2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım hangi başlıkta gördüğümü bile hatırlamıyorum..onun için zor gibii:)
Hımm anladım canım boşver o zaman:KK31::-)
Bende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallah
1 ay sonra evlenmişsiniz bizden:KK36: bizimle aynı gün evlenen arkadaşımız var çocukları kendşnş kurtardı konuşuyo filan 15 günde hamşle kalmış:KK73:ben öyle istemedim tabi ama bu da çok geç oldu:KK51:

1 ay sonra evlenmişsiniz bizden:KK36: bizimle aynı gün evlenen arkadaşımız var çocukları kendşnş kurtardı konuşuyo filan 15 günde hamşle kalmış:KK73:ben öyle istemedim tabi ama bu da çok geç oldu:KK51:
benim de yakın arkadaşımla aynı gün evlendik 7 eylül 2013 onun şimdi oğlu var ilk aydan hamiş kaldı

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.

arkadaşlar bugun hamile oldugumu öğrendim....4 ocakda ilk aşılamamdı ve tuttu çok şükür...ama bende aşılamadan beri çok akıntı oluyor....acaba bu normalmidir...bilen varmı???
hayırlı olsun canım darısı bizlere inş hiç bir bilgim yok ama doktoruna gidince danış aşılama zor bir süreç mi ben de rahim filmi çekinince açık çıktı olmadı aşılama için gel demişti bana da ....maliyeti ne kadar tutuyor sürekli hastaneye git gel süreç nasıl oluyor eşler bir kez mi gidiyor anlatır mısın canım?

Ben öyle evlenip hemen hamile kalanları banel buluyorum yaa sanki çocuk için evlenmiş gibi
yakın arkadaşım ama çocuk meselesini açınca bir tek kelime etmiyor ya çok şaşırıyorum insan biraz moral verir demi şaşırıyorum diyemeyeceğim bu insanlara şaşmıyorum artık

Aynen canm 1 yil istemedim tam istiyrm derken kocaman bir myom bir bucuk yilimi yedi:(( aslinda 5 ay oluyor ameliyat sonrasi korunmayi birakali ama ben yinede gec kaldigi icin sanirim endiseliyim..

ayın 16sı olmuş kaldı 8-9 gün..kaç ay daha böyle gün sayarım acabaa:KK70:

benim de yakın arkadaşımla aynı gün evlendik 7 eylül 2013 onun şimdi oğlu var ilk aydan hamiş kaldı
Benimle ayni gun evlenen arkadasimin da 1.5 yasina geldi cocugu.. Ben den bir yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu.. Arkadaslarim arasinda benden baska cocugu olmayan yok yani ailemdexe oyle.. Annem diyo bana cekseydin diyo ooo 7 cocuk dogurmus annrm massallah bende tik yok

Benimle ayni gun evlenen arkadasimin da 1.5 yasina geldi cocugu.. Ben den bir yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu.. Arkadaslarim arasinda benden baska cocugu olmayan yok yani ailemdexe oyle.. Annem diyo bana cekseydin diyo ooo 7 cocuk dogurmus annrm massallah bende tik yok
hehe bu anneler de bazen elden kırıcı oluyor benimki de öyle amma da takıyorsun kafana ondan olmuyor diyor :D

yakın arkadaşım ama çocuk meselesini açınca bir tek kelime etmiyor ya çok şaşırıyorum insan biraz moral verir demi şaşırıyorum diyemeyeceğim bu insanlara şaşmıyorum artık
Belkş ne diyceğini bilmiyodur canım yaa birde çekmeyen bilmez gerçekten bu böyle
ayın 16sı olmuş kaldı 8-9 gün..kaç ay daha böyle gün sayarım acabaa:KK70:
İnşallah bu ay 9 aydan geriye saymaya başlarsın canım
hehe bu anneler de bazen elden kırıcı oluyor benimki de öyle amma da takıyorsun kafana ondan olmuyor diyor :KK70:
benmkide torun istiyorum artık bi çocuğu yapamadınız diyo:KK70: biliyo tabi durumu takıkıyo öyle

M merve.b mustafa hocaya baktım canım tüp bebek konusunda baya uzmanmış gerçekten ama randevuları çok doluymış sanırım 2 aynsonraya aldım filan yazıyodu sen nasıl alıyosun? Hastalanırsam giderim belki

Belkş ne diyceğini bilmiyodur canım yaa birde çekmeyen bilmez gerçekten bu böyle

benmkide torun istiyorum artık bi çocuğu yapamadınız diyo:KK70: biliyo tabi durumu takıkıyo öyle
Aminn canım..Allah razı olsun..inşallah hep beraber sayarız en yakın zamanda doğuma yaklaşan günlerimizi..

ahhh bir hamiş olsam kazakları patikleri örmeye başla diyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmm hehehehe şimdi bir şey olmayınca naz da yapamıyorum anneme hele bir hamile kal diyor hemen

listemiz 100 kişiyi bulursa 100ü de hamiş olursa ALLAH dualarımızı duydu hayırlarla nasip olur inş bebeklerimiz de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar olur diye dua ederiz inş o zaman da yine bol bol dualara devam

Kızlaaarrrr günaydınnnn :KK71: 2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan:KK17: Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum:KK70:

Kızlaaarrrr günaydınnnn :KK71: 2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan:KK17: Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum:KK70:
günaydın canım hadi bakalım merakla beklioruz güzel haberler ver bize :)

Back
X