2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Sende çıtırsın abla

Ben 20 eşim 24

Benim annemle babamın arasında yaş farkı vardı

Ondan inş genç anne oluyum elinde genç baba olsun istiyorum

Seviyordumda zaten

Ben enerjili çocuğum çocuk olmak koşup oynamak istiyorum rabbim nasip ederse

Yaşıyamadıgım için

Yaşatmak istiyorum

ne kadara mal olacak canım tedavi
Ben uludağ Üniversitesinde tedaviye basladm toplamda ne kadar oducem diye hic sormadım rapor çıkartıyor devlet ignelerin yarisini ödüyor bide yumurta toplama işleminde 600- 700 lira civarinda para aliyolarmis.eğer tup bebek tutmazsa olmazsa özelde ameliyat olucam inşallah gerek kalmaz

inş gerek kalmaz hayırlısıyla canım bebeğine kavuşursun amin

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Olabilir cnm ama biraz daha bekle ve ucuz testlerden alma inş istedigindir

amin cnm Sağol. Olsa görünürdü yoktur cnm merak etme. Sen kac yıllık evlisin ne zamndr bebek istyosn

Cnm üzülmemek için
Çok kapılma derim

olumsuz düşünme canım severek mi evlendin görücü usulumü bazen kavgalar bir bakıyorsun eften püften çıkıyor ama nasıl alevlendiğini de bilemiyorsun
Severek evlendik cnm. Ama anladımki mantık daha onemliymis herkes demisti ztn o sana gore degil diye ama dinlemedim.iki bucuk senedir de bitmedi kavgalarimiz.az oluyo ama cok siddetli. Umursamaz tavurlarndan bıktım. Sabahtan beri bi lokma yemedik artık açlıktan da yorgun düstum uc gun sonra igne vardı ona yaniyorum en cok da....

Cnm genelde kavga sebepleriniz ney

kavga huzursuzluk zor ya ama moralini bozma canım kadınlar hep alttan alma durumunda kalıyor ama bebekten sonra daha farklı olur sana neşe olur bizim de ilk bir yıl ufak tefek oluyordu ama ailesinden kaynaklı biraz da canım çok düşkün çünkü mantıksız da olmuyor ya mantık da önemli aslında da bunu sonra anlıyorsun

Aynen oyle canım mantık cok onemliymiş ne çare bu saatten sonra...

Anladım cnm o genel erkeklerde bazen oluyor ama bır başkasıyla evlilikte belki daha büyük sorunlar çıkardı

Derler ya yastık değişir kader degişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…