2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

arkadaslar ıyı aksamlar bızde cocuk ıcın ugrasdık bu ay ayın 25ınde adet olcam ancak dun cok sıddetlı karın agrısı bel agrısı mıgde bulantısı ıshal yasadım acaba dıyorum bu ay tutmus olsaydı bu sekılde rahatsızlık gecırdıysam hamılelık bır sekılde etkılenmezmıydı sanırım bu ayda tutmadı

ay kuzum benim moralini sakın bozma bak hayırlısıyla inş şubatta hamiş oluruz ALLAH izin verirse hayırlarla inş
Nebiliyim abla ya bana nasip olmıycak galiba
Allah nasip etmiyo işte

canım Allah onu nasip edicekse hiç bişey olmaz sen merak etme koruyo onu ama nasip değilse kıpırdamadan yatsan da gidiyo. Allah hayırlısını nasip etsin

H Hulya90 cnm geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj oldum

Diğer salı sonuçlarıç çıkacak

Bakalım Doktorum bana nediyecek

Senin sonuç neydi cnm

Canım cok gecmis olsun...anestezili olunca birsey olmuyo diyolar ama yine de gozum korkuyor...sonucunda bisey cikti mi peki film cektikten sonra ne dedi doktor...
Canım acı falan hiç olmuyor anlamadım ne zaman oldu bitti bile sadece anestezi den dolayi biraz zor ayildim kansız olduğum için rengim gitti sonra duzeldim sonuç iyi cikicak şükür acikmis doktorum sebepsiz dedi bidaha ki ay da tedavi inşallah klomen ve catlatma iğnesi

Sağol canım inşallah hepimiz bir an önce çocuk sahibi oluruz sağlıklı ve hayırlı bir evlat
Aslinda 6 ay oluyor cok uzun zaman degil ama benim yasadigim diger durumlardan dolayi acele etmem gerekmis gibi geliyor.. aslinfa vardir bir vakti elbet deyio teslim olmak lazim ama neyin vesile olacaginida bilemeyiz belki benim icin tedavi sonucu bebegimin olmasi hayirli.. Ufff allah yardim etsin bizletr vallahi bi olsun bebegin totosunu isircam nerde kaldin diye

mrb bende dün öğrendim gebe olduğumu sanırım daha çok küçüğüz ama bugün 2 ye katlanmış değer inşh kesesini kalp atışlarınıda duyarım
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin inşalah, değerin kaç çıkmıştı, bizim bebiş de daha çok minik,Allaha emanetiz

moralim çok bozuk abla benim bat ı değiştirebilirsin yeni bat 16 şubat
aaa asla moral bozmak yok canım sakın sakın kuzum seninle bebişlerimize aldığımız şeyleri paylaşacağız çikolatamı aldıracağım hiç mızıkçılık yok gül bakalım bu ay bir dinlenme olarak düşün ben de doktora gideceğim şu kaynanamgil bir gitse

Canım ya ne tatlısın. İnş hayırlı haberler verirsin bizlere

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903

60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…