• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tatlım üzerinde içeriğinde paraben yazıyor mu?
Bunu neden soruyorum.
Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir.
Tatlım benim zamanında ne hamileler nede bebeklere sağlık ocağı d vitamini kullanmıyorduk.
İçinde paraben olduğu yazıyordu.
5 6 sene geçti tabi üzerinden birseyler değiştimi bilmiyorum bir bak bakalım
Yaa hiç aklima gelmedi bkarim şimdi bunu sağlık ocağı değilde kadın dogumcu onermisti

Mune Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm🥰 kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
6 Mart 2023 ikiz bebek biri erkek olabilir dedi
Bana doktorum 8 9 damla dedi 😀
Valla ikiz olunca bazı vitaminlerde artış yapmıştı banada ondan merak ettim bı arkadasim 5 dmla yeter dedi hemşire olmadı gidince soralaim bakalım

Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştim 😂😂 şimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten 🤦🏼‍♀️😅
Sevgi gibi bir nick in yok muydu?
Hatta konu açmıştın kaynım vs evimde sigara içiyor hamileyim diye.

Mune Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm🥰 kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Hayırlı olsun, rica ederim ben sadece isteğinizi Kazen’e ilettim o kadar 😊hepinize sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum 🙏

Back
X