- 31 Ocak 2015
- 2.422
- 1.980
- 333
Bizim de bir sıkıntımız yok ama 1.5 senedir yok malesef bakalım pazartesi rahim filmi cekilmistim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsa bidaha ki ay tedaviye baslicazcok yakınımş bekleyelım bakalım..inş olur cnm p.ertesi hormonlarıma baktrcam bı sıkıntı yok dıor doktor hatta yumurtam çatlamıstı 20 ocakta çalısıp beklemeye devam edıyorz
inş olur canım en bas dusman stresBizim de bir sıkıntımız yok ama 1.5 senedir yok malesef bakalım pazartesi rahim filmi cekilmistim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsa bidaha ki ay tedaviye baslicaz
aynı durum bende de ben rahim filmi de çekindim açık çıktı tüplerim ama henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım ALLAH bilir zamanınıBizim de bir sıkıntımız yok ama 1.5 senedir yok malesef bakalım pazartesi rahim filmi cekilmistim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsa bidaha ki ay tedaviye baslicaz
Evet canim ama benim teyzemin 3 sene olmamış hiç sonra 4 çocuğu var suan 1 tanesi de olmuş bir de düşük zamanı var ama insan dayanamıyorinş olur canım en bas dusman stres
Aynen öyle kuzum benim de açık çıktı yumurta takibi yapilicak belki catlamiyor bilemeyiz tedavi olacagimi da kimseye soylemicez sadece eşim ve benaynı durum bende de ben rahim filmi de çekindim açık çıktı tüplerim ama henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım ALLAH bilir zamanını
Evet canım ordan anlıyosun ne taraftan yumurtladığını ve hangi tarihte oldugunuKızlar yumurtlarken sağ veya sol yumurtalikta batma gibi bir sızı mi oluyor
Rahim filminden dolayi mi bilmiyorum ama çarşamba günü özellikle sağ yumurtalıgimda batma vardı çok yumurtlama sancısı o mu önceden pek olmazdıEvet canım ordan anlıyosun ne taraftan yumurtladığını ve hangi tarihte oldugunu
Canım belirti değil benim zaten hiç olmaz anlamam bile bende önceden ovulasyon testi ile takip ettim yine hiç sancı cekmedim yumurtlama olduğu günler o yüzden acaba rahim filmi yüzünden olabilir mi diye sordumkızlar ya bu belırtıler falan hep psıkoljık ya valla ben gecen ay ovulasyon testlerıyle takıp ettım cıft cızgıyı gördugum gun bı agrı kasıklarda anlatamam dönemıyorum bıle bu ay hıc takıp falan etmedım ölesıne gttık doktora doktor dedı yumurtan catlamıs sok oldum hıc bı belırtım falanda yoktu yanı
senınkı evet canım ondandır rahım fılmı cektıren bı arkadasım vardı oda sölemıstı sancı yapıoms sonrasıCanım belirti değil benim zaten hiç olmaz anlamam bile bende önceden ovulasyon testi ile takip ettim yine hiç sancı cekmedim yumurtlama olduğu günler o yüzden acaba rahim filmi yüzünden olabilir mi diye sordum
Şancı gibi değil de batma gibi iğne batması gibi neyse sınavım var ona odaklanmak en iyisisenınkı evet canım ondandır rahım fılmı cektıren bı arkadasım vardı oda sölemıstı sancı yapıoms sonrası
Kuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.emellocco canım sonucu bildir hemen isminin yanına hamişikondurayım hadi bu hafta yine bir hamişimiz oldu
hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza :)Kuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.
OY KUZUM ÇOK SEVİNDİM KAN TESTİNDEN SONRA HAMİŞ RESMİNİ KOYALIM DURUMDAN HABRDAR ET BİZİ DUA ET CANIM DİNLENMENE BAK HADİ ON BEŞ TATİLİN ARAYA GİRMESİ ÇOK İYİ OLDU ÇİKOLATAMI İSTERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)Kuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.
söyleme canım söyleyince hemen adama kusurlu muamelesi yapar bu milletAynen öyle kuzum benim de açık çıktı yumurta takibi yapilicak belki catlamiyor bilemeyiz tedavi olacagimi da kimseye soylemicez sadece eşim ve ben
Yok canım daha gencsiniz olur diyorlar tamam ben 20 yaşındayım ama eşim 27 yaşında bunu da geçtim ben kendim anne olmak istiyorum artıksöyleme canım söyleyince hemen adama kusurlu muamelesi yapar bu millet
canım belirti neler yaşamıştın sevindim senn adına darısı başımızaKuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?