- 6 Ekim 2023
- 391
- 548
- 23
- 29
Ya öyle mi bana ilaç eklememize gerek yok dediler zaten hem vajinal hem de göbekten alıyorsun denildi kendi doktoruma Salı bi gideyim ben oda baksın
Ben sabah direk doktoruma gittim hiçbir doktora güvenemezdim zaten gittiğimde de göbekten bakacaktı doktorum tedirgin olmayayım diye direk alttan muayene olmak istedim herşey net görülsün diye öyle baktı sonrasında da ilaçlarımı ayarladık. Coraspini kesmiştim o gün.. Öyle işte.. yarım kontrolüm var bakalım kanama yerim hala var mı düzelme oldu mu? Bebeğim nasıl? Güzel sonuçlar alırız inşallah

bana da moral olun
 bana da moral olun benim 5+6 dı haftam ama doktor kese içinde gösterdi dedi hareket eden birşey var kalp atışı olabilir küçük olduğu için net alamadı bakalım bi kaç güne alırız inşallah siz ne zman gideceksiniz
 benim 5+6 dı haftam ama doktor kese içinde gösterdi dedi hareket eden birşey var kalp atışı olabilir küçük olduğu için net alamadı bakalım bi kaç güne alırız inşallah siz ne zman gideceksiniz

transferimin iptal olmasından korkuyorum
transferimin iptal olmasından korkuyorum  doktoruma bidaha HCG verim mi dedim aklını bulandirma artışın güzeldi dedi.
 doktoruma bidaha HCG verim mi dedim aklını bulandirma artışın güzeldi dedi.
 Size de çok  geçmiş olsun
 Size de çok  geçmiş olsun