2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@melekbaby
Evet cnm
Bende inanıyorum.

Sen nezamn yaptın
2014 ekimde kaybettim.ama şimdi yine hamileyim.o aşilamaydi.karnimda ki de tüp.bizim hiçbir sorunumuz yok ama 4 yıldır olmuyo bebeğimiz.inşallah bunu alcaz kucağimiza.inanıyorum.5 hafta 2 günlük hamileyim.Raabbim isteyen herkese verecek biliyorum.

Kızlar moralim bozuldu testte negatif çıktığından beri ya bu ay da olmadıaylar geçtikçe daha da fazla üzülüyorum olmayınca

İnş cnm herşey gönlünce olur

Kızlar moralim bozuldu testte negatif çıktığından beri ya bu ay da olmadıaylar geçtikçe daha da fazla üzülüyorum olmayınca
Seni cok iyi anliyorum canim o yuzden artik bir adim atmak istiyorum tedaviyse tedavi doktor ne derse artik her ay her ay umut edip beklemek insani bitiriyor

Seni cok iyi anliyorum canim o yuzden artik bir adim atmak istiyorum tedaviyse tedavi doktor ne derse artik her ay her ay umut edip beklemek insani bitiriyor
Aynen öyle canim bi ara psikolojim o kadar bozuldu ki eşime kiziyordum çok şükür artık alıştım adet olduğumda hiç uzulmuyorum çok şükür oluyorum diyorum yeni ay yeni umutlar diyorum yarın da sorun çıkmazsa mutlu olucam inşallah

Hayirlisi olsun canim insllah.. tedavi fikri bana uc gelmiyor artik bilmiyorum ne dicek doktor asilama mi deneyelim der yok sa klomen fln mi verir bilmiyorum

Ben her adet oldugumda iki gun kendime gelemiyorum aglamaktan mahvoluyorum artik ve kendime engel olamiyorum naparsam yapayim.. Birinden hamile oldugu haberini alinca uzulurmu insan yaa karsimdaki insann mutlulukuga ortak olamiyorum kendim icin uzuluyorum

Evlendim 1 ay sonra çocuk istedik eşimle
bu ay bu ay derken 4 ay hamile kalamadım.
Bu ay dedim yumurtlama günüme dikkat edecegim programlı olacak herşey ve çok sıkıcıydı yok ayakları dikip yatmalr falan
Yok sonuç yine negatif.

Çooook saçma dedim neya bunlar yok yumurtlama günü yok ayakları dik
Ve çok sıkıcı oluyor öyle

Dedimki bu ay hiç ne yumurtlama günü ne dikkat edecegim ayakları dıkme olmayacak
Ve kesinlikle dedim eşimle çocuk için birlikte olmayacagım
Onu sevdim için ve onunla güzelce sarılıp uyuyacagım dedim ve eşimle benim sıcaklıgımdan rabbim verecek diye inandım. Ve hemen kalkacagım dedim ve böyle yapınca da dedim ay sonunda hamilelik beklemiyecegim kafam rahat olacak stres yapmayacagım
Daha yaşım genç

Ve bende o ay belırtıler oldu ama ben yıne üşüttüm falan dedim adet günüm geldi az kanama ve kahverengi lekem oldu ve 3 gün sonra bitti
Erken bitmedi benim erken bittiği için yine beklemiyorum çok ama idrar testi yaptım sonuç pozitif.

Hamile kalmışım arkadaşlar yani sorun yoksa oluruna bırakın ve bence stres çok önemli

3.aya kadar çalıştık. 5. ay yumurtlama gününe uydum
6.ay herşeyi oluruna bıraktık

Ve afedersiniz eşim beni ne zaman istediyse ben onu nezamn istediysek öyle.

Ve bu ayın sonunda hamile kaldım

Ters lalem hemen bozma moralini bu forumda kaç kişide okudum. Adeti geciktigi halde negatif çıkıp sonra testi tekrar edince pozitif olanları.

Canım hiç üzülme onun da zamanı var ondan gelmiyor sen ne kadardır istiyorsun
1.5 yıl filan canım 2 kimyasalım oldu işte ama artık çok üzülüyorum ya hem kendim üzülüyorum hem eşimş üzüyorum ben üzüldüğüm için

ben 3 dr a gittim bişey yapmadılar hepsi bekle filan dedi ama doğru düzgün tetkik yapmadan sorun yok diyolar. Çok iyi bi dr varmış mustafa acet byrdan bş arkadaş önerdi. Eşimle konuştum adetim gelince randevu alıcam ondan 2 ay sonraya filan randevu veriyomuş yoğunluktan. Genelde tüp bebek yapıyo ama detaylı araştırıyomuş. O da baksın eğer gerçekten bişey yoksa o zaman oturup bekliycem tevekkül edicem ama önce sorun olmadığına ikna olmam lazım.

Bebeğimmm üzme kendini.olacak.
Her ay aynı şey canm ya insan yıpranıyo artık. Şüphesiz ki hayırlısını istiyorum ama inşallah hayırlıaı gelir biran önce hepimize
aynen bende senin gibiyim 2 gün filan çok kötü oluyorum 2 arkadaşım benden sonra evlendç hatta benden sonra çocuk istemeye başaldılar şuanda bitanesi doğum yaptı 4 ay önce 1 tanesi de gün sayıyo doğum için eltimle aramızda 6 ay vardı ilk hamileliğimde onunki 6 ay büyüktü benşm düşük oldu onun oğlu dün 1 yaşına girdi. Doğum gününe gittik ne güzel hazırlanmış pastalar kurabiyeler balonlar.. yüzüm gülüyodu ama içimi bir Allahım birde ben bilirim. Eğer yaşasaydı benm bebeğimde 6 aylık olucaktı onlar için seviniyorum ama kendim için daha çok üzülüyorum üzüntüm sevincimin önüne geçiyo belli etmemek için daha çok gülüp eğleniyomuşum gibi davranıyorum. Herkes sıra sende artık senin ki içinde gelicez diyo. Yaşadıklarımı bile bile bende Allah verirse olucak diyorum ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…