- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
bende merakla bekliyorum valla inşallah bu bekleyiş son bulur her ay stresten ölcem artıkgünaydın canım hadi bakalım merakla beklioruz güzel haberler ver bize :)
Günaydınn canım benim de son 2 gün sabırsızlıkla bekliyorum bendeKızlaaarrrr günaydınnnn2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum
Aaa senin de mi 19 ocakGünaydınn canım benim de son 2 gün sabırsızlıkla bekliyorum bende
demekki vesile olabiliyor dahada heyacaAynen bende bir iki saatlik deniycem bakalım :) bi komşumun dedigine gore ikinci cocuk olmamıs basta sonra bi tanıdıgı demiski kuveti doldur 4 saat fln icinde kal o da yapmıs cidden ertesi ay hamile kalmış..
inşallah canım ya ALLAH nasip ederbende merakla bekliyorum valla inşallah bu bekleyiş son bulur her ay stresten ölcem artıkTabi sadece benim değil hepimizin bekleyişi son bulsun artık Göbeğimizdeki bebişlerimizi bekleyelim inşallahhh
Aaa senin de mi 19 ocakbelirtin var mı ne durumdasın
ah ah neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.benimki 18 ocak canımm...Valla belirti olarak son 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum..Birde ben adete yakın terlerim ama normal bir terleme.. ama dün ve bugün bir terlemişim sanki gece birisi üzerime su dökmüş gibi sırılsıklam uyanıyorum.Saçlarım banyo yapmışım gibi terden ıslak bu derece ilk kez terliyorum..İnşallah bunlar belirtidir.Heycan beni yedi bitirdi resmen bir an önce gelsede şu gün rahatlasam tuttumu tutmadı mı diye kendimi sorgulamaktan çok yoruldum artık..Sende varmı belirti?
Allah kabul etsin canım şimdiden dualarını. Bursa'nın lodosu meşhurdur maalesef inşallah biran önce geçerde sende dua edersin bizlere.. Sen hiç tez veren baba mıydı dede miydi unuttum canım oraya gittin mi Bursa da o yatırKızlar günaydın benim daha var ama sizler için heyecanla bekliyorum bakalım kimler mutlu haber verecek bizlere. Bursada inanılmaz lodos var çıkıcaktım normalde ama birgün ulucami yeşil türbe emirsultan hazretlerini gezip dua edicem hepimize inşallah
Annem gitmiş oraya ama detaylı nerde bilmiyorum öğrenir giderimAllah kabul etsin canım şimdiden dualarını. Bursa'nın lodosu meşhurdur maalesef inşallah biran önce geçerde sende dua edersin bizlere.. Sen hiç tez veren baba mıydı dede miydi unuttum canım oraya gittin mi Bursa da o yatır
hadi biz de beklemedeyizKızlaaarrrr günaydınnnn2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum
Canimm hayirlii olsunn.. Asilamayla hamile kalan ilk defa duyuyorum vallahi cok mutlu oldum.. Bende kendim icin dusunuyordum acaba direk tup bebek mi yaptirmak daha mantikli diye sen umut oldun ne yalan soyleyim hayirli olsun canm
Nerde yaptrdn canim asilamayihülyacım çok tşk.ediyorum.....biz 3 yıldır bekliyorduk her ay binbir ümit ama hep hüsran,çok şükür ilk aşılamada tuttu,demekki zamanını bekliyormuş.....bencede aşılama dene mutlaka,olmasada denemedim demezsin....
Canım nerde ve ne kadara yaptırdın bilgi verir misin lütfenhülyacım çok tşk.ediyorum.....biz 3 yıldır bekliyorduk her ay binbir ümit ama hep hüsran,çok şükür ilk aşılamada tuttu,demekki zamanını bekliyormuş.....bencede aşılama dene mutlaka,olmasada denemedim demezsin....
Kocaeli cihan hast.de 700 tl.civariCanım nerde ve ne kadara yaptırdın bilgi verir misin lütfen
Tutmazsa tekrar aynı fiyat miKocaeli cihan hast.de 700 tl.civari
devlet hastanesi mi canım özel mi?Kocaeli cihan hast.de 700 tl.civari
Biliyorum orayı canım özel hastane orasıdevlet hastanesi mi canım özel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?