2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım gittim ama ayrıntılı bir şekilde bakılmadım..eşim hiç gitmedi..bu ayda olmazsa eşim gitcek bakalım hayırlısı artık..
Aynen ikiniz beraber gidin cnm ama korunduysanz onunda etkisi olabilir hayrlısı cnm inşallah olur en kısa zamanda

tüm çalışma hevesimi kırdılar kitaplar masada duruyor kendime gelmem lazım ya

canım çok iyi anlıyorum seni sen toparlanmana bak..Boşver onları görme duyma çok muhatap olma..herkesin ağzı var konuşur engelleyemeyiz bunları..Sen geleceğini düşünmeye bak..Daha bir hırsla çalış derslerine Rabbim yardımcın olsun canım.
Bu arada listede benim 18 ocak yazısını da silersen sevinirim.Benim kahverengi lekeler başladı yarına tam olarak gelir kırmızılar.Yarına da doktor kontrolüm var.Yumurtlama takibine başlayacaz bu ay bakalım ne olacak.

Canım geldi mi senin ki yeni ay yeni umıt demek bakalım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

mrb bende dün öğrendim gebe olduğumu sanırım daha çok küçüğüz ama bugün 2 ye katlanmış değer inşh kesesini kalp atışlarınıda duyarım
gözünaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Belirtin varmıydı

Canım geldi mi senin ki yeni ay yeni umıt demek bakalım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

gözünaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Belirtin varmıydı
sat 10 aralık ama yumurtlama problemim vardı. 23 aralık ve 28 aralıkta hala yumurta oluşmamıştı.13 ocakta kan verdim adet olmayınca 0.1 çıktı ama
karın ağrısı sık idrara çıkma ve gögüs ucunda renk değişimi olunca içim rahat etmedi 16 ocakta tekrar baktım 16 çıktım bugün 17 ocakta 36 olmuş daha çok minik ama en azındann katlanıyor...

Zaten geç döllenme olmuş senin ki anlaşılan bir sıkıntı olmaz inşallah kendine dikkat et rabbşm sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun

Sen kendini daha iyi bilirsin tabi canım öyleyse gelir adet demk ki. İlk 2 gün bende kötü oluyorum dediğin gibi sonrada geçiyo rabbşm en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm bekleyenlere de bize de

Zaten geç döllenme olmuş senin ki anlaşılan bir sıkıntı olmaz inşallah kendine dikkat et rabbşm sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
evet geç döllenme oldu sanırım ocak 1-23 gibi çok sancım vardı yumurtlama sancısı gibi daha 15 günlük anca sanırım.amin inşh tutunur bebeğim bana allahım isteyen herkese versin

amin canım.. bu hafta hiç ümidim yok ama pazar günü bat. günü. bakalım ne çıkıcak. forumda erken öğrenmeyin diyorlar ama içimden gidip bi kan testi yaptırmak geliyor. ümidim yok demiştim dimi işte hep meraktan hep umuttan bunlar :)))))))

Rabbim içimizden ümidini almasın.onunla yaşıyoruz.kurban olduğum karnına can versin bu ay

hamile olanların çoğu güzel renkli rüyalar görürmüş hiç rüya görmüyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…