2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

listeye ismini yazmadığım yeni arkadaşlar olursa hatırlatsınlar katılmak isterlerse de tabii moralim sıfır birkaç günde anca kendime gelirim ama birbrimize tam destek olacağız

inş hepimizin vakti tamamlanmştır canım bakalım ALLAH hayırlarla hepimizi sevindirsin hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş amin

dün gece zaten balkona çıkıp hava aldım canım atak geçirirken nefessiz kaldım çok kötü oldum ya eşim bile beni sakinleştirmeye çalışırken gözleri doldu dedim demek ki çok kötü olmuşum

amin inşaallah dediğin gibi stres olmasaa insanlar bu kadar sıkmasa sormasa belki herşey bu kadar zor gelmez
neyse adet dönemleri gelene kadar sağdan soldan konuşup moral verelim yaptıklarımızı da anlatalım normal günlük şeylerden de aslında her şey temiz bir umut temiz bir dua inanç ve desteğe bakıyor bir de vakti gelmeli belki de vakitlere az kalmıştır sevinmeye amin ALLAH BİLİR

tesst ne çıktı canım yazdıklarınızı okuyorum da şimdi anca
uyku sersemliğiyle ilk idrarımı wc ye yapınca 2. İdrarla yaptım dayanamayıp o da negatif çıktı. Moralim bozuldu çok. Biraz kuran filan okudum içim rahatladı bide rüyamda adet olduğumu gördüm dün gece tabirde kız çocuk olacağına işaret diyo bidr aynı rüyada test yapmıştım pozitif di. Belki adet gelmez bakalö çıkmadık candan umut kesilmez diyolar yaa

dün gece zaten balkona çıkıp hava aldım canım atak geçirirken nefessiz kaldım çok kötü oldum ya eşim bile beni sakinleştirmeye çalışırken gözleri doldu dedim demek ki çok kötü olmuşum
o tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama bende üzüldüğümde nefesimi çeviremiyorum nefes alamıyorum sanki ya da ağlama krizine gryrm sürekli ağlıyorum eşim telkinlerle sakinleştirip normale döndürüyo yoksa saatlerce ağlıyorum öyle. Sizin yaşadığınızda böyle bişey mi bende mi panik atağım yoksa da haberim yok

Doktor çok yeni demişti sanırım 6 haftalık falan perşembe günü için kendi doktorumu bulup ondan randevu aldım 4 gün sonra netleşecek inşallah
Anladım cnm
Rabbim tamamına erdirsin inş
Kalp atışlarını dinliyeceksin
Çok güzel heyecanlar

Ben senden bir yaş Küçüğüm kaç yıllık evlisin

Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur

Anladım cnm
Rabbim tamamına erdirsin inş
Kalp atışlarını dinliyeceksin
Çok güzel heyecanlar

Ben senden bir yaş Küçüğüm kaç yıllık evlisin

Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur
İnşallah duyarım ya 7 haftadan önce pek duyulmuyomuş. 3 yıllık canım sen? Bu arada ederim tabi ki zaten öğrendiğimden beri ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın diye

Hıçbir sorun yokken sırf olsun bi an evvel diye bu ikinci ayım kullanıyorum o ilacları. Kilo da aldım sinir asabiyet de arttı yan etki yaptı bnde. Düm birde duydugum dogrudur diyip bi kaplıcaya gttim yeterki care olsun diye. Para da bol degil ama belki pozitif etkisi olurdu...peki neden istiyorum bi cocugum olsun.cok dusundum..beni annem ve babamdan baska karsiliksiz sevecek bi varlıgim olsun istedigim icin vs. vs. guzel nedenlerim var...ama bu sefer farkettimki esim bnm kdr istemiyo umrunda degil. Hic neden yokken durduk yere kavga cikardi yetmez gibi sabahtan beri agliyorum gelip gonlumu almaya calismadi artık ne dusuncegimi bile bilmiyorum. Yatiyorum uyuyamıyorum vucudum tutmuyo resmen..carsamba gunu igne vurulcaktm simdi boyle bi haldeyim boşanmayi bile dusunur oldum sevdigine eminim ama o kdr dengesiz biri ki artık dayanamiyorum bu gel gitlerine..yasamaktan bile nefret ediyorum artk yanlis biliyorum ama rabbime dua ediyorum canımı alsın diye..o kadar yalnızım ki bu yalnızlık yoruyor beni artık..tek derdimi anlattigm annem. O da uc saatlik mesafede giderim ama yrn is var...napcam hic bilmiyorum tek yaptıgm aglamak............

Cnm ağlama inş esinle aranız düzelir

Her evlilikte bazen iniş çıkışlar oluyor
Biraz sabredin inş herşey güzel olacak

Erkekler bazen çekilmez olabiliyor ama ayrılığı lütfen düşünmeyin

Bizler varız

Sadece bir ay korunduk

6.ayımda hamile kaldım
7.haftada bebegimin kalbi durdu
Kıyamam kuzum ama ne güzel ikinizde de bi sorun yok demek ki yıllarca hastane kapılarında sürünen var bi tanıdığım tek bi ay hamile kalmaya bile razıydı o duyguyu yaşamak için ama yaklaşık 10 senedir olmuyo. O yüzden üzülüp düşünme en yakın zamanda kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…