2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar ben gündüz yoğundum ve elektrikler kesikti uzun bir süre iş yerinde net yoktu. Ve akşam malesef hastalandm çok üzgünüm
Canım regl olmuşsun ne desem gönlün rahat etmeyecek insan üzülüyor sadece rabbim veripte kaybettirmesin hastalık vermesin sabır sabırr sabırrr. Dualarım seninle

Kızlar bu arada ben çok ağır hasta oldum geçmedi gribim boğazım. Mecburen tek doz antibiyotik aldım çünkü duramıyorum. Gebelik olursada rabbim korusun zaten daha reglme var off çok bunaldım ne gece uyku ne dermanım var. Tamda bu aydan umutluydum ya nasip artık

canım bende aynı şekilde 4 gündür ateş öksürük başımı kaldıramıyorum..hiçbir şey de içemedim..hala devam ediyor..rabbim korusun inşallh..bilmeden çok ilaç içen var..bişey olmaz umarım..

meraba kızlar nasılsınız ya ben sabah işyerinde tamda bu sayfayı okurken kalkmam gerekti kapatmayı unutmuşum beraber çalıştığımız bayanda gördü hiçbişey sormadı ama çok utanıyorum sabahtan beri offf moralim bozuk benimde

Ya ilaçsız geçmiyor yatak döşek yatıyorum tam hamile kalmak isterken bu çıktı napsam bilmem biraz dayanıcaz bebek için yawrum olcaksa hiç içmem çekerim hastalık. Insan doğmamış bebeğine kıyamıyor annelik nasıl bir his

Görsün nolucak sanki burda dertleşiyoruz belki o da buralarda geziniyordur:)

birde doktor banada 16şubata rahim filmi verdi ancak anestazılı değil anesteziyi dıuyunca kolay bişi değilmiş gibi geldi korktum şimdi

hayırlısıyla inş bebiş varsa Rabbim korusun canım ben de derssssssssssssssssssssssss çalışamıyorum psikolojim alt üst oldu şu kaynatam kaynanam yüzünden kitaplara boş boş bakıyorum bu kadar stresten bebek olur mu bu beden de kalır mı?

neden moralin bozuk canım

Kızlar az önce okuldan geldim test yaptım malesef negatif çok üzgünüm

canım sen böyle kafaya takarak sadece kendini yıpratıyorsun onlara bişi olmuyor izin verme buna onların yüzünden kendini üzme canım

Bu ay çok belirti yaşadım 10 gün önce başlamıştı belirtiler. Psikolojikmiş demekki..
okudukça öğrendikçe direk yaşıyoruz canım hissetmek istediklerimizi yaşıyoruz. bendede kasıkda kıpırtı var 2 gundur mesela suan gecen ayda çok akıntım gelmişti böyle böyle uzuyo liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…