2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@ ters lale kuzum nerelerdesin işin mi yoğun

Hira nasil bir tedavuke basliyosunuz?? Bende gelecek ay baslayabilirim neyle baslicak merak ediyorum

Bende martta baslicam inşallah çalışmalara zaman geçsin istiyorum hemencecik

Kızlar ben gündüz yoğundum ve elektrikler kesikti uzun bir süre iş yerinde net yoktu. Ve akşam malesef hastalandm çok üzgünüm

Benim eşimin de iyi çıktı ama 16 aydır olmuyor hiç hamile kalamadım hiç de korunmadık
Nasip kismet canim .. Ben bazen acele mi ediyorum acaba diye dusunuyorum ama boyle olmamin nedenleri var. Ben 1.5 yildr bebek hasretiyle yaniyorum ama bu surede bebegimin olmasina engel bir myom oldugunu ogrendim ameliyat oldum iyilestim derken 6 aydr olmuyor. Bu kadarda bekleyince artik beklemek istemiyorum. Psikolojimde bozuldu galiba bir kist bir myom amrliyati oldum yine bir sey cikcakmis gibi yuregim hop hop ediyor..

Hayırlısı olsun canım ben şuan umudun bittiği yerdeyim adet bitince yenisi başlar inşallah umudun. İnşallah bebeğini öğrenirsin bu ay
Seni cok iyi anliyorum canim kim ne dese bos su anda.. agla icini rahatlat canim yeni ay yeni umut insallah

Cnm üzülme bebişin bu ay gelmek istememiş daha
inş diğer ki ay gelir
İyi bi dr a gitmem gerek sanırım canım belli ki diğer dr ların anlamadığı bir sorun var gidip öğrenmeliyim yarın randevu alıcam ama sanırım nisana boş yer varmış. O zamana kadar da bekliycez artık. Kendimi emin ellere teslim etmek istiyorum artık

Canım bence direk tedaviye başlayın baya olmuş zaten benim hiç biseyim olmamasına rağmen olmayınca üzülüyorum iste

Kızlar ben gündüz yoğundum ve elektrikler kesikti uzun bir süre iş yerinde net yoktu. Ve akşam malesef hastalandm çok üzgünüm
ay kuzum benim moralini sakın bozma bak hayırlısıyla inş şubatta hamiş oluruz ALLAH izin verirse hayırlarla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…