• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende ilkinde cok gec yapmistim ama tam yapmistim kargolarin biri geliyordu biri gidiyordu bi de tam pandemi zamanıydı hamileligim maskeyle evde tikilmakla gecti artik görmeden aldim herseyi şimdi bunda bi kac mağaza gezer alırım yine netten alçakların olur illa ki ama bende 7.aydan sonra alırım gibi😂
Öyle yaparık artıkın😁

Selam kızlar
Geçmiş birikmiş okuyacak enerjim yok.
Umarım herkes iyidir.

S saskito canım sana ne sorcam.
Senin laporoskopi dikişli mi lazerle mi yapıştırdılar?
Benim dikiş yerleri büzük büzük ve kırmızı kırmızı hala.
Ne zaman geçecek ya.
Ablamla konuştum. Belçika da o lazerle yapıştırmışlar izi belli bile değil diyor.
Ya bir de özelde yaptırdım ya. Devlete güvenmedim bir de.
Ya hic bir fikrim yok desem 😄 ama benim de izi cok. Ben de amerikan hastanesinde yaptirdim. Ama kimse sormadi. Kendi kendine dusen bir dikis idi. 1 ay sonra kontrole gittim sadece. Kirmizi degil ama koyu kahve benim izlerim. Buzukluk kalmadi gibi

Ya hic bir fikrim yok desem 😄 ama benim de izi cok. Ben de amerikan hastanesinde yaptirdim. Ama kimse sormadi. Kendi kendine dusen bir dikis idi. 1 ay sonra kontrole gittim sadece. Kirmizi degil ama koyu kahve benim izlerim. Buzukluk kalmadi gibi
Aynen ya dikişleri kendinden düşen diye aldırmadım ama aceba deri ile birlikte kaynadı mı aceba.
İlk hafta doktor kontrolde dikişi almadı açıldı bir hastanın biraz daha dursun dedi.
Benimki kendi kendine dökülene kadar ellemedim. Şu an vaziyet böyle 👻

Merhaba sizi yeni gördüm sanırım yenisiniz bunu da unutmuşum her derdimi buraya yazmışım maşallah karın şişliğini de yazmazsın Yaren 🤭 evet benim büyük oranda geçti şükür şimdi sabit bir minik göbeğim var bebek diye yorumluyorum o değilse bile yalan olmaz çünkü zaten bebek var içeride 😀
😊 Ocak annesi olacam inş. Öyle bi göz gezdirirken yazayım dedim. Hayırla gelsinler 💓💐

Sat ne zamandı onu de bakim ☺️
Canım benim eksik bilgiler varmış. Şehir elazığ ikiz bebekler cinsiyet daha belli değil ikiz oldukları için doktorum kasımın sonu aralığın başı gelir dedi. Sen 01.12.2023 yazabilirsin istersen

Back
X