2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903

60.

beraber çalıştığımız arkadaş bu sayfayı gördü çok utandım salak gibi kapatmamışım
hımm yani fesat biri mi canım hani kötü kalpli mi utanma kuzum ya hemen hemen artık 3 kadının biri bebek sahibi hemen olamıyor gerçi iş yerlerinde biraz insanların açığı aramak isteyen insanlar da olabiliyor ama sen takma bir dahakine daha tedbirli ol iyi kalplileri bulmak zor

Ecrinnny canım ben de içimden gelen bi dürtüyle yaptım, bilmiyorum umutlarım tükendi, hayırlısı

aaynaa canım nolur kendini topla bırak herşeyi koy tavrını deslerine bak tabi kolay değil ama düşünmekte çözüm değil. Rabbim hayırlısıyla herşeyi kararlaştırmıştır. Ummadık anda mucizeler olur hiç olmaz denen olur sen yeterki kafanı rahatlat bak iyi kötü hepimiz yaşıyoruz neler neler. Evlat hasreti hepimizde var kimimiz uzun zaman bekliycek kimimiz hemen kavuşacak tek yol sabır ve tevekkül. İnanıyorum gülecek yüzün anneciğinin dualarıyla:)

inş canım ALLAH razı olsun hepinizden ben her şeyi kafaya takarım yapı meselesi işte şimdi zaten atanamadığım için üzülen benim tam derslerimi oturtmuştum ki moral bozukluğuyla kitapların yüzüne bakasım gelmiyor ya okuduğumu anlamıyor gibiyim onların şimdi burada olması bile beni rahatsız ediyor soğuttular kendilerinden ama ben kendime zarar veriyorum onlara değiş çalışmayarak kendimi toplamam lazm

Ecrinnny canım ben de içimden gelen bi dürtüyle yaptım, bilmiyorum umutlarım tükendi, hayırlısı
sıkma canını canım..adet gelene kadar ümidi kesmemek lazım..adetten önce belli olan nadir zaten..
gerçi ne kadar az ümit edersek o kadar az üzülürüz ama elimizde değil iştee..

Gitmiyceklermi ya sizinle neden oturuyorlar nerde yaşıyorlar normalde yani

sıkma canını canım..adet gelene kadar ümidi kesmemek lazım..adetten önce belli olan nadir zaten..
gerçi ne kadar az ümit edersek o kadar az üzülürüz ama elimizde değil iştee..
İnş kuzucum. Bakalım Zaman ne gösterecek.

Gitmiyceklermi ya sizinle neden oturuyorlar nerde yaşıyorlar normalde yani
tokatta yaşıyorlar yarın doktor kontrolleri var işleri bitecek pazartesi eltime geçecekler 2 haftalığına ama yine de bbana yeniden gelip bir hafta daha kalacaklar ne işleri varsa git evine aman millet ne dermiş aylarca kal insanı rahatsız et milleti düşünüyor güya ama ders çalışamamamı düşünen yok ya bu kadar yapışkan da olmaz insan ya

Yani tamam aileler baştacı ama biyere kadar sende gelinsin afedersin de rahat edemezsin yani ne münasebet gitsin evine olsun tedavisini dönsün kalp kırmasını biliyorlarsa gitmesinide bilecekler. Sessiz sakin insanlar olsalar bu lafı etmem ama sen löp löp konuş sonra onun evinde ohhhh ne düşüncesizler ya ne dicen oluyor bunlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…