- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Bir sorun mu vardi neden marti bekliyorsunuz
Canım cok gecmis olsun...anestezili olunca birsey olmuyo diyolar ama yine de gozum korkuyor...sonucunda bisey cikti mi peki film cektikten sonra ne dedi doktor...Canım ya olsun yeni ay yeni umutlar üzülme sen benimde bitti yarın başlarız çalışmalara
Nebiliyim abla ya bana nasip olmıycak galibaay kuzum benim moralini sakın bozma bak hayırlısıyla inş şubatta hamiş oluruz ALLAH izin verirse hayırlarla inş
Allah nasip etmiyo işteBence deu-mutlu lale ben hamile kalmadanoönceki ay yumurtlama dan önceki gün sonra ki gu ilişki olduğu halde olmamıştı yani ozaman gelmek istememisti hayırlı vakitte hayirlisiyla gelsin inşallah bebis ler iniz
canım Allah onu nasip edicekse hiç bişey olmaz sen merak etme koruyo onu ama nasip değilse kıpırdamadan yatsan da gidiyo. Allah hayırlısını nasip etsinarkadaslar ıyı aksamlar bızde cocuk ıcın ugrasdık bu ay ayın 25ınde adet olcam ancak dun cok sıddetlı karın agrısı bel agrısı mıgde bulantısı ıshal yasadım acaba dıyorum bu ay tutmus olsaydı bu sekılde rahatsızlık gecırdıysam hamılelık bır sekılde etkılenmezmıydı sanırım bu ayda tutmadı
o ne biçim lafNebiliyim abla ya bana nasip olmıycak galiba
Allah nasip etmiyo işte
Canım hayırlı olsun. İnş tez vakitte hamiş olursunKızlar bugun rahim filmi cekildim bidaha ki ay tedaviye baslicaz çok mutluyum :))
Canım acı falan hiç olmuyor anlamadım ne zaman oldu bitti bile sadece anestezi den dolayi biraz zor ayildim kansız olduğum için rengim gitti sonra duzeldim sonuç iyi cikicak şükür acikmis doktorum sebepsiz dedi bidaha ki ay da tedavi inşallah klomen ve catlatma iğnesiCanım cok gecmis olsun...anestezili olunca birsey olmuyo diyolar ama yine de gozum korkuyor...sonucunda bisey cikti mi peki film cektikten sonra ne dedi doktor...
Sağol canım inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz sağlıklı ve hayırlı bir evlatCanım hayırlı olsun. İnş tez vakitte hamiş olursun
Ah nerdeee inşallah ya inşallah inşallah inşallahbaş taraflardan da bir hamiş bekliyoruz
Aslinda 6 ay oluyor cok uzun zaman degil ama benim yasadigim diger durumlardan dolayi acele etmem gerekmis gibi geliyor.. aslinfa vardir bir vakti elbet deyio teslim olmak lazim ama neyin vesile olacaginida bilemeyiz belki benim icin tedavi sonucu bebegimin olmasi hayirli.. Ufff allah yardim etsin bizletr vallahi bi olsun bebegin totosunu isircam nerde kaldin diyeSağol canım inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz sağlıklı ve hayırlı bir evlat
moralim çok bozuk ablao ne biçim laf
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin inşalah, değerin kaç çıkmıştı, bizim bebiş de daha çok minik,Allaha emanetizmrb bende dün öğrendim gebe olduğumu sanırım daha çok küçüğüz ama bugün 2 ye katlanmış değer inşh kesesini kalp atışlarınıda duyarım
aaa asla moral bozmak yok canım sakın sakın kuzum seninle bebişlerimize aldığımız şeyleri paylaşacağız çikolatamı aldıracağım hiç mızıkçılık yokmoralim çok bozuk ablabenim bat ı değiştirebilirsin yeni bat 16 şubat
Canım ya ne tatlısın. İnş hayırlı haberler verirsin bizlereAslinda 6 ay oluyor cok uzun zaman degil ama benim yasadigim diger durumlardan dolayi acele etmem gerekmis gibi geliyor.. aslinfa vardir bir vakti elbet deyio teslim olmak lazim ama neyin vesile olacaginida bilemeyiz belki benim icin tedavi sonucu bebegimin olmasi hayirli.. Ufff allah yardim etsin bizletr vallahi bi olsun bebegin totosunu isircam nerde kaldin diye
buralardayım canım ders çalışıyorum ya ara ara bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?