Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bu duygusal paylaşımınız gözlerimi doldurdu sevgili tomrisuyar. Bir birini Hiç tanımayan iki insanız, uzaklardan nasıl da duygudaşlık yapıyoruz. Duygular milyonkilometrelerce yol alır diye cümle okumuştum. İyiki varsın. Güzel kalbinle şekillenmeye devam etsin minik bebeğin🙏❤️ Allahım onu korusun ve buradaki tüm canlarımızı. Sevgiyle sağlıkla sürsün🌸🙏
Ne güzel konuşuyorsunuz birbirinizle.. bende yazılarınızı okuyunca gözlerim doldu. Hamilelik resmen delilik 🥹

Kızlar selam, maalesef ki şoklar içindeyim. detaylı bir topik açıp süreci anlatacam ama özetle olumsuz sonucum sonrası başka birr doktordan görüş aldım.
Ve bana bir tüpümün ucunda yapışıklık ve şişme olduğunu, endometriyozis bulgusu olduğunu söyledi. Ve haklı cıkabileceği baska nedenler de var.
Bu süreçte nasıl transfer yapıldı sıvı içeri teper klipslenmesi lazım dedi ki ben o şişliği görüp kendi doktoruma da sormuştum tekrar sorun var mı diye. Yok denildi transfer yapıldı.
Şimdi laporoskopik alanda uzmanlaşmış bir doktordan randevu aldım pazartesi gidicem.

Bu zamana kadar kaç kez doktorlara gittim. Kimse böyle bir bulgudan bahsetmedi. Ben şikayetlerimi söylmeme rağmen ters rahimden dendi geçildi.
Çok üzgün ve kızgınım. Aranızda endometriyozis tanısı olan var mı?
Canim sana ozelden yaziyorum laparoskopi pldum ben

Çok sevindim gerçekten her belirtiyi ikizlere yoruyordun Allah gönlüne göre verdi inşallah 🙏🏻 çok dikkat et doktorunun dediğinden çıkma gerçi sen eminim fazlasını yapıyorsundur bi sonraki kontrolün ne zaman doktor bi şey dedi mi kanamayla ilgili.

Ben cumartesi günü prp eksozom yaptırdım takviye ilaçlara başladık bi de K Kittylovers un sağolsun önerdiği hayıt macununu aldım onu da yiyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum arada kaçıyor ama çok daraldım aylardır çok sıkamıyorum kendimi.

Tahminimce aralığın 18-19 u gibi yeni opu için iğnelere başlayacağız. Sonrasında bakalım artık hayırlısı ara ara haberdar ederim sizi de
🙈🙈 evet obsesiflik düzeyinde hemde. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum taktiri yaradana bırakıyorum. Sonra pişman olmak ya keşke böyle yapmasaydım böyle olmazdı demek keskelerin geri dönüşümü olmayışı daha zor geliyor bana. Elimden geleni yapmak istiyorum o yüzden.

tüm dualarım seninle. Çok güçlü bir şekilde gir opuya bu sefer. Chatgbt e de danış mutlaka. Eksik gedik bir şey kalmasın. Ama bizim Google hanımımız K Kittylovers zaten eminim en detaylarına kadar inip sana süper bilgiler vermiştir. Sağolsun hepimize çok destek oluyor tüm süreçte 🙏❤️

Ya unutma bizi bak lütfen. 1 ay sonra Opu sonrası transfer ben bile heyecanlandım senin için şuan da ❤️ aaaa bir de şeye dikkat et transferin yapılacağı tarihe. Cidden ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim fakat transfer olacağın bu tarihi ChatGPT ile değerlendir mutlaka. Senşn 4 ekimdi dimi transfer tarihin?

Kızlar ilaçları bırakmadan regl olma ihtimalimiz var mı acaba
benim bugün t+8. Gün banyoda kırmızı minik bi pıhtı geldi . Şimdi de kahverengi leke geliyor az az gunluk pede . Sag kasikta 2 gundur agri var adet oncesi gibi Bilmiyorum bana adet oluyorum gibi geliyo 2× estrofem progestan dex . Fitil . Corasprin kullaniyorum aslında ama işte böyle oldu 😔

Kızlar transfer +13. Gündeyim yarın sabah kan sonuç günüm bugün akşamüstü idrar testi yaptım transfer +4. Günde ovitrelle vurmuştum ama etkisi geçmiştir diye düşünüyorum sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_3675.webp
    IMG_3675.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok sevindim gerçekten her belirtiyi ikizlere yoruyordun Allah gönlüne göre verdi inşallah 🙏🏻 çok dikkat et doktorunun dediğinden çıkma gerçi sen eminim fazlasını yapıyorsundur bi sonraki kontrolün ne zaman doktor bi şey dedi mi kanamayla ilgili.

