yok kuzum bat tarihleri onlar yanında yazanlar18 ocak yazan arkadaş bugün doğum yaptı mı acaba
Olmaz cnm
Ama çok canın istemedikçe yeme
Hijyenik açısından
yok kuzum bat tarihleri onlar yanında yazanlar
Anladım canım benimde 5 ocaktıyok kuzum bat tarihleri onlar yanında yazanlar
ikisi de canımBu liste hamile olanlar mı hamile olmak isteyenler mi
Anladım canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinikisi de canım
Kuzucum transfer olduğu gün çok ateşlendim.öksürdüm. başağrısı yüzünden 3 tane minoset içtim.ama bugün kesemi gördüm çok şükür. Hiiiççç telaş yapma göğüslerin acisi geçmesi kasiklarin batmasınin geçmesi normal.çünkü gebeysende geçiyor adet tarihine 3_5 gün kala.biyolojik o..inşallah hamilesin.test zamanın ne.kızlar 2-3 gündür çok kötü hastayım..aşırı öksürük bebeğin rahme tutunmasını engeller mi sizce..öksürekten gece bile yatamadım..ve öksürdükçe iç çamaşırıma ıslaklık geliyor..ve kasıklarıma bir baskı oluyor..öksürmemeye çalışıyorum bir sürü şey yaptım ama geçmedi..bu ay yerleşme ağrısı oldu bebeğin yerleşmeye çalıştığını düşünüyorum ama tutunamadı mı diye dünden beri üzülüyorum..çünkü kasık ağrım göğüslerimdeki şişlikler gitti hepp:S
İlkinde tutacak kuzucum inşallah...benim öyle oldu.hsg den sonra İlkay hamileydim.Kızlar bugun rahim filmi cekildim bidaha ki ay tedaviye baslicaz çok mutluyum :))
Canım ben anestezili oldum biraz zor kendime geldim ama bunyem biraz zayıf olduğu için ama filmden sonra kanama ya da ağrım olmadı dahazor bişey mi canım rahim filmi çektimek..
hayırlı olsun bebeğin canım..sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..mesajın beni ne kadar mutlu etti bilemezsin..çok sağoll..inşallah öyledir..ama içime bir ümitsizlik düştü ovülasyon testi çok silik çıknca..beklenen adet tarihim 24-25i..ilişkinin üzerinden 10 gün geçti canım..Rabbim hayırlısını versin..Kuzucum transfer olduğu gün çok ateşlendim.öksürdüm. başağrısı yüzünden 3 tane minoset içtim.ama bugün kesemi gördüm çok şükür. Hiiiççç telaş yapma göğüslerin acisi geçmesi kasiklarin batmasınin geçmesi normal.çünkü gebeysende geçiyor adet tarihine 3_5 gün kala.biyolojik o..inşallah hamilesin.test zamanın ne.
İnşallah canım benim bidaha ki ay klomene baslatıcak catlatma iğnesi ileİlkinde tutacak kuzucum inşallah...benim öyle oldu.hsg den sonra İlkay hamileydim.
hadi ya o kadar zor bişey mii:S geçmiş olsun..inşallah güzel haberler alırsın en yakın zamanda..Canım ben anestezili oldum biraz zor kendime geldim ama bunyem biraz zayıf olduğu için ama filmden sonra kanama ya da ağrım olmadı daha
Ben ilk aşılamayla gebeliğimde tutmaz diye herşeyi yaptım.alkol aldım.denize girdim.sigara içtim.ama varmış bebeğim.öyle ümitsizlenipte benim gibi yapma.sonra Rabbim 11.haftada aldı benden.kurban olduğum ol dedimiydi herşey olur.seninde olcak inşallah.hayırlı olsun bebeğin canım..sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..mesajın beni ne kadar mutlu etti bilemezsin..çok sağoll..inşallah öyledir..ama içime bir ümitsizlik düştü ovülasyon testi çok silik çıknca..beklenen adet tarihim 24-25i..ilişkinin üzerinden 10 gün geçti canım..Rabbim hayırlısını versin..
Kendi aşilamami yapcak.ilişki mi vercek.İnşallah canım benim bidaha ki ay klomene baslatıcak catlatma iğnesi ile
amin canım cümlemizin hayırlarla siz annecikler bize dua edinAnladım canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?