• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    335
Gözümde canlandı 😁 benin kızda öyle. Her gozumu çevirdiğimde başka bi pozisyonda yada yatağın ayrı bi köşesinde buluyorum 😆😆😆 işin esprisi bi yana ne yqzikki hastalık dönemlerinde yastık ile yatırmak düz yatırmaya göre daha elverişli oluyor en azından 10 dk bir tikanmasindansa yarım saatte bir yastığa yatırmak daha kolay geliyo bana 😒😒
Benim kız beşiği ile bitişik benim yanımda yatıyor ama beşiğinde kesinlikle durmuyor. Ben de etrafımıza koruyucu birkaç tane yastık koyuyorum onların üzerine çıkıyor, altına giriyor. Dediğin gibi ben ara ara yastığa yatırdım ama şimdi çok daha iyi çok şükür. Nebulizatörle serum fiz. Verip burnunu açınca rahatladı. Bu arada arkadaştan almıştım bizimki gelene kadar phılıps acayip sesi var yaptığımız günden beri başım ağrıyor. Bugün bizim aldığımız geldi (omron- Osman gönüllün videosunda kullandığı) o daha sessiz ve hava kalitesi çok çok daha iyi. Eğer arayışta olanlar varsa aklınızda bulunsun.
 
Çok teşekkür ederim Aynı şekilde önce ağrısı oldu hafif kızarıkla gittik sizin gibi üç dört gün sürede teşhis oldu inşallah bi haftaya geçer evet su çiçeği geçirdiğimizde vücudumuzda pasif olarak kalırlarmış yorgunluk stres bağışıklık baskılanınca zona olarak aktifleşiyormuş
Ben yaşamadım su çiçeği ama zona olmuşum neler yaptınız geçmiş icin
 
Back
X