• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay listemiz çok tatlı olduuu🥰🥰🥰 eksiklerde gelsinde tam olsun. Ya kızlar alınmayın tamammı herkesi hatırlıcam diye bazılarınızı unuttum S Seray94 seni varya bir türlü adını hatırlamıyorum mesajlarda geri gittim de öyle gördüm 😂😂😂

Ay listemiz çok tatlı olduuu🥰🥰🥰 eksiklerde gelsinde tam olsun. Ya kızlar alınmayın tamammı herkesi hatırlıcam diye bazılarınızı unuttum S Seray94 seni varya bir türlü adını hatırlamıyorum mesajlarda geri gittim de öyle gördüm 😂😂😂
Aşk olsun beni nasıl unutursun aa 🤣🤣🤣

Hemen söylüyorum benimde son bat 8 Mart 13 Aralık diye gözüküyor henüz cinsiyeti belli olmadı 🥰

Eklentiler

• IMG_1054.webp
    IMG_1054.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1053.webp
    IMG_1053.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
Sat 2 Mart, ikinci çocuk, tahmini doğum tarihi 7 Aralık 🙏

Back
X