Sanada canimGünaydın
Bi prolaktinine baktır istersen tatlım.. Yüksek olduğunda böyle sıvı gelebiliyormuş göşüsten sıkınca..Hayır canım. Ölçülmedim. Tekrar sıktım gelmedi bişey
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
tamam canım bu ay yine doktor yolu göründü.Bi prolaktinine baktır istersen tatlım.. Yüksek olduğunda böyle sıvı gelebiliyormuş göşüsten sıkınca..
Bebeklerimiz bizle olsun diye elimizden geleni yapmak zorundayız canımcım. Rabbim dermansız dert vermesin..tamam canım bu ay yine doktor yolu göründü.
amin canım Allahım hepimize sağlıklı gebelikler ve bebişler versinBebeklerimiz bizle olsun diye elimizden geleni yapmak zorundayız canımcım. Rabbim dermansız dert vermesin..
Beşinci gün bebeğimKızlar klomene adetin kaçıncı günü başlanıyor
Doktorum beni 3.gunu mu çağırdı hatırlamıyorum narkozdan dolayi eşim 3 dedi ama kağıdı anlamadımBeşinci gün bebeğim
Tahlil falan istiycekse 2-3 gün gitmek lazım.sen üçüncü gün git tahlillerine gore ilaç dozu ayarlayacaktır.Doktorum beni 3.gunu mu çağırdı hatırlamıyorum narkozdan dolayi eşim 3 dedi ama kağıdı anlamadım
Tamam canım çok sağolTahlil falan istiycekse 2-3 gün gitmek lazım.sen üçüncü gün git tahlillerine gore ilaç dozu ayarlayacaktır.
11 haftalik di canımAnladım cnm geçmiş olsun
Kaç aylıkdı bebegin
adetinin 3. Günü birsey kontrol edilecekmis ama ne olduğunu anlamadimTamam canım çok sağol
Östrojen ve FSH denen hormonlara bakıyorlar 2_3 gün.11 haftalik di canım
adetinin 3. Günü birsey kontrol edilecekmis ama ne olduğunu anlamadim
Ücretsiz kontrol galiba öyle bişey demişti11 haftalik di canım
adetinin 3. Günü birsey kontrol edilecekmis ama ne olduğunu anlamadim
3.gunu giderim o zamanÖstrojen ve FSH denen hormonlara bakıyorlar 2_3 gün.
bnmde aynı oldu canım sanki adet olcakmışım gibiydi ama hamileymişimarkadaslar merhaba adetım ayın 25ınde ama benılk defa ıkı gun boyuncaa aralıklarla bel agrısı yasadım halada suan yasıyorum bel agrım olurdu ama oda olsa bıle adet donemınde olurdu acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?