şuan kapalı gözüküyor arayamadım fiyat bilgisi var mı sizde
  diyetisyene googledan baktım şimdi öyle güzel yorumlar varki ve cevapsız değiller bayıldım kadına.. Şuan kapalı gözüküyor arayamadım fiyat bilgisi var mı sizde

inşallah rabbim hepimize güzel bir süreç nasip etsin
 inşallah rabbim hepimize güzel bir süreç nasip etsin 

kendi ailene kim söyledi peki
 kendi ailene kim söyledi peki

bulantıya iyi gelen şeyler yiyebildiniz mi? Doktorunuza danıştınız mı? Ben de günün herhangi bi saatinde bulantı hissedebiliyorum.
 bulantıya iyi gelen şeyler yiyebildiniz mi? Doktorunuza danıştınız mı? Ben de günün herhangi bi saatinde bulantı hissedebiliyorum.