Ben cumartesi günü prp eksozom yaptırdım takviye ilaçlara başladık bi de K Kittylovers un sağolsun önerdiği hayıt macununu aldım onu da yiyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum arada kaçıyor ama çok daraldım aylardır çok sıkamıyorum kendimi.

Tahminimce aralığın 18-19 u gibi yeni opu için iğnelere başlayacağız. Sonrasında bakalım artık hayırlısı ara ara haberdar ederim sizi de
İnşallah bu sefer kolaylıkla yürüsün işlerin, hayırla sağlıkla evladını kucağına al canım 🤲🍀

Arkadaslar 21 Ekim transfer oldum. Test randevum 4 Kasim'daydi. Bugün yani T+9 kan verdim ve Beta HCG 268.41 çıktı 💕
Forumdaki çoğu arkadaş gibi şimdi ben de inşallah düşmez diye dua ediyorum 🙏
4. denememizdi, tek embriyo transfer edildi.
Benım de bugün dokuzuncu günüm ve benım de 269😍🤝tebrık edıyorum

Ne güzel konuşuyorsunuz birbirinizle.. bende yazılarınızı okuyunca gözlerim doldu. Hamilelik resmen delilik 🥹
Ben bazen bu grubu komple doğum yapmış ve yan yana gelmiş hayal ediyorum 😍🤭 herkes bir ilden herkes gerçek kimliği ile orada koca koca kahkahalar havada patlıyormuş 🤭 sonra birbirine karışan bebeklerimizin sesi 🤣 ve miniklerimizin tanışması 🥹 ahhh işte delilikse delilik

🙈🙈 evet obsesiflik düzeyinde hemde. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum taktiri yaradana bırakıyorum. Sonra pişman olmak ya keşke böyle yapmasaydım böyle olmazdı demek keskelerin geri dönüşümü olmayışı daha zor geliyor bana. Elimden geleni yapmak istiyorum o yüzden.

tüm dualarım seninle. Çok güçlü bir şekilde gir opuya bu sefer. Chatgbt e de danış mutlaka. Eksik gedik bir şey kalmasın. Ama bizim Google hanımımız K Kittylovers zaten eminim en detaylarına kadar inip sana süper bilgiler vermiştir. Sağolsun hepimize çok destek oluyor tüm süreçte 🙏❤️

Ya unutma bizi bak lütfen. 1 ay sonra Opu sonrası transfer ben bile heyecanlandım senin için şuan da ❤️ aaaa bir de şeye dikkat et transferin yapılacağı tarihe. Cidden ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim fakat transfer olacağın bu tarihi ChatGPT ile değerlendir mutlaka. Senşn 4 ekimdi dimi transfer tarihin?
Evet 4 ekimdi transferim. Ama dediğin kadar çabuk olmayacak her şey baştan başladı. Bu sefer son deneme olacağı için havuz yapacağız hani 2 kez opu olacak ve ilk opu aralık sonuna doğru oluyor prp sonrası bekleme süreci var çünkü. 2. Opu da tahmini şubat başı olur sonra genetikten başarılı embriyolar elde edilirse hemen transfere geçeceğim yani ben transfer olurken siz karnı burnunda olacaksınız ikizlerle özellikle 🥰
Sizi unutmam buralarda olursanız ara ara böyle yazarım yine 🙏🏻 K Kittylovers da sağolsun her zaman destek 🙏🏻
Çok teşekkür ederim benim de dualarım sizinle 🙏🏻

İnşallah bu sefer kolaylıkla yürüsün işlerin, hayırla sağlıkla evladını kucağına al canım 🤲🍀
Çok teşekkür ederim inşallah 2. Kez çıktığım bu uzun yolda istediğimiz mutlu sonucu elde ederiz 🙏🏻
ikiniz için özellikle yüzümde hep tebessüm oluşuyor başından beri mercimeklerimiz üzümlerimiz diyordunuz hep çoğul konuşuyordunuz sizin adınıza çok mutluyum gerçekten

Back
X