2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İnşallah tekrar hamile kalırsın canım. Allah sevginizi daim etsin eşinle. Bu süreçte bize en çok destek olan ve olacak olan insanlar eşlerimiz

Allah en hayırlısını bilir kuzucum biliyor musun benimde bir anda hevesim kaçtı yine adet olucam galiba . Göğüs ağrım vardı geçti batmalar da geçti gibi ara ara oluyo ne tuhaf bi durumdayız . Allahım yar ve yardımcımız olsun. .

Öyle canım şüphesiz Allah a teslimiz elimizden gelen hiç bişey yok canı verecek olan rabbim.. şu adet dönemleri çok zor gerçekten oldu mu olacak mı stresi öldürüyo insanı

İnşallah tekrar hamile kalırsın canım. Allah sevginizi daim etsin eşinle. Bu süreçte bize en çok destek olan ve olacak olan insanlar eşlerimiz
Amin cnm inş hepimize

Evet eşlerimiz çok önmli
meleğim cennete uçtugunda eşim çok destek oldu ben agladıkca oda çok üzüldü

3buçuk yıllık evliyim haziranda 4bitecek işte evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz evliliğimin 2.aynda kis patladı onun akabinde çikolata kistlerimin olduğu anlaşıldı süreç başladı denemediğim yöntem kalmadı kah küçüldü kah büyüdü kah çoğaldı son zamaanlarda oakadar arttıki ağrılarım uyumaz oldum oakadar pis bişeyki yapışıklık yapıyor organlara bağırsaklarım berbat oldu bacağıma belime vurmaya başladı çok büyüdüler ameliyat olamam gerek yumurta rezervim düşecek çocuk çare ama çocugada engel bundan 2ay evvel şiddetli ağrı ile hastaneye kaldırıldım kistim patlmış diğeri patlamak üzere acil ameliyata alındım şuan da normal yolla mümkün değil dedi doktor tüp bebek için bekliyorum çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin

aynen beni
Aynen canım öyle bi durum var ben yatıştayım bugün bişey yapmıycam kısmetse oluru izliyorum
sen değince bende açtım..bende izliyorum onları..kafa dağıtmalık iyi oluyorr:)

Helal olsun canm ne demek de çok kötü şeyler yaşamışsın yaa Allah yardımcın olsun.. çok iyi bi dr a gitmem lazım senin durumun çok önemli

Cnm çok geçmiş olsun rabbim inş en kısa zamanda herşey istedigin gibi olur hepimizin

Evet bağımlılık yapıyor

Hadi hanımlar moralimiz gelecek şeylerden konuşalım

Bebek değil ama
çok odaklanmıyalım o konuya

bana uyar valla zaten moralim yerlerdeee

aynen beni

sen değince bende açtım..bende izliyorum onları..kafa dağıtmalık iyi oluyorr:)
Ayy nedir bunlar yaa ne konuşuyolar öyle şu mehtap varya ne gıcık bi tip öyle dövsem doymam millet nelerle uğraşıyo bunların derdi ne

Allah sabır ve şifalar versin canım..Allah senin ve hepimiz için birer mucize yaratır ve bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..sıkma canını canım vardır her şeyde bir hayır..

amin inşaallah yarabbi tüp bebeğe gidiyorum orda oakadar insan geliyorki arkadaşlar her defasındda şaşkınım allahım diyorum bu kada insan varya yarabbi hepsine nasip eet
Bu siteye girdiğimden beri özellikle sanki herkes de sorun olcak kolayca hamile kalamayacak gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…