İnş cnm hepimizeKuzuuummm.bende 11 haftalıkken yaşadım o duyguyu.Rabbim bize evlat verecek inşallah.üzme kendini.
Sorunumuz yok suan canım hormon testlerim iyi eşimin sperm testi de iyi bi o kaldı doktor ondan sonra tedaviye baslicakCnm rabbim inş gönlündekini verir.
Sorun neydi
2014 ekimde kaybettim.ama şimdi yine hamileyim.o aşilamaydi.karnimda ki de tüp.bizim hiçbir sorunumuz yok ama 4 yıldır olmuyo bebeğimiz.inşallah bunu alcaz kucağimiza.inanıyorum.5 hafta 2 günlük hamileyim.Raabbim isteyen herkese verecek biliyorum.
Anladım cnm inş en kısa zamanda hayırlısıyla olurBizim nisanda 3 yıl olcak canm 1.5 yıldır da çocuk için savaş veriyoruz her ay
İnş cnm herşey gönlünce olur2014 ekimde kaybettim.ama şimdi yine hamileyim.o aşilamaydi.karnimda ki de tüp.bizim hiçbir sorunumuz yok ama 4 yıldır olmuyo bebeğimiz.inşallah bunu alcaz kucağimiza.inanıyorum.5 hafta 2 günlük hamileyim.Raabbim isteyen herkese verecek biliyorum.
Canım hiç üzülme onun da zamanı var ondan gelmiyor sen ne kadardır istiyorsunKızlar moralim bozuldu testte negatif çıktığından beri ya bu ay da olmadıaylar geçtikçe daha da fazla üzülüyorum olmayınca
Seni cok iyi anliyorum canim o yuzden artik bir adim atmak istiyorum tedaviyse tedavi doktor ne derse artik her ay her ay umut edip beklemek insani bitiriyorKızlar moralim bozuldu testte negatif çıktığından beri ya bu ay da olmadıaylar geçtikçe daha da fazla üzülüyorum olmayınca
Bebeğimmm üzme kendini.olacak.Kızlar moralim bozuldu testte negatif çıktığından beri ya bu ay da olmadıaylar geçtikçe daha da fazla üzülüyorum olmayınca
Aynen öyle canim bi ara psikolojim o kadar bozuldu ki eşime kiziyordum çok şükür artık alıştım adet olduğumda hiç uzulmuyorum çok şükür oluyorum diyorum yeni ay yeni umutlar diyorum yarın da sorun çıkmazsa mutlu olucam inşallahSeni cok iyi anliyorum canim o yuzden artik bir adim atmak istiyorum tedaviyse tedavi doktor ne derse artik her ay her ay umut edip beklemek insani bitiriyor
Hayirlisi olsun canim insllah.. tedavi fikri bana uc gelmiyor artik bilmiyorum ne dicek doktor asilama mi deneyelim der yok sa klomen fln mi verir bilmiyorumAynen öyle canim bi ara psikolojim o kadar bozuldu ki eşime kiziyordum çok şükür artık alıştım adet olduğumda hiç uzulmuyorum çok şükür oluyorum diyorum yeni ay yeni umutlar diyorum yarın da sorun çıkmazsa mutlu olucam inşallah
Amin canım sen ne kadardır istiyorsun hormon ve sperm testi yaptirdiniz miHayirlisi olsun canim insllah.. tedavi fikri bana uc gelmiyor artik bilmiyorum ne dicek doktor asilama mi deneyelim der yok sa klomen fln mi verir bilmiyorum
benm 1.5 yillik bir seruvenim var canm ama 6 aydr istiyoruz esimde hareket problemi var ama doktorlar engel degil bu dediler cocuk icin.. Ama 6 aydr olmuyoAmin canım sen ne kadardır istiyorsun hormon ve sperm testi yaptirdiniz mi
1.5 yıl filan canım 2 kimyasalım oldu işte ama artık çok üzülüyorum ya hem kendim üzülüyorum hem eşimş üzüyorum ben üzüldüğüm içinCanım hiç üzülme onun da zamanı var ondan gelmiyor sen ne kadardır istiyorsun
ben 3 dr a gittim bişey yapmadılar hepsi bekle filan dedi ama doğru düzgün tetkik yapmadan sorun yok diyolar. Çok iyi bi dr varmış mustafa acet byrdan bş arkadaş önerdi. Eşimle konuştum adetim gelince randevu alıcam ondan 2 ay sonraya filan randevu veriyomuş yoğunluktan. Genelde tüp bebek yapıyo ama detaylı araştırıyomuş. O da baksın eğer gerçekten bişey yoksa o zaman oturup bekliycem tevekkül edicem ama önce sorun olmadığına ikna olmam lazım.Seni cok iyi anliyorum canim o yuzden artik bir adim atmak istiyorum tedaviyse tedavi doktor ne derse artik her ay her ay umut edip beklemek insani bitiriyor
Her ay aynı şey canm ya insan yıpranıyo artık. Şüphesiz ki hayırlısını istiyorum ama inşallah hayırlıaı gelir biran önce hepimizeBebeğimmm üzme kendini.olacak.
aynen bende senin gibiyim 2 gün filan çok kötü oluyorumBen her adet oldugumda iki gun kendime gelemiyorum aglamaktan mahvoluyorum artik ve kendime engel olamiyorum naparsam yapayim.. Birinden hamile oldugu haberini alinca uzulurmu insan yaa karsimdaki insann mutlulukuga ortak olamiyorum kendim icin uzuluyorum
İnşallah canım yaa daha umut var ama nebiliyim umudum kırıldıTers lalem hemen bozma moralini bu forumda kaç kişide okudum. Adeti geciktigi halde negatif çıkıp sonra testi tekrar edince pozitif olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?