2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

cok yakınımş bekleyelım bakalım..inş olur cnm p.ertesi hormonlarıma baktrcam bı sıkıntı yok dıor doktor hatta yumurtam çatlamıstı 20 ocakta çalısıp beklemeye devam edıyorz
Bizim de bir sıkıntımız yok ama 1.5 senedir yok malesef bakalım pazartesi rahim filmi cekilmistim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsa bidaha ki ay tedaviye baslicaz

Bizim de bir sıkıntımız yok ama 1.5 senedir yok malesef bakalım pazartesi rahim filmi cekilmistim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsa bidaha ki ay tedaviye baslicaz
aynı durum bende de ben rahim filmi de çekindim açık çıktı tüplerim ama henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım ALLAH bilir zamanını

aynı durum bende de ben rahim filmi de çekindim açık çıktı tüplerim ama henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım ALLAH bilir zamanını
Aynen öyle kuzum benim de açık çıktı yumurta takibi yapilicak belki catlamiyor bilemeyiz tedavi olacagimi da kimseye soylemicez sadece eşim ve ben

kızlar ya bu belırtıler falan hep psıkoljık ya valla ben gecen ay ovulasyon testlerıyle takıp ettım cıft cızgıyı gördugum gun bı agrı kasıklarda anlatamam dönemıyorum bıle bu ay hıc takıp falan etmedım ölesıne gttık doktora doktor dedı yumurtan catlamıs sok oldum hıc bı belırtım falanda yoktu yanı

Canım belirti değil benim zaten hiç olmaz anlamam bile bende önceden ovulasyon testi ile takip ettim yine hiç sancı cekmedim yumurtlama olduğu günler o yüzden acaba rahim filmi yüzünden olabilir mi diye sordum

Canım belirti değil benim zaten hiç olmaz anlamam bile bende önceden ovulasyon testi ile takip ettim yine hiç sancı cekmedim yumurtlama olduğu günler o yüzden acaba rahim filmi yüzünden olabilir mi diye sordum
senınkı evet canım ondandır rahım fılmı cektıren bı arkadasım vardı oda sölemıstı sancı yapıoms sonrası

emellocco canım sonucu bildir hemen isminin yanına hamişi kondurayım hadi bu hafta yine bir hamişimiz oldu
Kuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.

hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza :)

OY KUZUM ÇOK SEVİNDİM KAN TESTİNDEN SONRA HAMİŞ RESMİNİ KOYALIM DURUMDAN HABRDAR ET BİZİ DUA ET CANIM DİNLENMENE BAK HADİ ON BEŞ TATİLİN ARAYA GİRMESİ ÇOK İYİ OLDU ÇİKOLATAMI İSTERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)

canım belirti neler yaşamıştın sevindim senn adına darısı başımıza

kızlar hamamlara gitmek kar dolayısıyla iptal oldu üstüne birde eşim 1 haftadır hasta bu ayda umut çok yok bende soğan suyunu da sadece günde bir kere içebildim

Kızlar ben 29hatta 30yaşındayım hiiç sıkmayın kendinizi gençliğinizi yaşayın zamanı gelince olur ben geç evlendim zaten kızlığımı doyasıya yasadım şimdi evliliğimi yaşıyorum napayım rabbim bilir verirse verir vermezsede istemeye devam:)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ya yumurtlama dönemimden bir hafta sonra solda batma oluyordu baya adet ağrısı gibi olmuştu. Baya 6-7 gün sürdü sonra durdu. Akıntı oluştu kremsi bir akıntım oldu beyaz. Onun dışında sol tarafta yine bi gaz gibi sıkışma gibi hissediyordum. Gaz sorunum vardı. Son iki günde de burun tıkanıklığı nezle gibi oldum. Kirpik kırışıklığı bugün fark ettim harbiden kırışmıştı :)) şimdi uyandım Bi mutsuzluk acaba bu çocuğa bakabilecekmiyim anne olabilecekmiyim acele mi ettik dedim hormonlar devreye girdi sanırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…