• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende çayı sabah kahvaltısında icmezsem midem rahatlamiyor 2 3 bardak kahvaltı da içiyorum ara sıra bir yere gidersem orda içiyorum başka yok🥲
Ben kendimi biliyorum içmezsem beter baş ağrısı oluyo hiç uğraşamam bi baş ağrım eksik şuan😅. Hatta kızlar baş ağrınızın nedeni çay olabilir

Kızlar geçen gün eczaneye danıştım aklıma geldi size de söylim dedim güneş kremi sordum burda birinin paylaştığını verdi bana da almadım ama testır boy verdi denemem için solente pragna galiba mor yazılı olan.. başka bir ürün veremem kesinlikle kullanabileceğin bi bu krem var dedi .. denedim cildim karma benim pul pul olan yerde var siyah noktada var .. onu sürmeden önce hindistan cevizi yağı sürdüm biraz özellikle kuru olan ağız kenarıma ve göz çevreme sürdüm .. sonra bir parmak güneş kremini sürdüm.. sürerken yüzüm bembeyaz oldu biraz ovunca çekti ama gene açık renk fondöten sürmüşüm gibi bir süre kaldı kendisi çektikten sonra hiç kuruma yada yağlı bir his yaşatmadı özellikle göz çevremede sürdüm gözlerimde yanma yapacak mı diye gün sonuna kadar hiç bir şekilde yanmasidı gözlerim ... Yani sanırım her cilt tipine uygun olabilir bu krem aklınızda olsun benim en çok hoşuma giden yanı gözlerimi yakmamış olması çünkü normal zamanda bile göz yakmayan güneş kremi çok zor bulunuyor
Evet bende onu kullanıyorum.
Cildim alerjik normalde farmasi filan sivilce yapardı yapmadı ona sevindim. Kokusu abartılı değil kötü diye yorum yazıyordu. Parfümsüz sonuçta daha ne olsun.
En iyisi içmemek o zaman yada bir bardak tam dem içmek 😅
Eşim o kadar açık koyuyor ki o koymadan hemen adam gibi orta karar doldurup içiyorum. Ama özledim şöyle mis bergamot kokulu demli bir çay.
Mfk video yayımlamisti yeni denyler yapılmış çay demiri eksiltmiyormus😃
Bir ara da çayın dişe vs faydası tartışılıyordu.
Aburu cuburu kestim ama çayda biraz daha zorlanıyorum 🫣 günde 2-5 bardak arası açık içiyorum, normalde de açık içerdim.
Limonlu çay çayın zararlı etkisini alıyor aslında. Ama ben sevemedim.

İkili test dediği kan tahlili o çok para değil ben Acıbadem de Sağlık sigortam vardı 200 falan tuttu ama ikili test günü bakılan ense kalınlığı vs.o detaylı ultrason diye gözüküyor detaylı ultrasona para veriyorsun asıl
Canım ikili testi nasıl yaptırdığına bağlı olarak değişiyor.
Yurt dışına kan gönderimi var o pahalı.
Normal hastanede yapılan kan testi uygun devlet hastanelerin de ücretsiz bile olabilir.

Back
X