2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

günaydın canım hadi bakalım merakla beklioruz güzel haberler ver bize :)
bende merakla bekliyorum valla inşallah bu bekleyiş son bulur her ay stresten ölcem artık Tabi sadece benim değil hepimizin bekleyişi son bulsun artık Göbeğimizdeki bebişlerimizi bekleyelim inşallahhh

Günaydınn canım benim de son 2 gün sabırsızlıkla bekliyorum bende

Aaa senin de mi 19 ocak belirtin var mı ne durumdasın

benimki 18 ocak canımm...Valla belirti olarak son 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum..Birde ben adete yakın terlerim ama normal bir terleme.. ama dün ve bugün bir terlemişim sanki gece birisi üzerime su dökmüş gibi sırılsıklam uyanıyorum.Saçlarım banyo yapmışım gibi terden ıslak bu derece ilk kez terliyorum..İnşallah bunlar belirtidir.Heycan beni yedi bitirdi resmen bir an önce gelsede şu gün rahatlasam tuttumu tutmadı mı diye kendimi sorgulamaktan çok yoruldum artık..Sende varmı belirti?

Kızlar günaydın benim daha var ama sizler için heyecanla bekliyorum bakalım kimler mutlu haber verecek bizlere. Bursada inanılmaz lodos var çıkıcaktım normalde ama birgün ulucami yeşil türbe emirsultan hazretlerini gezip dua edicem hepimize inşallah

ah ah neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.
Ben 2 3 gün öncesine kadar acayip sıcaktım elim ayağım yanıyodu resmen kaloriferi kapatıyodum ki normalde acayip üşürüm. şuan normal gibi sıcaklığım,
bunun haricinde adet olucam gibi bir ağrı var 3 - 4 gündür ki benim geçen ay dışında gelceği gün 2 saat filan ağrır ve hemen gelir sadece geçen ay önceden başladı.
Adetten önce beyaz krem kıvamında akıntım olur olmadığında da hamile olurum ki bu ay yok akıntı
birde sol göğsüm acayip şiş ve sızlıyor dokununca sağda bişey yok biri küçük biri büyük oldu çok fena durumda benim belirtiler bunlar bakalım ne olacak

Allah kabul etsin canım şimdiden dualarını. Bursa'nın lodosu meşhurdur maalesef inşallah biran önce geçerde sende dua edersin bizlere.. Sen hiç tez veren baba mıydı dede miydi unuttum canım oraya gittin mi Bursa da o yatır

Annem gitmiş oraya ama detaylı nerde bilmiyorum öğrenir giderim Rabbim büyük alimlerin yüzü suyu hürmetine verir inşallah hepimize. Hadi az kaldı senin belirtilerde güzel şimdilik. umarım şubatta hamile oluruz ya

hadi biz de beklemedeyiz

Canimm hayirlii olsunn.. Asilamayla hamile kalan ilk defa duyuyorum vallahi cok mutlu oldum.. Bende kendim icin dusunuyordum acaba direk tup bebek mi yaptirmak daha mantikli diye sen umut oldun ne yalan soyleyim hayirli olsun canm

hülyacım çok tşk.ediyorum.....biz 3 yıldır bekliyorduk her ay binbir ümit ama hep hüsran,çok şükür ilk aşılamada tuttu,demekki zamanını bekliyormuş.....bencede aşılama dene mutlaka,olmasada denemedim demezsin....

Nerde yaptrdn canim asilamayi

Canım nerde ve ne kadara yaptırdın bilgi verir misin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…