2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer :KK71::confused:
bende 15-20 dk sonra kalkıyorum..yatmak lazım ama sabah ilişki olduğundan yatamadım..hayırlısı herşey nasip..

Ben artik belirti fln aramicam valla.. ovulasyon testi de yaomicam bu ay akisina biraktim:KK60::KK9:
en iyisi öyle zaten kızlar..2 aydır tüm belirtiler vardı ama bişi yoktuu..bu ayda pek bir belirtim yok..rahat davranıyorum çünkü düşünmemeye çalışıyorum..bu başlıkta herkes inşallah 2016 bitmeden bebişini kucağına alır..

Sabah olmasi daha iyi diyolar aslinda.. Ya calisinca cok zor oluyor ya kizlar valla :KK3::mad: bazen gec geliyon bazen erken yorgun oluyonn:KK70:
aynen canım sabah 8de sınav yapıcaktım..ama sabah da ilişkiye girmem gerekti..çift çizgi gördüm diye..yani o stresle yapılan ilişkişden de ne hayır gelir bilmiyorum ama bakıcaz artıkk:)

Test Sonuç Birim Referans Aralığı Beta-hCG <0.10 mIU/mL 0 - 5 Gebe Olmayan Kadınlarda mIU/mL 0 - 5 3. Hafta mIU/mL 5.8 - 71.2 4. Hafta mIU/mL 9.5 - 750 5. Hafta mIU/mL 217 - 7138 6. Hafta mIU/mL 158 - 31795 7. Hafta mIU/mL 3697 - 163563 8. Hafta mIU/mL 32065 - 149571 9. Hafta mIU/mL 63803 - 151410 10. Hafta mIU/mL 46509 - 186977 12. Hafta mIU/mL 27832 - 210612 Post menapoz mIU/mL 0 - 10 14.Hafta mIU/mL 13950 - 62530 15.Hafta mIU/mL 12039 - 70971 16.Hafta mIU/mL 9040 - 56451 17.Hafta mIU/mL 8175 - 55868 18.Hafta mIU/mL 8099 - 58176

sonuçta negatifmiş zaten :D gece gece baktım hehehehe

Canım seninde göğüslerin şişti mi dokununca aciyorlar benimkiler. Daha adete 9 gün var . Normalde adet olmaya iki üç gün kala olurdu.
benimkilerde az bi şişlik var ama benim adetimden bir hafta-on gün önce başlardı şişlik..canım senin belirtiler güzel hamile gibisin geliyor bana..inşallah öyledir biz gibi yanılmaszsın..

Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer :KK71::confused:
en güzeli öyle eğer zamanların uygunsa tavsiye ederim. H.sonuna denk geliyosa bendee öyle yapıyorum yumurtlama dönemindeysem..

Kizlar kac yildir evlisiniz ? 2.5 yildr evliyim ben cevre baskisida beni cok skiyor artik ailelerde lafini ediyor artik
Nisanda 3 yıl oluyo benim canım. En başta 1.5 yıl istemedik biz ailelerde biliyodu istemeye başladığımız zamandan beri de biliyolar düşüklerimi filan kimse bişey demiyo doğal olarak
geçen arkadaşın biiri de böyle bir şey yazmıştı..tek göğsüm ağrıyor diye..ama hamile miydi değil miydi bilmiyorum..inşallah hamişsindir..önce sen sonra bizler veririrz güzel haberler..
Çok merak ettim yaa öğrenme imkanın yokmu:-)
:KK70::KK70::KK70: gülsek mi ağlasak mı bilemedik ha artık alaya almazsak da üzüntüyle hiç haniş kalamayacağız
güleriz ağlanacak halimize:-) adet olunca genelde ağlıyorum zaten.. manşk depresif durumdayım çocuk işine girdiğimizden beri bi ağlıyorum bi gülüyorum:cry::KK70:

15 aylık evliyim o zamandan beri hamile kalamadım hiç korunmadık nasip işte hersey normal en son rahim filmi kaldi

en güzeli öyle eğer zamanların uygunsa tavsiye ederim. H.sonuna denk geliyosa bendee öyle yapıyorum yumurtlama dönemindeysem..

Nisanda 3 yıl oluyo benim canım. En başta 1.5 yıl istemedik biz ailelerde biliyodu istemeye başladığımız zamandan beri de biliyolar düşüklerimi filan kimse bişey demiyo doğal olarak

güleriz ağlanacak halimize:-) adet olunca genelde ağlıyorum zaten.. manşk depresif durumdayım çocuk işine girdiğimizden beri bi ağlıyorum bi gülüyorum:cry::KK70:
canım hangi başlıkta gördüğümü bile hatırlamıyorum..onun için zor gibii:)

Bende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallah

Bende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallah
moralini asla bozma yıpranmış da hissetme kendini hayırlısıyla hamile olduğunu öğrendiğinde tüm yorgunlukları çöpe atacaksın eminim

Back
X