- Konu Sahibi sunshine__
- #83.221
Gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun inşaallahİyiki oldu ya bu sefer daha kolay oldu herşey çok şükür bir de büyütürsem kurtulmuş olurum artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun inşaallahİyiki oldu ya bu sefer daha kolay oldu herşey çok şükür bir de büyütürsem kurtulmuş olurum artık![]()
Teşekkür ederizGözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun inşaallah![]()
Evet canım çok kolay oluyor merak etme artık tecrübeli annesinTeşekkür ederizseninde ilk çocukların arka arkaya olmuştu değilmi
Gozünaydin canimdün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahdün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik![]()
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Grup ne kadar sessiz nerelerdesiniiz![]()
Ahahah kıyamammÇok teşekkür ederim
Evet baya sessiz iki çocuk annesi ben bile burdayım![]()
Yok çok şükür henüz çileden çıkmadım ikisi de akıllı bebeklerAhahah kıyamammsenin nasıl gidiyor kuzum zorluyor mu cok minnoşlar ?
Çok güzel o zamanYok çok şükür henüz çileden çıkmadım ikisi de akıllı bebeklerhep böyle olursa harika olur
Oy bin maşallah. Çok sukur canım. Ay inşallah gönlüne göre olur her seyYok çok şükür henüz çileden çıkmadım ikisi de akıllı bebeklerhep böyle olursa harika olur
Türkiye'de çocukların yürüme ortalaması 15 ay sanırım 18 aya kadar da normal kabul ediliyor. Rahat olun bence elbet yürüyecekKızlar bebesi benimki gibi hala yürümeyen var mı ya ? Cok kafama takıyorum bu ara. Daha yeni koltuk kenarında sıralamaya başladı. Onda da yorulunca ağlıyor. Oturmaya korkuyor. Yüksek mi geliyor ona nedir? Çok guzel ayağa kalkıyor ama geri oturamıyor. Bu durumu yaşayan annelerim varsa ne önerirsiniz ? Ne yapmak gerek ?
Benimki de yürümüyor halaKızlar bebesi benimki gibi hala yürümeyen var mı ya ? Cok kafama takıyorum bu ara. Daha yeni koltuk kenarında sıralamaya başladı. Onda da yorulunca ağlıyor. Oturmaya korkuyor. Yüksek mi geliyor ona nedir? Çok guzel ayağa kalkıyor ama geri oturamıyor. Bu durumu yaşayan annelerim varsa ne önerirsiniz ? Ne yapmak gerek ?
Ay çoğu yürüyor ya. Bayramda sıkboğaz edecekler muhtemelen niye yürümüyor niye yürümüyor diye. En cok ona geriliyorumTürkiye'de çocukların yürüme ortalaması 15 ay sanırım 18 aya kadar da normal kabul ediliyor. Rahat olun bence elbet yürüyecek
Bizde ilk adım falan da yok. Anca tutunup sıralıyoruz o kadar. Ay benim de kuzenimin oğlu benimkinden 1 ay kücük. O 3 aydır yürüyor. Biz hala emeklemeyizBenimki de yürümüyor hala15ayı doldurmak üzere. Kendi kalkmaya yürümeye başladı ama biz teşvik edince. Kendi kendine çok nadiren. Dışarda yürümüyor. Korkuyor. 2 ay önce ilk adımlarını atmıştı. Ben de takıyorum uzun süredir ama zaman istiyor bence çocuklar. Eşimin kuzeninin oğlu benimkinden 3 ay büyük. Bir ay kadar erken doğmuştu. O da bir aydır yürüyormuş. Temel şeyleri yapıyorsa endişe etmeyin diyorlar ayakta kalma, sıralama vs.
Anlıyorum canım seni cidden çok sabır gerektiren bir duygu. Dediğim bebeğin annesi de diyor kafayı yiyecektim diye. Bayram geliyor havalar ısınacak yürüsün gezsin istiyor insan ama napalım sağlıkları iyi olsun da. Düşünmemeye çalış, konunun üzerine gidince sadece kendimizi üzüyoruzAy çoğu yürüyor ya. Bayramda sıkboğaz edecekler muhtemelen niye yürümüyor niye yürümüyor diye. En cok ona geriliyorum
Bizde ilk adım falan da yok. Anca tutunup sıralıyoruz o kadar. Ay benim de kuzenimin oğlu benimkinden 1 ay kücük. O 3 aydır yürüyor. Biz hala emeklemeyizher seyi geç gidiyor benim kızın ya. Oturması 8-9 ayı buldu. Emeklemesi tam yaşında oldu. Şimdi yürümesi gecikiyor. Her seyimiz geriden geliyor bizim
![]()
Gerçekten öyle o kadar haklısın kiiAnlıyorum canım seni cidden çok sabır gerektiren bir duygu. Dediğim bebeğin annesi de diyor kafayı yiyecektim diye. Bayram geliyor havalar ısınacak yürüsün gezsin istiyor insan ama napalım sağlıkları iyi olsun da. Düşünmemeye çalış, konunun üzerine gidince sadece kendimizi üzüyoruz
Bebeğin normal yemek hazırlığını yaparsam o bile iyiNapıyorsunuz kızlar? Bayram hazırlıkları mı? Pek yazmıyor kimse