- 31 Ocak 2015
- 2.422
- 1.980
- 333
Canım bende ilk hormon testi yaptırdım iyi çıktı sonra sperm testi istedi doktor onuda daha sonra yaptirdik oda çok iyi çıktı daha sonra rahim filmi istedi onu pazartesi günü yaptırdım o da iyi çıktı çok şükür artık tedaviye baslicaz doktor dedi çevreyi bilirim dış kapının dış mandallari söyleyince daha sinir oluyorum ama artık onlara bile alıştım :))ahh canım ahh etraf rahat bıraksa stres yapmıcam da..herkesin tek derdi sanki benim çocuğumun olup olmaması:) benim tahliller yapıldı bi rahim filmi kaldı onun içinde biraz daha beklemeyi düşünüyorum..doktorda hemen yapmak istemedi..eşim bakılmadı ama hiç..o bakılsın bakalım..doktor da söyledi 2 yıla kadar hiç sorununuz olmasa bile olmayabilir sıkıntı yapmayın şimdiden dedi..ama insanoğlu sabırsız tabi..hepimizin hakkında hayırlısı..
canım lütfen üzülme lekelerin erken mi geldi yoksa her ay böyle mi oluyor. ayrıca canım gelecek aya folik asitle daha hazır olacağını düşün. çünkü hamile kalmadan birkaç ay önce başlıyorlar vücut anca hazırlanıyor demekki. bu ay ben de öyle yapacağım çörek otu tarçın bal karışımını da denicem bakalım. sakın moralini bozma sağlıklı bebişlerin olsun inşbende bugün erken gebelik testi yaptım kızlar bişey çıkmadı.. adet lekelerimde gelmeye başladı..bu ay da olmadı..soğan kürü ve çörek otu karışımı yapmayı düşünüyorum bi dahaki ay..bide eşim doktora gitsin bakalımm..bir sıkıntı var demek ki..yoksa neden olmuyor
sağol canım moral verdin bana..inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza:)Canım bende ilk hormon testi yaptırdım iyi çıktı sonra sperm testi istedi doktor onuda daha sonra yaptirdik oda çok iyi çıktı daha sonra rahim filmi istedi onu pazartesi günü yaptırdım o da iyi çıktı çok şükür artık tedaviye baslicaz doktor dedi çevreyi bilirim dış kapının dış mandallari söyleyince daha sinir oluyorum ama artık onlara bile alıştım :))
evet canım erken geldi..geçen ay da erken oldum.. 2-3 aydır çok kötü ağrım oluyor..parça parça kanlar geliyor yine öyle olcak diye korkuyorum..çünkü vücudum çok yıpranıyor..şimdi ağrılarım yoğunlaşmadı ama lekeler başladı..akşama tamamen olurum..hayırlısı rabbimden..üzülmemeye çalışıyorum işte canımm..evet folic asiti önceden kullanmaya başlamak lazımmışş..artık önümüzdeki ay etkisi olur inşallah..canım lütfen üzülme lekelerin erken mi geldi yoksa her ay böyle mi oluyor. ayrıca canım gelecek aya folik asitle daha hazır olacağını düşün. çünkü hamile kalmadan birkaç ay önce başlıyorlar vücut anca hazırlanıyor demekki. bu ay ben de öyle yapacağım çörek otu tarçın bal karışımını da denicem bakalım. sakın moralini bozma sağlıklı bebişlerin olsun inş
İnşallah kuzum gelsinler artık gobuslerimize :)sağol canım moral verdin bana..inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza:)
hepimizin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah:)canım lütfen üzülme lekelerin erken mi geldi yoksa her ay böyle mi oluyor. ayrıca canım gelecek aya folik asitle daha hazır olacağını düşün. çünkü hamile kalmadan birkaç ay önce başlıyorlar vücut anca hazırlanıyor demekki. bu ay ben de öyle yapacağım çörek otu tarçın bal karışımını da denicem bakalım. sakın moralini bozma sağlıklı bebişlerin olsun inş
AMİN CANIM İNŞ
tamam canım eklerim
tabii canımAyna canm benimkide 4 subat degistirirmisin
yok canım adet bat tarihleri hamişlerin yanına zaten hamiş resmi koyuyorum hamiş olmayanların da bat tarihleriBunlar ne tarihleri doğum yapacağınız günler mi yoksaaa
aa seni listeye eklememişmiydik eklerim canımBunlar ne tarihleri doğum yapacağınız günler mi yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?