bende 15-20 dk sonra kalkıyorum..yatmak lazım ama sabah ilişki olduğundan yatamadım..hayırlısı herşey nasip..Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 15-20 dk sonra kalkıyorum..yatmak lazım ama sabah ilişki olduğundan yatamadım..hayırlısı herşey nasip..Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer![]()
Canım seninde göğüslerin şişti mi dokununca aciyorlar benimkiler. Daha adete 9 gün var . Normalde adet olmaya iki üç gün kala olurdu.Yumurtlama 7siydi canım yanlış hesaplamadiysam tabi .
Sabah olmasi daha iyi diyolar aslinda.. Ya calisinca cok zor oluyor ya kizlar vallabende 15-20 dk sonra kalkıyorum..yatmak lazım ama sabah ilişki olduğundan yatamadım..hayırlısı herşey nasip..
Benim de benimde![]()
en iyisi öyle zaten kızlar..2 aydır tüm belirtiler vardı ama bişi yoktuu..bu ayda pek bir belirtim yok..rahat davranıyorum çünkü düşünmemeye çalışıyorum..bu başlıkta herkes inşallah 2016 bitmeden bebişini kucağına alır..Ben artik belirti fln aramicam valla.. ovulasyon testi de yaomicam bu ay akisina biraktim![]()
2 seneyi geçti canım benim deKizlar kac yildir evlisiniz ? 2.5 yildr evliyim ben cevre baskisida beni cok skiyor artik ailelerde lafini ediyor artik
aaa sonucuma da bakmadım haaynen senin durum biraz öyle oldu bu ay![]()
aynen canım sabah 8de sınav yapıcaktım..ama sabah da ilişkiye girmem gerekti..çift çizgi gördüm diye..yani o stresle yapılan ilişkişden de ne hayır gelir bilmiyorum ama bakıcaz artıkk:)Sabah olmasi daha iyi diyolar aslinda.. Ya calisinca cok zor oluyor ya kizlar vallabazen gec geliyon bazen erken yorgun oluyonn
![]()
canım benimde 3 buçuk yıl oldu aynı baskı fazlasıyla bizde de var.. biz daha 6-7 aydır istiyoruz..Kizlar kac yildir evlisiniz ? 2.5 yildr evliyim ben cevre baskisida beni cok skiyor artik ailelerde lafini ediyor artik
benimkilerde az bi şişlik var ama benim adetimden bir hafta-on gün önce başlardı şişlik..canım senin belirtiler güzel hamile gibisin geliyor bana..inşallah öyledir biz gibi yanılmaszsın..Canım seninde göğüslerin şişti mi dokununca aciyorlar benimkiler. Daha adete 9 gün var . Normalde adet olmaya iki üç gün kala olurdu.
en güzeli öyle eğer zamanların uygunsa tavsiye ederim. H.sonuna denk geliyosa bendee öyle yapıyorum yumurtlama dönemindeysem..Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer![]()
Nisanda 3 yıl oluyo benim canım. En başta 1.5 yıl istemedik biz ailelerde biliyodu istemeye başladığımız zamandan beri de biliyolar düşüklerimi filan kimse bişey demiyo doğal olarakKizlar kac yildir evlisiniz ? 2.5 yildr evliyim ben cevre baskisida beni cok skiyor artik ailelerde lafini ediyor artik
Çok merak ettim yaa öğrenme imkanın yokmugeçen arkadaşın biiri de böyle bir şey yazmıştı..tek göğsüm ağrıyor diye..ama hamile miydi değil miydi bilmiyorum..inşallah hamişsindir..önce sen sonra bizler veririrz güzel haberler..
güleriz ağlanacak halimizegülsek mi ağlasak mı bilemedik ha artık alaya almazsak da üzüntüyle hiç haniş kalamayacağız
Gör gör inşallah bida negatif görmezsin bu son olurrr..aaa sonucuma da bakmadım hadur anca aklıma geldi negatifi göreyim hehehehe
ay inş hepimiz de pozitif görürürz canım yaGör gör inşallah bida negatif görmezsin bu son olurrr..
canım hangi başlıkta gördüğümü bile hatırlamıyorum..onun için zor gibii:)en güzeli öyle eğer zamanların uygunsa tavsiye ederim. H.sonuna denk geliyosa bendee öyle yapıyorum yumurtlama dönemindeysem..
Nisanda 3 yıl oluyo benim canım. En başta 1.5 yıl istemedik biz ailelerde biliyodu istemeye başladığımız zamandan beri de biliyolar düşüklerimi filan kimse bişey demiyo doğal olarak
Çok merak ettim yaa öğrenme imkanın yokmu
güleriz ağlanacak halimizeadet olunca genelde ağlıyorum zaten.. manşk depresif durumdayım çocuk işine girdiğimizden beri bi ağlıyorum bi gülüyorum
![]()
Bende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallahen güzeli öyle eğer zamanların uygunsa tavsiye ederim. H.sonuna denk geliyosa bendee öyle yapıyorum yumurtlama dönemindeysem..
Nisanda 3 yıl oluyo benim canım. En başta 1.5 yıl istemedik biz ailelerde biliyodu istemeye başladığımız zamandan beri de biliyolar düşüklerimi filan kimse bişey demiyo doğal olarak
Çok merak ettim yaa öğrenme imkanın yokmu
güleriz ağlanacak halimizeadet olunca genelde ağlıyorum zaten.. manşk depresif durumdayım çocuk işine girdiğimizden beri bi ağlıyorum bi gülüyorum
![]()
vücut ısında artma var mıCanım seninde göğüslerin şişti mi dokununca aciyorlar benimkiler. Daha adete 9 gün var . Normalde adet olmaya iki üç gün kala olurdu.
moralini asla bozma yıpranmış da hissetme kendini hayırlısıyla hamile olduğunu öğrendiğinde tüm yorgunlukları çöpe atacaksın eminimBende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallah