2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Şimdi gördüm nesajı abla yaa nasıl insan bunlar yaa insan bu kadar acımasız olur mu çok yazık. Böyle insanlar için canını sıkmaya değmez diycem ama ister istemez sıkılır
çok zoruma gitti kuzum yap iyiliği oysun gözünü işte iyice soğudum ya konuşmaddım akşam hiç kaynatamla atak geçirdim nefes alamaz oldum şimdi daha iyiyim ama nasıl yüz yüze bakacağız görmek bile istemiyorum onu

bu kpss memuriyet gurur onur meselesi oldu ya kazanamazsam ne iş olursa da bulur çalışırım dedim eşime sıkıntılarımızın ben farkındayım dedim eşim beni korudu yoksa kaynatam aramız bozulsa umrunda olmaz ha benim ne zararım var ki ders çalışmasına diyor çenen var ya yetmez mi moral bırakmadı nasıl çalışacağım ben

Onlara inat daha çok çalışmalısın bence inşallah kazanırsın atanırsın da onlara da kapak olur kötü insanlar

Canım lutfen topla kendini sen haklısın eşin de korumuş bu cok guzel birsey. Ve nerdeyse tüm kayınvalideler/pederler boyle..kendi cocukları gibi gormedikleri kesin bizleri..burda sorsan emin ol sorun yasamiyorum esimin ailesiyle diyen çıkmaz..toparlan derslerini ihmal etme,aglamak sinir krizleri gecirmek elimizde degil evet ama bize zarar veriyo en cok. Bi bakmıssin stresten uzuntuden hastalık sahibi olmussun..sevindirme onları dimdik ayakta ol en cok bu sinir eder onları...ve biz hep burda desteğiz sana..

sağol canım benim içimi şurada dökmesem var ya daha çok hasta olrum ya borcumu benden daha fazla düşünmediklerinden eminim insan sıkıntıda yaşamak ister mi ben eşime borcu var diye bana kitap al bile demiyorum arkadaşlarım bana kitap aldı da yolladı üstüme almam gezmeye gitmem memmuriyet için uğraşıyorum şunu da al demem insan az kıymet bilir önlerine yemek yaparım çayıdır şudur budur zaten kafamı toparlamaya çalışıyorum stresim boyumu aşmış annem rahatsız kardeşim okuyor onlara da yardımım dokunmuyor benim bir de kimsem yok gibi ya ne bileyim akrabalarım az onlar da öyle manevi olarak hiç destek olmadılar gerçi maddi olarak da olmadılar ya eltim bana asla öyle laf konuşamazlar hani ailemden dolayı dedi seni ama çok küçümsüyorlar ne bileyim dedi kıymet bilmez gerçi onlar dedi bir de onların yanında nasıl bağırıyor çalışacak diye aldık yoksa neden alacaktık onu diyor sanki neyimi beğenmiyor da bilmiyorum ya ALLAH memuriyeti hayırlarla bana nasip edecekse bunlara 5 kuruşumu nasip etmesin inş diyorum

annem de rahatsız aradı apğladığımı anlamasın diye kısa kestim zaten annem çok rahatsız fil hastalığı var lenf bezleri çalışmıyor belden aşağısı şiş

Aynacım bozma moralini kolay değil ama hayatta herşey bir sınav moralini yüksek tut. Allah korusun panik atak olursun. Bende doğuda görev yaparken çok sıktım kendimi panik atak oldum. Allahtan şuan ilaç kullanmıyorum ama ara ara geliyor. Allah korusun psikolojinin bozmaya değmez hicbisey .

canım ben panik atağım zaten her ay geçiriyorum bir kez atak ama son aylarda sıklaştı kendime güveniyorum ALLAH da hayırlısyla nasip ederse neden olmasın ama moralimş sıfır yaptılar canım ya ben çalışacağım diye beni almışlar lafa bak ne yapacağımı nasıl derslere adapte olacağımı bilemez oldum ne güzel çalışıyordum bunlar geleli ikihafta oldu tüm düzen bozuldu üstüne üstük bir de kalp kırıyorlar atak geçirirken nefes alamadım eşimin bile gözleri doldu ben çok çalışmalıyım hya bu gün de çalışamadım kafam sepet gibi bu kadar sıkıntıya bebek olur mu olmaz

@emelocco aklıma girdin kız yarın test yapim diyorum çıkarmı ki tahmini yumurtlama günümün üstünden 13 gün geçmiş oluyo reglim de 19 ocak napsam

Of kıyamam ya bende ilaç kullandım evlenince bıraktım bebek için. Tekrar olmaktan da çok korkuyorum böyle duyunca çok üzülüyorum toparla kendini inadına mutlu inadına umutlu ol..

Of kıyamam ya bende ilaç kullandım evlenince bıraktım bebek için. Tekrar olmaktan da çok korkuyorum böyle duyunca çok üzülüyorum toparla kendini inadına mutlu inadına umutlu ol..
panik atak geçirince sanki ölecekmişim gibi hissediyorum ama çok üzülüp stresim artınca elimde değil geçiriyorum bunlar burada beni kırıp döktükten sonra bir de kpss stresi vs diğer streslerim toplanınca patlıyor atağım....
ağlamaktan sıkıldım şuan kendimi nasıl toplarım diye düşünüyorum ben de evlenince bıraktım canım antideprasanı yeniden de başlamak istemiyorum bilmiyorum ya

Aynı şeyler ben de var birde aklımı kaybetme korkum oluyo o anda. Donuklasiyorum ilaç kullanmamak elimizde aslında . Asla fırsat verme canım söyleyeceğini kendine yakışır şekilde söylersin zaten anlar anlamaz o artık onların bileceği iş boşver içine de atma savun kendinı. bırak onlar utansın

Ay ne çirkin ithamlar seni çalış diye aldık nedir sen ırgatmı aldın bu ne seviyesizlik bu nasıl saygısızlık. Canım artık bu insanla tek kelime etme sohbet etme kapan odana ders çalış ee çalış diyorlar ya sende onlara hizmet etmek zorunda değilsin ezdirme kendini madem iş istiyorlar gelip sana yük olmayacaklar bu lafı diyen birine karşılık gir odana ve aksatma dersini şok oldum bu sözlere.

Kızlar yaa sabah kalktım test yapim diye çiş kabımıda ayarladım ama unuttum klozete yaptım sinirden ağlıycaktım hayırlı değildi demek yapmam

Geceden birikenle çok daha net sonuç alırdın şimdi hiiç su içmeden beklesende salgılar gitti çoğunluğu o yüzden artik yarın yap hem heyecan olsun bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…