2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Geceden birikenle çok daha net sonuç alırdın şimdi hiiç su içmeden beklesende salgılar gitti çoğunluğu o yüzden artik yarın yap hem heyecan olsun bizede
Kız size heyecan olcak ben kalpten gidicem ne yapalım akılsız başın cezası diyelim uyku sersemi uğraşırsan testlerlçe böle örnek kabı yerine wc ye yaparsın bide rüyamda önce adet olduğumu gördim sonra da test yapıp pozitif olduğunu ne demek acabaa

Yarın test yapsam mı ya sabah çıkar mı acaba varsa normalde 19 ocakta olmam lazım

Yap canım için rahatlamiş olur.çıkmazsa bile üzülme kimisinin adet geçtikten sonra idrarda çıkıyor.
Galiba benim bugün leke gelir çünkü ben ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum. Dün ateşim sabah 36.6 di bugün 36.2 ye düştü. Aksama leke gelir yarinda tam sokulurum..benim umutlar sifirlandi yine önümüzdeki aya inşallah.

Kızlar ilk idrarla olmasa da hiç sıvı tüketmeden yine geldi onunla yaptım testi ama malesef bişey çıkmadı negatif yanii.. büyük ihtimalle bu ay da olmadı ama adet olmazsam tekrarlarım testi

Yaptım canım ama yazdığım gibi ilk idrarla değil. Eğer olmazsam tekrarlarım. Umudum kırıldı tabi

Canim benim sakin kendini başkaları için yıpratma.sen kocan ne diyorsa öyle yaP. Sende onlarin inadına dahada sıkı çalış onlara da ders vermiş olursun.dediklerini duyma bile..

Yaptım canım ama yazdığım gibi ilk idrarla değil. Eğer olmazsam tekrarlarım. Umudum kırıldı tabi
İlkinde gitti zaten bide daha geçmedi günün yani moral bozmak yok bekliycez elbet olacak benden sonra evlenen ve ilk denemede hamiş kalan arkadaş haberi aldım hemde ne dikkat etmiş ne gün hesaplamış ne yatıp ayak dikmiş hatta hemen duşa giriyodum istemiyorduk dedi ahh ahh hayırlısı ne diyelim bizede nasip olsun inşallah

Kızlar ilk idrarla olmasa da hiç sıvı tüketmeden yine geldi onunla yaptım testi ama malesef bişey çıkmadı negatif yanii.. büyük ihtimalle bu ay da olmadı ama adet olmazsam tekrarlarım testi
nasal kısmet. elbet bir gün tutacak inşallah.

Aynacim canim cok uzuldum yasadigin seye.. Cok buyuk terbiyesizlik yaptiklari ustelik senin evinde madem bu kadar memnuniyetsizler gitsinler diger ogullarinin yanina. Ama allahim goruyor bunlari sen buyuk deyip hurmet ediyosun sana yaptiklari seye bak. Atanmasan nolacak sanki kadin dedigin calismak zorunda degil kocasi ona bakmak zorunda ama.. Eski cahil insanlar iste ama rabbim goruyordur elbet canm sen skma canini uzerine dusunei yap gerisi allahin takdiri

Hayirlisi olsun canım daha var zamanin olmazsa tekrarlarsin yine testi
aynen canım salıyı bekliycem bakalım olmazsa ptesi alırım bi test salı sabah yaparım

Aslında çıkmaz diyodum ilk idrar gittikten sonra ama dayanamadım belki pazar pazar seviniriz dedim ben yoruldum artık inşallah rabbim en kısa zamanda verir hepimize de bı haberleri duyunca bir gario oluyorum yaa biz o kadar istiyoruz nasıl olmuyo bu insanların nasıl tutuyo diyorum
nasal kısmet. elbet bir gün tutacak inşallah.
inşallah o gün çok uzak değildir o gün yoruldum beklemekten

Canum söylediklerinde çık haklısın. Ben hep derim eskiden erkek anne babaları ev kızı işini bilen yemek yapan kız ararlardı artık çalışan kız arıyolar ev işi gücü önemsenmiyo. Bunu hatta kız arayan kaynanalara söylüyorum kırılmayacağını bildiğim insanlara.. evet artık hayat eskisine göre çok daha zor. İyi bir maaşı yoksa bide kirada filansa geçinemezler tek maaşla kızında mesleği varsa çalışmalı destek olmalı ihtiyaç varsa. Bunu zaten kendini bilen bir insan yapar. Fakat bu şekilde dayatma olmamalı kız zaten çabalıyo atanabilmek için. O kadar düşünüyolarsa oğullarını kendileri yük olmasın istekte bulunmasın destek versinler yemeye uğraşmasınlar. aaynaa ablacım belki biraz sert oldu ama reel hayatımdada çok sinirlendiğim bir konu buu

Tabi cnım haber vermem mi burdayım zaten teste bakıp çizgi arıyoruz telefonun el feneriyle çok komiğiz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…