Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duphalac da iyi oda aynı bağırsak yumuşatıcı ben eşimi duphalac almaya yollamıştım ama eczacı dulcosoft daha iyi demiş eşimde onu almış
Benimkini kadın doğum doktorum yapacakSordum ama kimse yanıtlamamis 2 li tarama testi perinatoloji bölümu mü yapıyor yoksa kadın doğum mu bilen biri yazabilir mi![]()
Basin sağ olsun canımKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize![]()
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur, sağlıkla kucağına alırsınKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Allah yar yardımcın olsunKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Ya onu bende okudum ama her yerde yazmıyor ve nedeni de yazmıyor kullanansa çok kişi var arafta kaldım .. yani tavsiye edilmiyor ama neden bi araştırma yok sebep yok sonuç yokSa
Sarı kantaron yagı gebelik için uygun degıl diye okudum canım bi araştır istersen![]()
Yanından krem losyon ne bileyim yağ flan hiç ayırma kaşıntı oldukça sürDün akşamdan beri kaşıyamıyorum ama felaket bie kaşıntıallahım ölüyodum akşam şöyle üstünden elimi narince dokunduruyorum
![]()
Cuma günü soracağım ya başa döndüm ben yine bugün dört gün oldu korkuyorum artıkMagnezyum bana verildi tatlım kabızlık yaşıyorum deyince doktorum.
Geçmiş oldun belirtiniz olmadı mı hiçKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Basin sağ olsun canım
Allah yar yardımcın olsunbir aydır seninle o şekilde şükür ki seni zehirlememiş verilmiş sadakan varmış.. Allah verdi Allah aldı Rabbim sağlıklı gebelik nasip edecektir evet söylemesi kolay belki ama çok yıpratma kendini olur mu ..
Teşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakınGeçmiş oldun belirtiniz olmadı mı hiç![]()
Canim cok üzüldüm Allah sabırlar versinKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
SelamlarMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Ben ilçede devlet hast gidiyorum orada ikili test yapılmadığı için farklı bir hastanaye gideceğim son kontrolde sormak aklıma gelmedi şimdi de şehir dışında olduğum için doktora sorma imkanım yok, ikili testi perinotoji bölümü mü yapıyor yoksa kadın doğum polikliniği mi ? Birde bana verdikleri kağıtta 11-14 haftalar arasında perinatoloji bölümüne gidilmesi önerilmiş acaba sizin bu bahsettiğiniz detaylı ultrason ve ikili test ikisi de aynı zamanda perinatoloji bölümünde mi yapılıyor? Yoksa ayrı ayrı farklı bölümlere mi gitmem gerek, bu konuda kafam karıştı açıkçası..
Birde bu bahsettiğim durumlar için 11 hafta 2 günlükken doktora gitsem çok mu erken olur ? Bir sonraki randevu tarihi 13 haftalıkken çıkıyor bende geciktirmek istemiyorum ama erken olur mu bakmazlar mi diye de düşünüyorum. Bu konularda bilgilendirebilir misiniz ya da bilen farklı bir arkadaşım varsa yazarsa çok sevinirim.![]()
Çok çok çok geçmiş olsun, çok üzgünümKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Amin inşallah , çok teşekkürlerGözün aydın sağlıkla kucağına alıp büyütmek de nasip olsunçok güzel yazmışsın teşekkür ederim
Bana doktorum orgasm yaşamanda bir problem yok sadece hafif karın ağrısı yaşayabilirsin dedi. İlişkiye de 9. Haftadan sonra izin verdi tek istediği korunmamızdı, sperm kasılmaya yol açabileceği için. Orgasm için bir çok kaynak sorun teşkil etmediğini belirtiyor ama yine de kişinin en iyi kaynağı doktorudur diye düşünüyorumDoğum için faydalı zamanı 34 hafta sonrası ilişkide rahim ağzınin açılmasını desteklediği için bu haftalarda hiçbir doktor rahim kasılmasını sağlıklı bulmuyor çünkü rahim kasılmasının temel mantığı bebeği dışarı atmak![]()
Beni doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2li tarama için.Sordum ama kimse yanıtlamamis 2 li tarama testi perinatoloji bölümu mü yapıyor yoksa kadın doğum mu bilen biri yazabilir mi![]()
Yaa çok üzüldüm inşallah sağlıklı güzel hamilelikleriniz olsunKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam