- 17 Ocak 2016
- 152
- 85
- 98
- 31
Sende genç anne olcan inşallahBende ozaman daha 20 :)
Ederim canımcümlemizin canım dua et
Ben uludağ Üniversitesinde tedaviye basladm toplamda ne kadar oducem diye hic sormadım rapor çıkartıyor devlet ignelerin yarisini ödüyor bide yumurta toplama işleminde 600- 700 lira civarinda para aliyolarmis.eğer tup bebek tutmazsa olmazsa özelde ameliyat olucam inşallah gerek kalmazne kadara mal olacak canım tedavi
inş gerek kalmaz hayırlısıyla canım bebeğine kavuşursun aminBen uludağ Üniversitesinde tedaviye basladm toplamda ne kadar oducem diye hic sormadım rapor çıkartıyor devlet ignelerin yarisini ödüyor bide yumurta toplama işleminde 600- 700 lira civarinda para aliyolarmis.eğer tup bebek tutmazsa olmazsa özelde ameliyat olucam inşallah gerek kalmaz
Olabilir cnm ama biraz daha bekle ve ucuz testlerden alma inş istedigindirarkadaslar merhaba adetım ayın 25ınde ama benılk defa ıkı gun boyuncaa aralıklarla bel agrısı yasadım halada suan yasıyorum bel agrım olurdu ama oda olsa bıle adet donemınde olurdu acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı ya
amin cnm Sağol. Olsa görünürdü yoktur cnm merak etme. Sen kac yıllık evlisin ne zamndr bebek istyosnÇok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..film değil ama alttan ultrasonla bakmıştı doktor olsa görünürdü heralde dimi..bazen adetim yoğun pıhtılı oluyorda acaba öyle bişey olabilir mi diye düşünmüştüm..
Cnm üzülmemek içinArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Severek evlendik cnm. Ama anladımki mantık daha onemliymis herkes demisti ztn o sana gore degil diye ama dinlemedim.iki bucuk senedir de bitmedi kavgalarimiz.az oluyo ama cok siddetli. Umursamaz tavurlarndan bıktım. Sabahtan beri bi lokma yemedik artık açlıktan da yorgun düstum uc gun sonra igne vardı ona yaniyorum en cok da....olumsuz düşünme canım severek mi evlendin görücü usulumü bazen kavgalar bir bakıyorsun eften püften çıkıyor ama nasıl alevlendiğini de bilemiyorsun
Cnm üzülmemek için
Çok kapılma derim
Cnm genelde kavga sebepleriniz neySeverek evlendik cnm. Ama anladımki mantık daha onemliymis herkes demisti ztn o sana gore degil diye ama dinlemedim.iki bucuk senedir de bitmedi kavgalarimiz.az oluyo ama cok siddetli. Umursamaz tavurlarndan bıktım. Sabahtan beri bi lokma yemedik artık açlıktan da yorgun düstum uc gun sonra igne vardı ona yaniyorum en cok da....
Rabbim yardımcın olsun inş cnmKapılmamak elde değil. 4. Tüp bebek tedavisi için hazırlık yaparken kendiliğinden bu durumla karşılaştım.
kavga huzursuzluk zor yaSeverek evlendik cnm. Ama anladımki mantık daha onemliymis herkes demisti ztn o sana gore degil diye ama dinlemedim.iki bucuk senedir de bitmedi kavgalarimiz.az oluyo ama cok siddetli. Umursamaz tavurlarndan bıktım. Sabahtan beri bi lokma yemedik artık açlıktan da yorgun düstum uc gun sonra igne vardı ona yaniyorum en cok da....
Aslında hic buyutulmeyecek seyler..ama o kdr dengesiz ki mesela bi gun durduk yere yemek hazirlar surprz yapar ama bi gun cok ihtiyacim varken hastayken vs. yapmaz. Anlayamiyorum...Cnm genelde kavga sebepleriniz ney
Aynen oyle canım mantık cok onemliymiş ne çare bu saatten sonra...kavga huzursuzluk zor yaama moralini bozma canım kadınlar hep alttan alma durumunda kalıyor ama bebekten sonra daha farklı olur sana neşe olur bizim de ilk bir yıl ufak tefek oluyordu ama ailesinden kaynaklı biraz da canım çok düşkün çünkü mantıksız da olmuyor ya mantık da önemli aslında da bunu sonra anlıyorsun
ben 3.5 yıldır evliyim canım 6-7 aydır istiyoruz..hayırlısı bir vakti var demek kii..Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah..amin cnm Sağol. Olsa görünürdü yoktur cnm merak etme. Sen kac yıllık evlisin ne zamndr bebek istyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?