• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet hamileydim fakat hamilelik düşünmüyordum iğne kullandım hapla birlikte ona rağmen kaldım belirti de yoktu hastaneye gidince öğrendim 5 haftalıktı keseyi ve bebeği gördük fakat 10+5 günlük olması gerekiyordu 01/09/2025 pazartesi kalp atışını duymak için gittim ve maalesef gelişmemiş kalbi durmuş kürtaj oldum 2 gün oldu psikolojik olarak ve bünye olarak toparlanmaya çalışıyorum bu ikinci kürtajım oğlumdan öncede böyle oldu patoloji den sonuç bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin ❤️

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Gündüz 2 saat , gece 8 saat uyuyor..zor uyutuyorum valla
Ders programın nasıl , kac saat ders aldın
Şimdiki çocukların niye böyle olması. Bu ara gece de kalkıp 1-2 saat kendini sallattırıyor.

21 saat dersim var. Ben ilk iki dersi boş istedim, onun için boş günüm yok. 2 ders gittiğim gün de var. Ama olsun böyle daha iyi benim için.

Sen nasılsın? Aynı bakıcıyla devam mı?

Şimdiki çocukların niye böyle olması. Bu ara gece de kalkıp 1-2 saat kendini sallattırıyor.

21 saat dersim var. Ben ilk iki dersi boş istedim, onun için boş günüm yok. 2 ders gittiğim gün de var. Ama olsun böyle daha iyi benim için.

Sen nasılsın? Aynı bakıcıyla devam mı?
Maşallahh diyim de bizim gece uyanması bıttı gıbı , 8 saat uyuyor ama dınc kalkıyoruz sabah..ama uyutana kadar canım çıkıyor 🤷‍♀️

Benım de 21 saat yarım gün hep .. Iyı boyle valla gecen yıl da aynıydı.. Seneye Allah Kerim 🙏bakıcıyla devam ediyoruz ama ıki hafta oldu kadının elınden hıcbişey yemıyor , sabah gıderken doyur gelınce kostur kostur bısey yedır , alışsaydı artık yaa
Senin annenler bakıyor de mı yıne

Maşallahh diyim de bizim gece uyanması bıttı gıbı , 8 saat uyuyor ama dınc kalkıyoruz sabah..ama uyutana kadar canım çıkıyor 🤷‍♀️

Benım de 21 saat yarım gün hep .. Iyı boyle valla gecen yıl da aynıydı.. Seneye Allah Kerim 🙏bakıcıyla devam ediyoruz ama ıki hafta oldu kadının elınden hıcbişey yemıyor , sabah gıderken doyur gelınce kostur kostur bısey yedır , alışsaydı artık yaa
Senin annenler bakıyor de mı yıne
Ya nasıl alışmadı hala? Annesine naz yapıyor.

Benim annemler bakıyor, şükür. Seneye kreşe başlar belki bilemiyorum.

Ya nasıl alışmadı hala? Annesine naz yapıyor.

Benim annemler bakıyor, şükür. Seneye kreşe başlar belki bilemiyorum.
Bu hafta dırencı kırıldı sucuklu yumurta gorunce🤦‍♀️
Ben de vermeyı düşünüyorum kreşe , oyun evlerıne götüreyim dıyorum bu sene de, sosyallessın biraz..haftasonu konuscam yakında butık bı yer var

Kızlar selam kızımın bir burnu akıyor ve nefes almakta zorlanıyor bu tarz durumlarda ne yapıyorsunuz
Önce banyoya sokup uzun uzadıya üşütmeden yıkıyorum, orada burnunu açmaya çalışıyorum. (Bizim kız sümkürmeyi seviyor, burnuna peçete koyup üflettirmiştim oyun sanıyor öyle alıştı) bi iki sümkürünce tepeden su akarken açılıyor. Olmazsa serum fizyolojik. Geçmiş olsun canım

Benim kız gece kalkıp 3-4 defa emiyor açıkıyor mu sizce? Ama emmesi öyle aman aman değil her seferinde emip 2 dk pıt arkasını dönüp uyuyor. Sizde nasıl durumlar?
Bir de kulak arkası egzaması olan var mı?

Benim kız gece kalkıp 3-4 defa emiyor açıkıyor mu sizce? Ama emmesi öyle aman aman değil her seferinde emip 2 dk pıt arkasını dönüp uyuyor. Sizde nasıl durumlar?
Bir de kulak arkası egzaması olan var mı?
Şu an ben de aynı duru mu yaşıyorum gece 1 gibi meme için uyanıyor şuan da yine mama istiyor. Instagram da birini buldum iki yaşına 1ay kala meme/mama bırakma için yola çıkacağım ins.

Back
X