- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Bende ya aynaya baktım beyazlar fışkırmış hemmen acil boya şart kızlar çocuk sahibi olayım diye kocamı kaçırcam :)aynen canım benim saçlarda boyancak duruyor 2 aydır bekletiyorum..ben boyucaktım da arkadaşın doktoru ona saç boyama tavsiye etmem demiş..ondan kaldı..adet olunca boyucam artık..çikin çikin geziyom 2 aydır:)
Oo hayırlı olsun canım umutlar devammmmbakalım bu gece çalışmalara başlayacağız
Biz deeeee :)))bakalım bu gece çalışmalara başlayacağız
evet umutlanıyoruz canım ama henüz müsait olamadıkOo hayırlı olsun canım umutlar devammmm
:) hehe bu haftalar önemli bu hafta ve diğer hafta sonra zaten adama yanaşasım da gelmiyor bebek şansı azaldı diye aklımızda hep bebek hayırlısıyla düşünmeden olaydıBiz deeeee :)))
inş müjde verirsin bize canım ben yine tatlı diyeceğimBende ayın 29unu merakla bekliyorum ya kizlar yumurtlamam 15iydi daha belirti falanda yok haliyle regl belirtilerim başlar yakında bakalım içim içime sigmiyor
Bizim de bu aksam oldu yeni inşallah olur yabugün 10.gun yarın olmucak diğer akşam bidaha
Ne akıntısı canımAkinti nin kıvamı rengi nasıl peki
Ne akıntısı canım
Canım ben onu anlayamıyorum zaten bu ay rahim filmi cekildim ondan da biraz akintim var bizde düzenli şekilde bir aksam yapıp diğer akşam yapmıyoruz dongum 25 gun zaten bugün de 11.gunum bat 5 subatAlttan akintim cnm hani yumurta akı kıvamı diyorlar yaa ben onu takip edrek hamile kalmıştım
Git canım hemen Allah korusun birsey olmasın kanama yoğun mukızlar dün akıntıyla karışık kanamam oldu. bu sabah umutsuz bi şekilde yine de test yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. umutlanamıyorum hala.yerleşme kanaması için geç değil mi sizce.. doktora gidicem bakalım.
hayırlı olsun canım içini ferah tut..adet tariihinden sonra bile yerleşme kanaması yaşayan var..kişiden kişiye değişiyor..çok yoğun değilse bir sıkıntı yoktur..darısı bize inşallah..kızlar dün akıntıyla karışık kanamam oldu. bu sabah umutsuz bi şekilde yine de test yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. umutlanamıyorum hala.yerleşme kanaması için geç değil mi sizce.. doktora gidicem bakalım.
Allah kolaylik versin canım inşallah bebiş sağlıklıdır kucağına almayi nasib eder inşallah dua et bol bol bende ediyorum bugün cuma rabbim duamizi geri çevirmez inşallahkanama dün akıntıyla karışık geldi. hastaneye 60 km uzaktayız heryer kar bakalım nasıl gidicez.
çok saol canım inş darısı başınıza. çok belirti yaşıyordum demekki doğruymuş. son iki gün burun akıntısı yaşadım. İnş tutunur minik kuzum da sevinirim ben de rahat rahat.hayırlı olsun canım içini ferah tut..adet tariihinden sonra bile yerleşme kanaması yaşayan var..kişiden kişiye değişiyor..çok yoğun değilse bir sıkıntı yoktur..darısı bize inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?