- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
- #7.361
Merhaba kızlar. Bugün resmen regli gibi kanamayla uyandım. Kahverengi lekelenme flaan değildi regli gibi akıntılı kırmızı yoğun kanama. 10+0’ım. Zaten tüp bebek olduğu için progestan dex iğne artı lutinus fitil kullanıyordum. Normalde bugün son gündü bırakıcaktım. Doktora gittk bebek iyi gayet güzel gelişmiş 10+2 çıktı. Kalp atışları düzenli dedi. Plasenta arkasında çok küçük kanama alanı varmış. Hiç önemli bir şey yok endişe edilecek bir durum yok dedi. Bu haftalarda progestan eksikliğinden kanama olmaz genelde bu haftalardaki kanamalar plasentaya bağlı olur ve onun için yoğun ve kırmızı kanama olur dedi. Plasentanın yerleşim yerine göre büyüyüp geri çekilme yapabiliyor ve kanama oluşabiliyor dedi. Progestan takviyesine devam edelim ama korkulcak bi durum yok dedi. 2 hafta sonra ikili test için gideceğim. Kanamada durdu şimdilik.
Ben bu haftalarda oluşan kırmızı kanamadan çok 6-7. Haftalarda olan kahverengi bile olsa lekelenmeden daha çok korkarım dedi.
Öyle bi ekşın yaşadım yani sabah sabah
Ben bu haftalarda oluşan kırmızı kanamadan çok 6-7. Haftalarda olan kahverengi bile olsa lekelenmeden daha çok korkarım dedi.
Öyle bi ekşın yaşadım yani sabah sabah