• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bakıyorum sadece yaa favorilerde almıyorum ama soğuk olcak acaba ince mi olur böyle şeyler🤷🏻‍♀️ cinsiyet netleşsin hemen alcam ama 😂😂
Hastane içi soğuk olmaz ama yelek yada inceden bi tık kalın sabahlık almanı öneririm onun çok faydasını görürsün olurda sezeryan olursan koridorda yürümen gerekir o zaman giyiliyor üşütmemen gerekiyor gaz sancısı çekmemek için

@Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm🥰 kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Sat 1 Mart, ilk bebek olacak inşallah, doğum tarihi 6 Aralık, cinsiyet henüz belli değil. Eskişehir 🌸

Son düzenleme:
G Gzm-26 KelebeksiRY KelebeksiRY ye katılıyorum. Eğer soğuk algınlığı gibi geçmeyen bir şeyse antibiyotik kullanman gerekebilir ama bu tarz durumlarda (sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin.) bol su içmek çok etkili oluyor . Hatta burada benzer durum yaşayan biri vardı ismini hatırlayamadım bol su içmiş 1 hafta sonra tekrar tahlil vermiş enfeksiyonu düşmüştü 🌸
Benim idrar enfeksiyonum tekrarladığı için artık toz olanlar bir işe yaramıyor gebe olduğumdan beri bu 3 cü enfeksiyon maalesef. Su içmiyorum çok fazla normalde de öyle, artık elimden gelemi yapacağım teşekkür ederim

Benim idrar enfeksiyonum tekrarladığı için artık toz olanlar bir işe yaramıyor gebe olduğumdan beri bu 3 cü enfeksiyon maalesef. Su içmiyorum çok fazla normalde de öyle, artık elimden gelemi yapacağım teşekkür ederim
[/QUOTE
Dut mevsimi geldi dutta çok iyi geliyor enfeksiyona

Dut hic yemedim desem😂 alayım bakalım pazardan inşallah beğenirim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-31-11-01-28-336_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-05-31-11-01-28-336_com.android.chrome.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 32
Back
X